Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM Specifikimet

TIPARET OPTIKE/SPECIFIKIMET

Madhësia e imazhit

-

Gjatësia Fokale e Barasvlefshme me film nga 35mm (mm)

-

Këndi i parjes (horizontal, vertikal, diagonal)

20° - 5°10', 14° - 3°30', 24° - 6°10'

Ndërtimi i lentës (elementë/grupe)

21/16

Nr. i teheve të diafragmës

9

Hapja minimale

32-38(40)¹

Distanca më e afërt e fokusimit (m)

0.98

Zmadhimi maksimal (x)

0.31(në 400mm)

Informacioni mbi largësinë

Po

Stabilizator imazhi

4-ndalesa¹

Aktualizuesi AF

Unazë USM¹

SPEFICIKIMET FIZIKE

Qëndrueshmëria ndaj pluhurit/lagështirës*

Po

Diametri i filtrit (mm)

77

Maks. diametër x gjatësi (mm)

94x193

Pesha (g)

1640 me montim tripodi

PAJISJET SHTESË

Kapak lenteje

E-77II

Kapaku i lentës

ET-83D

Kasa/qesja e lentës

LZ1326

Kapak i pasmë

Kapak E për pluhurin e lentës

Tub Zgjatimi me Zmadhim EF12 II

0.38-0.03

Tub Zgjatimi me Zmadhim EF25 II

0.46-0.07

Pajtueshmëria e Zgjeruesit

I pajtueshëm

Other Accessories

-

SPECIFIKIMET ME EF 1,4X III

Focal Length

140-560

Maximum Aperture

6.3-45 (8-57 në 400mm)

Maximum Magnification

0.44 në 400mm

AF Possible

Po¹

IS

Po¹

SPECIFIKIMET ME EF 2X III

Focal Length

200-800

Maximum Aperture

9-64 (11-81 në 400mm )

Maximum Magnification

0.64

AF Possible

Nuk është e mundur

IS

Po¹

Mohimi i përgjegjësisë

* Lentet me qëndrueshmëri kundër pluhurit/lagështisë janë të pajisura me një unazë plastike në vendosjen e lentes, e cila mund të shkaktojë një gërryerje të paktë të vendosjes së kamerës.

Kjo nuk ndikon në asnjë mënyrë mbi lentën ose rendimentin e kamerës.

Shënimi në fund të faqes

¹ Aperturë minimale nëse përdoren rritje me 1/3 ndalesa

¹ Testuar sipas standardeve CIPA

¹ Fokusim Manual me kohë të plotë

¹ AF i mundur vetëm me serinë EOS-1, 7D Mark II, 5D Mark III me firmuer 1.2.1 dhe EOS 80D

¹ IS nuk punon me kamerat e mëposhtme EOS-1, EOS 5, EOS 100, EF-M, EOS 1000/F/n/Fn, EOS 700, EOS 10, EOS RT, EOS 600/630, EOS 850, EOS 750, EOS 620, EOS 650