Objektiva për DSLR

Canon EF 50mm f/1.2L USM

Një lente USM profesionale e serisë L me hapje të diafragmës f/1.2 për kushtet e ndriçimit të dobët dhe me kontrollin jashtëzakonisht të lartë të thellësisë së fushës.

Përfitimet

 • Konstruksion dhe optikë L-series

 • Aperturë e madhe f/1.2

 • Fokusim automatik i shpejtë, pa zhurmë

 • Veshje Super Spectra

 • Aperturë rrethore për bokeh sfondi të shkëlqyer

 • Siguron Informacione mbi distancën për sistemin e blicit E-TTL II

 • Kuti e butë dhe mbulim lentesh

Veçoritë e detajuara

 • Cilësi L-series

  EF 50mm f/1.2L USM inkroporon standarded më të lartë të Canon-it të optikave preçize. Seria L është intervali profesional i lenteve më të shitura nga Canon, që kombinon performancën e shkëlqyer të imazhit dhe përdorueshmërinë bazë me konstruksion rezistend ndaj pluhurit dhe lagështirës.

 • Aperturë e madhe f/1.2

  Një hapje maksimale e gjerë prej f/1.2 siguron shpejtësi të jashtëzakonëshme për fotografime në kushte me dritë të dobët, pa nevojën e blicit. Apertura e gjerë gjithashtu siguron kontroll të imët mbi thellësinë e fushës.

 • Bokeh me sfond të shkëlqyer

  Një aperturë rrethore cilindrike ndihmon në krijimin e bokeh tërheqës, sfond të njëtrajtshëm kur izolohen subjektet në apertura të gjera dhe duke imponuar fotografim portreti.

 • Fokusim automatik i shpejtë, pa zhurmë

  Një tip unaze USM (Ultrasonic motor) përdor dridhje frekuence ultrazanore për të dhënë fokusim automatik tepër të sh[ejtë me operim pothuajse të pa zhurma. Një CPU me shpejtësi të lartë dhe një Algoritëm i përmirësuar AF kontribuojnë më tej në shpejtësinë AF. Momenti i mirë i bllokimit ndalon lenten e fokusimit të grupohet me saktësi pa fotografuar ende. Mbivendosja e fokusimit manual mekanik me kohë të plotë është e disponueshme pa patur nevojë për të shuar AF.

 • Veshje Super Spectra

  Veshjet e lentes Super Spectra dhe elementet e lentes që heqin flakërimin dhe hijezimin - që mund të ndodhë me aparatet dixhitale për shkak të reflektimit nga sensori i imazhit. Veshjet gjithashtu ndihmojnë që të arrihet ekuilibri i ngjyrës së vërtetë dhe rrit kontrastin për imazhe të gjalla me cilësi të lartë.

 • E kalon informacionin e distancës te E-TTL II

  Lentja kalon informacionin mbi distancën tek sistemi i blicit E-TTL II i aparateve EOS të ndërveprueshme për të siguruar matje optimale blici.

 • Pajisjet shtesë

  Lentja EF 50mm f/1.2L USM vjen bashkë me një kapak lenteje cilindrik dhe një kuti transportimi.

Aksesorët përkatës

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 25 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 25mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Qafore objektivi ES-78

  Nuk lejon që drita verbuese të hyjë në lente, duke mos lejuar që shkëlqimi i padëshiruar të ndikojë në fotografitë.
 • Aksesor objektivi

  Tapë Lenteje E-72II

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Filtër polarizues rrethor PL-C B 72mm

  Një filtër polarizues për lentet me diametër 72mm të fijes të filtrit.
 • Aksesor objektivi

  Filtër mbrojtës objektivi 72mm

  Mbron elementin përpara të lentes nga papastërtitë dhe dëmtimet. Bën për lentet me fije filtri 72mm.
 • Aksesor objektivi

  ND4-L 72mm

  Kur vendoset në fund të lentes të kamerës tuaj, ky filtër redukton sasinë e dritës që vjen në kamera me 2 ndalesa. Për lentet me fije filtri 72mm.
 • Aksesor objektivi

  ND8-L 72mm

  Kur vendoset në fund të lentes të kamerës tuaj, ky filtër redukton sasinë e dritës që vjen në kamera me 3 ndalesa. Për lentet me fije filtri 72mm.
 • Aksesor objektivi

  Çantë objektivi LP1214

  Kasë e butë mbrojtëse për lentet e zgjedhura EF.
 • Aksesor objektivi

  Adaptor Macrolite 72C

  Lejon që blicet Canon Macro twin lite ose Macro ring lite të përdoren me lente që kanë një diametër filtër-fije prej 72mm.