Canon Extender EF 1.4x III

Extender EF 1.4x III

Ideal për fotografi të shtypit, sporteve dhe natyrës, ky zgjatës kompakt rrit gjatësinë vatrore të lenteve telefoto së serisë L ose lenteve me zmadhim telefoto të Canon me një faktor prej 1,4x, me saktësi më të lartë AF dhe komunikim të përmirësuar ndërmjet kameras dhe lenteve.

Përfitimet

  • Zgjat gjatësinë vatrore të lentes kryesore me 1,4x
  • Cilësi e jashtëzakonshme e imazhit
  • Shumë e qëndrueshme ndaj pluhrit dhe ujit
  • Komunikim i përmirësuar ndërmjet lenteve dhe kamerës
  • Veshje e optimizuar e lenteve
  • I pajtueshëm me lentet telefoto të serisë L dhe lentet e zmadhimit telefoto

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon Extender EF 1.4x III

Zgjatja e gjatësisë vatrore për lentet super-telefoto


Zgjatësi EF 1,4x III është projektuar veçanërisht për t'u përdorur në lidhje me lentet super-telefoto të serisë L, duke zgjatur gjatësinë vatrore të tyre me një faktor prej 1,4x. Dizajn e zgjatësit siguron se nuk ka asnjë humbje e performancës së lentes ose cilësisë së imazhit.

Ndërtimi me cilësi të lartë


Materiale të përmirësuara kundër pasqyrimit brenda tytës së lentes dhe një veshje rreth anëve të jashtme të elementëve të lentes pakëson shkëlqimin. Ndërtimi është i qëndrueshëm ndaj pluhrit dhe ujit, duke ndihmuar në ruajtjen e cilësisë së imazheve.

Komunikim i përmirësuar ndërmjet lenteve dhe kamerës


Një mikroprocesor i integruar siguron transferim të saktë të të dhënave ndërmjet lenteve dhe kamerës, duke dhënë një performancë të përmirësuar në AF dhe matjen.

I pajtueshëm me lentet telefoto të serisë L dhe lentet e zmadhimit telefoto


Extender EF 1,4x III është i pajtueshëm me shumicën e lenteve telefoto dhe lenteve me zmadhim telefoto brenda sferës së serisë L profesionale kryesore të Canon, duke zgjatur gjatësinë vatrore ndërsa zvogëlojnë vetëm hapjen e efektshme të lentes me një ndalesë.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon Extender EF 1.4x III, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Mund t'ju ndihmojmë të zgjidhni lenten tjetër?

Përzgjedhësi i lenteve do t'ju drejtojë në një gamë të tërë të lenteve dhe do t'ju ndihmojë të gjeni lenten më të përshtatshme për ju dhe kamerën tuaj.