Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

Një lente zmadhimi 100-400mm kompakte me performancë të lartë e cila është ideale për ata që shkrepin sportet, aksionin dhe fotografinë e botës së egër. Një stabilizues imazhi me 4-ndalesa dhe optika e cilësisë së lartë siguron mprehtësi mahnitëse.

Përfitimet

  • Lente zmadhimi super-telefoto e gjithanshme dhe portative.
  • Cilësi imazhi mahnitëse direkt në kuadro
  • Parandaloni dridhjet e kamerës me një Stabilizues Imazhi me 4-ndalesa
  • Personalizoni ndjesinë e kontrollit të zmadhimit për situata të ndryshme
  • Fokusim i shpejtë, thuajse i heshtur
  • Shkrepni me siguri në kushte moti të vështira

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM

Performancë super-telefoto e gjithanshme.


EF 100-400MM F/4.5-5.6L IS II USM është ideale për fotografët që udhëtojnë jo shumë të ngarkuar dhe duan të marrin vetëm një lente telefoto me vete. Një zgjedhje e shkëlqyer për sportet dhe fotografinë e botës së egër – gama e zmadhimit 100-400mm ju vë shumë pranë subjekteve të largëta dhe ju lejon të reagoni shpejt në një situatë që ndryshon shpejt. Kur përdoret në kamerat e pajisura me sensorë të madhësisë APS-C, EF100-400MM F/4.5-5.6L IS II USM ofron kënde shikimi të barasvlershme me një 160-640mm në një kamera me kuadro të plotë.

Jini të mprehtë sido që të jetë drita


EF 100-400MM F/4.5-5.6L IS II USM ofron imazhe të mprehta, me kontrast të lartë duke përdorur element lenteje Fluorit dhe Shpërhapje Ultra të Ulët (Super UD) për të kapur objektet dhe shtrembërimin. Një Stabilizues Imazhi me tre metoda mbron nga turbullimi prej dridhjeve të kamerës duke lejuar shkrepje në dorë me shpejtësi shkrehësi deri në 4 ndalesa më ngadalë se normal.

Mos kini merak nga flakërimet


Shkrepni në dritë duke qenë i sigurt se Shtresa Sferë ajri (ASC) me multi-shtresa e Canon do të mbrojë nga flakërimi, hijet dhe ulja e kontrastit. ASC përdor një teknologji me multi-shtresa për të reduktuar reflektimit duke përfshirë një shtresë sferash ajro nanodimensionale të depozituara në sipërfaqen e lentes për të ngadalësuar dritën më gradualisht ndërsa hyn në lente, kjo parandalon reflektimet e brendshme që ulin cilësinë e imazhit.

Manovrim ergonimik


Fotografë të ndryshëm punojnë në mënyra të ndryshme. Përdorni unazën e Rregullimit të Zmadhimit me Prekje për të vendosur sasinë e rezistencës që ndihet kur zmadhoni lenten: një prekje e lehtë është ideale kur do të punoni shpejt në një situatë që ndryshon shpejt. Nga ana tjetër, mund të doni ta vështirësoni ose bllokoni mekanizmin e zmadhimit kur nuk doni që gjatësia fokale të ndryshojë padashur.

Fokus i shpejtë kur ju duhet


Provoni autofokusin e shpejtë USM i cili kapet me saktësi dhe pothuajse në heshtje. Fokusi manual në kohë të plotë lejon rregullim të saktë pa e çuar kamerën larg nga syri. EF 100-400MM F/4.5-5.6L IS II USM fokusohet deri në 0.98m, duke ju lejuar të reagoni ndaj subjekteve që vijnë papritur shumë afër.

I mbrojtur nga kushtet e jashtme


Vazhdoni të shkrepni edhe në kushte të vështira moti. Si lente e serisë L, EF 100-400MM F/4.5-5.6L IS II USM është e mbrojtur nga pluhuri dhe lagështia, kështu mund të vazhdoni të shkrepni edhe kur kushtet bëhen të këqija. Një shtresë fluorine mbi elementin e parmë të lentes largon papastërtitë duke e bërë lenten të lehtë për t'u pastruar.

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Mund t'ju ndihmojmë të zgjidhni lenten tjetër?

Përzgjedhësi i lenteve do t'ju drejtojë në një gamë të tërë të lenteve dhe do t'ju ndihmojë të gjeni lenten më të përshtatshme për ju dhe kamerën tuaj.

Objektivat telefoto

Pajisur me gjatësi më të mëdha fokale, ju mundësojnë t’i afroheni më shumë subjektit pa u dashur ta trazoni skenën.