Kamera DSLR

Canon EOS 5D Mark IV

Specifikimet

Mjedisi i përdorimit
0 – 40 °C, 85% ose më pak lagështirë
Dimensionet (GjxLxTh)
150,7 x 116,4 x 75,9mm
Pesha (vetëm trupi)
Approx. 800 g

Specifikimet

 • 30,4MP CMOS
 • Dual Pixel RAW
 • Dual Pixel CMOS AF
 • 7 kuadro në sekondë
 • Sensor matjeje 150 000 piksela
 • GPS
 • Wi-Fi / NFC
 • EOS Movie 4K + Full HD

Specifikimet në detaje

Sensor imazhi

 • Tipi
  36 x 24mm CMOS
 • Pikselët Efektive
  Approx. 30,4 megapiksel
 • Piksel Gjithsej
  Approx. 31,7 megapiksel
 • Raporti i Pamjes
  3:2
 • Filtri me Kalimin e Ulët
  I integruar/I fiksuar
 • Pastrimi i Sensorit
  Sistemi i Pastrimit të Integruar të EOS
 • Lloji i Filtrit të Ngjyrës
  Ngjyra Parësore

Imazhi

 • Tipi
  DIGIC 6+

Lentja

 • Vendosja e Lentës
  EF (duke përjashtuar lentet EF-S / EF-M)
 • Gjatësia Vatrore
  I barasvlefshëm me 1,0x gjatësia vatrore e lentës

FOKUSIMI

 • Tipi
  Sistem i zbulimit të fazë-diferencës imazh-formuese TTL-sekondare me sensor AF të dedikuar
 • Sistemi AF/ Pikët
  61 pika / maks i 41 pikave AF tip i ndërthurur përfshirë 5 tip i ndërthurur i dyfishtë në f/2.8 dhe 61 pika / 21 pika AF tipi i ndërthurur në f/81
  Numri i pikëve të llojit të kryqëzuar do të ndryshojë në varësi të lentës.
 • Sfera e Funksionimit AF
  EV -3 - 18 (në 23°C & ISO100)
 • Modalitetet AF
  Një Fotografi
  Fokusi AI
  AF AI Servo
 • Zgjedhja e pikës AF
  Zgjedhje automatike: Të gjitha 61 pika AF (bazuar në konfigurimin EOS iTR AF)
  Zgjedhja manuale: një pikë AF (mund të zgjidhen pikat 61, 15, 9 ose mund të zgjidhen vetëm pikat e tipit të kryqëzuar)
  Zgjedhje manuale: Pikë e vetme Spot AF
  Zgjedhja manuale: Zgjerimi i pikës AF 4 pikë (lart, poshtë, mjaftas, djathtas)
  Zgjedhja manuale: Zgjerimi i pikës AF 8 pikat rrethuese
  Zgjedhje manuale: Zonë AF (të gjitha pikat AF të ndara në 9 zona fokusimi)
  Zgjedhje manuale: Zonë e madhe AF (të gjitha pikat AF të ndara në 3 zona fokusimi)
  Pikët AF mund të zgjidhen veçmas për pozimin vertikal dhe horizontal
 • Shfaqja e Pikës së Zgjedhur AF
  LCD transparent në pamor dhe treguar në ekranin e kontrollit të shpejtë
 • Bllokimi AF
  I bllokuar kur butoni i shkrehjes shtypet në gjysmë ose kur AF ON (Aktiv) shtypet në modalitetin AF shkrepje njëshe. Përdorim i butonit të personalizuar të vendosur në AF stop në AI servo
 • Rrezja e Dritës Ndihmëse AF
  E emetuar nga një shpejtësi e dedikuar opsionale
 • Fokusim Manual
  E përzgjedhur te lenta
 • Mikroregullimi AF
  Manual: Rregullim +/- 20 hapa (konfigurim i gjerë dhe tele për lente zmadhimi)
  Përshtat të gjitha lentat me të njëjtën sasi
  Përshtat deri në 40 lente individualisht
  Përshtatjet mbahen mend për lentën sipas numrit të serisë

Kontroll i Ekspozimit

 • Modalitetet e matjes
  Approx. Sensor matjeje 150 000 piksel RGB+IR, matje 252 zona. Sistem i analizës inteligjente të subjektit EOS
  (1) Matje vlerësuese (e lidhur me të gjitha pikat AF)
  (2) Matja e pjesshme (përafër. 6,1% e pamorit në qendër)
  (3) Matje pike: Matje e pikës të qendrës (rreth 1,3% e pamorit në qendër)
  Matja me pikë e lidhur me pikën AF nuk përfshihet
  (4) Matja mesatare e qendrës së peshuar
 • Gama e matjes të ndriçimit
  EV 0 - 20 (at 23°C, ISO100, me matës vlerësues)
 • Bllokimi AE
  Auto: Në metodën One-Shot me matës vlerësues, kyçi AE hyn në efekt kur arrihet fokusi
  Manual: Me butonin e kyçit AE në metodat P, Av, Tv dhe M
 • Kompensimi i Ekspozimit
  +/-5 EV në rritje me ndalesa 1/3 ose 1/2 (mund të kombinohet me AEB).
 • AEB
  +/-3 EV në ndarje ndalesash 1/3 ose 1/2
 • Shkrepje anti-dridhje
  Po Dridhje të zbuluara në frekuencën 100 Hz ose 120 Hz. Shpejtësia maksimale e shkrepjes të vazhdueshme mund të bjerë
 • Ndjeshmëria ISO
  Auto 100-32000 (në ndarje ndalesash 1/3-stop ose ndalesa të plota)
  ISO mund të zgjerohet në L:50, H1: 51200, H2 102400 2

Shkrehësi

 • Tipi
  Shkrehësi vatror i rrafshët i kontrolluar elektronikisht
 • Shpejtësia
  30-1/8000 sek (në rritje me ndalesa 1/2 ose 1/3), Llampa (sfera gjithsej e shpejtësisë së shkrehësit. Sfera e disponueshme ndryshon nga modaliteti i fotografimit)
 • Lirimi i Shkrehësit
  Lëshues elektromagnetik me prekje të butë

Balancimi i të bardhës

 • Tipi
  Balancimi automatik i ngjyrave me sensorin e imazhit
 • Cilësimet
  AWB (Prioritet ambienti/Prioritet bardhësie), Dritë dielli, Hije, Me re, Dritë tungsten, E bardhë, Dritë fluoreshente, Blic, Personalizuar, Konfigurim i temperaturës të ngjyrës
  Kompensimi i balancimit të ngjyrave:
  1. Blue/Portokalli +/-9
  2. E purpurt/Jeshile +/-9
 • Balancimi i Ngjyrave i Personalizuar
  Po, 1 cilësim mund të rregjistrohet
 • Kllapat WB
  '+/-3 nivele në rritje të vetme të nivelit
  3, 2, 5 ose 7 imazhe në parantezë për lëshim të shkrehësit.
  Blue e Përzgjedhshme/pranë Portokallisë ose pranë të Purpurtës/Jeshiles.

Treguesi i kuadrit

 • Tipi
  Prizmi penta
 • Mbulesa (Vertikale/Horizontale)
  Approx. 100%
 • Magnification
  Approx. 0,71x 3
 • Pika e syrit
  Approx. 21mm (nga qendra e lentës të pikës së syrit)
 • Korrigjim i Dioptrisë
  -3 deri +1 m-1 (dioptër)
 • Ekrani i Fokusimit
  Fiks, me mbivendosje informacionni LCD transparent
 • Pasqyrë
  Gjysmë pasqyrë me kthim të shpejtë
 • Informacioni i Treguesit të Kuadrit
  Informacione AF: Pika AF teke/spot, Kuadro AF, Status AF, Indikator fokusi, Metodë AF, Zgjedhje e pikës AF, Regjistrim i pikës AF
  Informacione ekspozimi: Shpejtësi shkrehësi, vlerë aperture, shpejtësi ISO (tregohet gjithmonë), kyç AE, nivel/kompensim ekspozimi, matje blici, rreth matës spoti, paralajmërim ekspozimi, AEB, metodë matjeje, metodë shkrepjeje
  Informacioni i blicit: Blici gati, sinkronizim me shpejtësi të lartë, bllokim FE, kompensim ekspozimi blici, drita e zvogëlimit të syrit të kuq
  Informacione të imazhit: Informacione të kartës, shpërthim maksimal (ekrani 2 shifra), theksimi i prioritetit të tonit (D+), treguesi JPEG/RAW, Dual Pixel RAW, Optimizuesi dixhital i lentes.
  Informacione kompozimi: Rrjetë, Nivel elektronik
  Informacione të tjera: Kontroll baterie, Simbol paralajmërimi, Zbulim flakërimi, modaliteti i makinës, balanca e bardhësisë
 • Thellësia e Shikimit Paraprak të Fushës
  Po, butonin e Thellësisë së Shikimit Paraprak të Fushës.
 • Mbyllësi i Okularit
  Me rrip

Monitori LCD

 • Tipi
  8.10cm (3.2") Clear View LCD II, rreth 1620K pika
 • Mbulimi
  Approx. 100%
 • Këndi i Shikimit (Horizontalisht/Vertikalisht)
  Rreth 170° vertikalisht dhe horizontalisht
 • Veshja
  Anti-reflektim dhe anti-ndotje Xham i përforcuar i inkorporuar
 • Rregullim i Ndriçimit
  Manuale: E rregullueshme te një nga 7 nivelet
  Rregullim i tonit të ngjyrave: 4 konfigurime
 • Punime me ekran me prekje
  Metodë kapacitive me funksione menuje, parametra të kontrollit të shpejtë, veprime luajtjeje dhe shfaqje e zmadhuar. Zgjedhje e pikës AF në Live View dhe Movies, shkrehësi me prekje është i mundur në shkrepjen e fotografive në Live View.
 • Opsionet e Shfaqjes
  (1) Ekrani i Kontrolleve të Shpejtë
  (2) Cilësimet e Kamerës
  (3) Nivel elektronik me aks të dyfishtë
  (4) Ekrani i kontrollit të shpejtë të përshtatur

Blici

 • Modalitetet
  Blic Automatik E-TTL II, Matje Manuale
 • Sinkronizimi X
  1/200 sek
 • Kompensimi i Ekspozimit të Blicit
  +/- 3EV në ndarje 1/3 me Speedlites seria EX
 • Kllapat e Ekspozimit të Blicit
  Por, me Blicin e Jashtëm të pajtueshëm
 • Bllokimi i Ekspozimit të Blicit
  Po
 • Sinkronizimi i Perdes së Dytë
  Po
 • Fundi i Këmbëzës / PC
  Po/Po
 • Pajtueshmëria e Blicit të Jashtëm
  E-TTL II me seritë EX Speedlites, ndihmë me valë me shumë blice
 • Kontrolli i Blicit të Jashtëm
  përmes ekraniit të menusë së kameras

Shkrepja

 • Modalitetet
  Skenë inteligjente auto, Program AE, Prioritet shkrehësi AE, Prioritet aperture AE, Manual (Foto dhe Filma), Llambë dhe Personale (x3)
 • Stilet e Fotografisë
  Auto, Standard, Portret, Peizazh, Detaje të imëta, Neutral, Besnik, Monokrom, Përcaktuar nga përdoruesi (x3)
 • Hapësira e Ngjyrës
  sRGB dhe Adobe RGB
 • Përpunimi i imazhit
  Përparësia e Theksimit të Tonit
  Përmirësuesi Automatik i Dritës (4 cilësime)
  Zvogëlimi i zhurmave të ekspozimit nga larg
  Zvogëlimi i zhurmës së shpejtësisë së lartë ISO (4 cilësime)
  Korrigjimi optik i lentes4:
  - Korrigjimi i ndriçimit periferik, korrigjimi i shmangies kromatike (gjatë/pas shkrepjes të fotos, vetëm gjatë videos)
  - Korrigjimi i shformimit, korrigjimi i shpërhapjes, Optimizuesi dixhital i lentes (gjatë/pas regjistrimit të fotografisë)
  Ndryshimi i madhësisë në M, S1, S2 ose S3 5
  Prerje: Imazhet JPEG mund të priten (Raporte aspekti 3:2, 4:3, 16:9, 1:1)
  - 45 madhësi prerjeje që mund të zgjidhen, nga 11% deri në 95% (diagonal)
  - Kalim midis orientimit të prerjes vertikale dhe horizontale
  - Kuadroja e prerjes mund të lëvizet duke përdorur ekranin me prekje
  Përpunimi i imazheve RAW 6
  Ekspozime të shumta
 • Modalitetet e lëvizjes
  Regjistrim i vetëm, i vazhduar i lartë, i vazhduar i ulët, i vetëm në heshtje, i vetëm në vazhdim, kohëmatësi automatik (2s+telekomanda, 10s+telekomanda)
 • Continuous Shooting
  Maks. Approx. 7 fns. me gjurmim të plotë AF / AE, shpejtësi e ruajtur deri në një numër të pakufizuar imazhesh JPEG ose 21 imazhe RAW 789
  Maks. 4.3fps në metodën Live View me Ndjekje AF
 • Kohëmatësi i intervalit
  I integruar, numri i pozave mund të zgjidhet nga 1-99 ose pa kufi (Kohë intervali që mund të zgjidhet -1sek deri në 99 orë e 59 min e 59 sek). Kohëmatësi i llambës i mundur (Koha që mund të zgjidhet - 1 sek deri në 99 orë e 59 min e 59 sek)

Metoda Live View

 • Tipi
  Treguesi elektronik i kuadrit me sensorin e imazhit
 • Mbulimi
  Approx. 100% (horizontalisht dhe vertikalisht)
 • Niveli i Kuadrove
  29.97 fps (mund të rritet kur performohe tAF)
 • FOKUSIMI
  Fokusimi Manual (Zmadhon imazhin 5x ose 10x në të gjitha pikat në ekran)
  Fokusi automatik: Dual Pixel CMOS AF (Zbulimi i fytyrës dhe AF me gjurmim, FlexiZone - teke, FlexiZone - e shumëfishtë), i disponueshëm me të gjitha lentet EF dhe obturatorin me prekje
 • Matja
  Matje vlerësuese në kohë reale me sensor imazhi (315 zona)
  Matje e pjesshme (rreth 6.3% e ekranit Live View)
  Matje në pikë (rreth 2.7% e ekranit Live View)
  Matja e qendrës mesatare të përafërt
  Kohëmatësi i matjes aktive mund të ndryshohet
 • Opsionet e Shfaqjes
  4 nivele të disponueshme përmes Butoni: Pa informacion, informacione bazë shkrepjeje, informacione të avancuara shkrepjeje dhe informacione të avancuara shkrepjeje me Histogram
  Statusi i ekspozimit të shumëfishtë i disponueshëm gjithashtu në metodën Multiple Exposure

Tipi i skedarit - imazhe

 • Lloj imazhi i palëvizshëm
  JPEG: 3 opsione kompresioni
  RAW: RAW, M-RAW, S-RAW dhe Dual Pixel RAW (14bit, RAW origjinale të Canon edicioni i 2të)
  Përputhet me Exif 2.30 dhe rregullin Design për Camera File system 2.0
  Përputhet me Digital Print Order Format [DPOF] Version 1.1
 • Rregjistrimi në të njëjtën kohë RAW+JPEG
  Po, çdo kombinim i RAW + JPEG i mundur, formate të veçanta për të ndarë kartat i mundur përfshirë Dual Pixel RAW + JPEG
 • Madhësia e Imazhit
  JPEG:
  Raport 3:2 (L) 6720x4480, (M1) 4464x2976, (S1) 3360x2240 , (S2) 1696x1280 , (S3) 640x480
  Raport 4:3 (L) 5952x4480, (M1) 3968x2976, (S1) 2976x2240 , (S2) 1920x1280 , (S3) 720x480
  Raport 16:9 (L) 6720x3776, (M1) 4464x2512, (S1) 3360x1888 , (S2) 1920x1080 , (S3) 720x408
  Raport 1:1 (L) 4480x4480, (M1) 2976x2976, (S1) 2240x2240 , (S2) 1280x1280 , (S3) 480x480
  RAW:
  (RAW) 6720x4480, (M-RAW) 5040x3360, (S-RAW) 3360x2240
 • Dosjet
  Dosjet e reja mund të krijohen dhe zgjidhen me dorë
 • Numërimi i Skedarëve
  (1) Numëri i Njëpasnjëshëm
  (2) Rivendosja Automatike
  (3) Rivendosja Manuale

Film EOS

 • Lloji i Filmit
  Video MOV: 4K (17:9) 4096 x 2160 - Motion JPEG (vetëm regjistrim i brendshëm)10, Full HD - MPEG4 AVC / shpejtësia e bitëve e ndryshueshme (mesatare) H.264, Audioja: PCM lineare
  MP4 Video: Full HD (16:9) 1920 x 1080 - MPEG4 AVC/H.264, Audio: AAC
 • Madhësia e Filmit
  4K (17:9) 4096 x 2160 (29.97, 25, 24, 23.98 fps) Motion JPEG
  Full HD (16:9) 1920 x 1080 (59,94, 50, 29,97, 25, 23,98 kuadro/sek) intra ose inter kuadro
  Full HD (16:9) 1920 x 1080 HDR ( 29.97, 25 kuadro/sek) inter kuadro
  Full HD (16:9) 1920 x 1080 (29.97, 25) lite inter kuadro
  HD (16:9) 1280 x 720 (119.9, 100 fps) intra kuadro
 • Colour Sampling (Regjistrim i brendshëm)
  4K - YCbCr4:2:2 (8 bit)
  Full HD/ HD - YCbCr4:2:0 (8 bit)
 • Gjatësia e Filmit
  4K dhe Full HD - Kohëzgjatja maks. 29min 59sek. (përjashtuar filmat High Frame Rate). Pa limit skedarësh 4GB me kartë exFAT CF
 • Film High Frame Rate
  MOV Video: HD - 1280 x 720 at 100fps ose 119.9fps
  Regjistruar si film me shpejtësi 1/4 me lëvizje të ngadaltë
  Regjistrim maksimal i skenës të vetme deri në 7min e 29sek.
 • 4K Frame Grab
  JPEG 8.8 megapiksel JPEG të kapura nga film 4K të mundshme
 • Bitrate / Mbps
  MOV:
  4K (29.97p/25.00p/24.00p/23.98p): Rreth 500 Mbps
  Full HD (59.94p/50.00p)/ALL-I: Rreth 180 Mbps
  Full HD (59.94p/50.00p)/IPB  Afro 60 Mbps
  Full HD (29.97p/25.00p/24.00p/23.98p)/ALL-I: Rreth 90 Mbps
  Full HD (29.97p/25.00p/24.00p/23.98p)/IPB (Standard): Rreth 30 Mbps
  HD (119.9p/100.0p)/ALL-I: Rreth 160 Mbps
  MP4:
  Full HD (59.94p/50.00p)/IPB (Standard): Rreth 60 Mbps
  Full HD (29.97p/25.00p/24.00p/23.98p)/IPB (Standard): Rreth 30 Mbps
  Full HD (29.97p/25.00p)/IPB (Light): Rreth 12 Mbps
 • Mikrofoni
  Mikrofon monoaural i integruar (48Khz, 16 bit x 2 ch)
 • Ekran HDMI
  Vetëm monitor i jashtëm pa shfaqje informacioni ose njëkohësisht në kamera dhe në monitor të jashtëm
 • Dalje HDMI
  Vetëm regjistrim Full HD, YCbCr 4:2:2 i pakompresuar, 8-bit, dalje zëri me HDMI është gjithashtu i mundur
 • FOKUSIMI
  Dual Pixel CMOS AF me Zbulim Fytyre dhe Gjurmim AF, Movie Servo AF
  Fokusim Manual
 • ISO
  4K - Auto: 100-12800, H: 25600, H: 32000, H1: 51200, H2: 102400,
  Full HD / HD - Auto: 100-25600, H: 32000, H1: 51200, H2:102400

GPS i integruar

 • Informacione Geotag
  Gjatësi, Gjerësi, Lartësi, Ora Universale e Koordinuar
 • Metodat e pozicionimit
  Metoda 1: Kamera vazhdon të marrë sinjale GPS në intervale të rregullta kur është e fikur
  Metoda 2: GPS është i fikur kur kamera është e fikur
 • Saktësia e pozicionit
  Brenda afërsisht 30 m/98.4 ft (Bazuar në kushte të mira të marrjes të sinjalit GPS në ditë të kthjellët pa pengesa përreth)
 • Sistemet e pajtueshme të navigimit satelitor
  • Satelitët GPS (SHBA) 
  • Satelitët GLONASS (Rusi) 
  • Quasi-Zenith Satellite Michibiki (Japoni)
 • Formati i skedave të regjistrit
  Format NMEA. Një skedë regjistri për bazë ditore
 • Përdorimi i skedave të regjistrit
  Transfero të dhënat e regjistrit në kartën e memories dhe kopjo në kompjuter
  Përdor Map Utility për të lidhur skedën e regjistrit me imazhet
 • Busull dixhitale
  Nuk ka

Veçori të tjera

 • Funksionet e Personalizuar
  17 Funksione të Personalizuar me 46 cilësime
 • Etiketimi i të Dhënave Meta
  Informacioni i të drejtës së autorit të përdoruesit (mund të vendoset në kamera)
  Vlerësimi i imazhit (0-5 yje)
  Të dhëna IPTC (regjistruar me EOS Utility)
  Transferim i mazhi me diçiturë (Diçitura e regjistruar me EOS Utility)
 • Ndriçimi / Paneli LCD
  Po/Po
 • Qëndresa ndaj Ujit/Pluhrit
  Po
 • Përkujtues me zë
  Po, me përditësim kundrejt pagese - deri në 30 sek për imazh - 48 Khz/16 Bit ose 8 Khz/8 Bit
 • Sensor Inteligjent Orientimi
  Po
 • Zmadhimi i rishikimit
  1,5x - 10x në 15 hapa
 • Formatët e Shfaqjes
  (1) Imazh i vetëm
  (2) Imazh i vetëm me informacion (2 nivele)
  Informacione shkrepjeje bazë (shpejtësia e shkrehësit, apertura, ISO dhe cilësia e imazhit)
  Informacionet e detajuara të regjistrimit (shpejtësia e obturatorit, hapja e diafragmës, ISO, matja e imazhit, cilësia dhe madhësia e skedarit), informacionet e lentes, ndriçimi dhe histogrami RGB, ekuilibri i bardhësisë, stili i figurës, hapësira e ngjyrave dhe zvogëlimi i zhurmës, korrigjimi optik i lentes, informacione GPS
  (3) Indeks me 4 imazhe
  (4) Indeks me 9 imazhe
  (5) Indeks me 36 imazhe
  (6) Indeks me 100 imazhe
  (7) Kërcim ekrani (1, 10 ose 100 imazhe, Data, Folder, Filma, Fotografi, Imazhe të mbrojtura, Vlerësim)
  (8) Modifikim filmi
  (9) Përpunim RAW
  (10) Vlerësim
 • Panorama
  Zgjedhja e imazheve: Të gjitha imazhet, sipas datës, sipas folderit, filmat fotografitë, imazhet e mbrojtura ose vlerësimi
  Koha e rishikimit: 1/2/3/5/10 ose 20 sekonda
  Përsëritja: Ndezur/Fikur
 • Histogrami
  Ndriçimi: Po
  RGB: Po
 • Njoftimi i Theksimit
  Po
 • Fshirja e Imazhit
  Imazh i vetëm, imazhet e zgjedhura, folderi, karta
 • Mbrojtja nga Fshirja e Imazhit
  Fshi mbrojtjen e imazhit të vetëm, folderit ose kartës
 • Kohëmatësi Automatik
  2 ose 10 sek.
 • Gjuhët e Menysë
  25 gjuhë
  anglisht, gjermanisht, frëngjisht, hollandisht, danisht, portugalisht, finlandisht, italisht, norvegjisht, suedisht, spanjisht, greqisht, rusisht, polonisht, çekisht, hungarisht, rumunisht, ukrainisht, turqisht, arabisht, tajlandisht, kinezisht e thjeshtuar, kinezisht tradicionale, koreanisht dhe japonisht
 • Përditësimi i Firmuer
  Përditësim i mundshëm nga përdoruesi (Kamera, Lente WFT, Speedlite i jashtëm)

Ndërfaqja

 • Kompjuter
  SuperSpeed USB 3.0
 • Wi-Fi
  Wireless LAN (IEEE802.11b/g/n), (vetëm 2,4 GHz), me mbështetje për Dynamic NFC11 Veçoritë e mbështetura - FTP/FTPS, EOS Utility, Smartfon, Ngarkimi në ueb, Printimi pa tela
 • Tjetër
  Dalje HDMI mini (Tipi C, i pajtueshëm me HDMI-CEC), Hyrje mikrofoni të jashtëm / Hyrje linje (fishë ministereo), Prizë kufjesh (fishë ministereo), Terminali i tipit N3 (terminal telekomande)

Printimi i Drejtpërdrejtë

 • PictBridge
  Po (Vetëm nëpërmjet Wireless LAN)

Memoria

 • Tipi
  1x CompactFlash Type I (i pajtueshëm me UDMA 7) (I papajtueshëm me Type II dhe Microdrive)
  1x SD/SDHC/SDXC dhe UHS-I

Sistemi operativ i mbështetur

 • PC dhe Macintosh
  Windows 7 (duke përjashtuar Starter Edition) Windows 8 dhe Windows 10
  OS X v10.7-10.11

Programi kompjuterik

 • Përpunimi i imazhit
  Digital Photo Professional 4.5 ose më i ri (Përpunim imazhesh RAW)
 • Tjetër
  EOS Utility 3.5 ose më i ri (përfshirë Remote Capture ), Picture Style Editor, Map Utility, EOS Lens Registration Tool, EOS Web Service Registration Tool, aplikacioni Canon Camera Connect (iOS/ Android)

Burimi i Energjisë

 • Bateri
  Bateri e rikarikueshme Li-ion LP-E6N (e përfshirë) / LP-E6
 • Jeta e baterisë
  Approx. 900 shkrepje (në 23°C)12
  Approx. 850 (në 0°C)
 • Treguesi i Baterisë
  6 nivele + perqindja
 • Kursimi i Energjisë
  Energjia fiket pas 1, 2, 4, 8, 15 ose 30min
 • Furnizimi me energji dhe ngarkuesit e baterisë
  Karikues baterie LC-E6E (i dhënë), Karikues baterie LC-E6, Adaptor AC AC-E6N dhe Bashkues DC DR-E6, Kit adaptori AC ACK-E6N/ACK-E6, Karikues baterie për makine CBC-E6

Aksesorët

 • Treguesi i kuadrit
  Mbulesa e syrit Eg, Seritë Eg të Lentës me Rregullimin Dioptric me Kornizën me Plastikë Eg, Pjesëza e Syrit Kundër Mjegullimit Fog Eg, Gjetësi i Këndit C
 • Transmetues skedash me valë
  Transmetues skedash me valë WFT-E7B
 • Lentet
  Të gjitha lentet EF (duke përjashtuar lentet EF-S / EF-M)
 • Blici
  Canon Speedlites (90EX, 220EX, 270EX, 270EX II, 320EX, 380EX, 420EX, 430EX, 430EX II, 430EX III 550EX, 580EX, 580EX II, 600EX, 600EX-RT, 600EX-II-RT, Macro-Ring-Lite MR-14EX, Macro Ring Lite MR-14EX II, Macro Twin Lite MT-24EX, Speedlite Transmitter ST-E2, Speedlite Transmitter ST-E3-RT)
 • Telekomanda/Çelësi
  Telekomandë me kontakt të tipit N3, Wireless Controller LC-5 dhe Speedlite 600EX-II-RT
 • Tjetër
  Kapëse baterie BG-E20, Rrip dore E2, Stacion lidhjeje CS100

Të gjitha të dhënat bazohen në metodat standarde të testimit nga Canon përveç ku tregohet ndryshe.

Subjekt i ndryshimit pa njoftim paraprak.

 1. Numri i pikave AF, pikave AF me tip të ndërthurur dhe pikave AF me tip të ndërthurur të dyfishtë varen nga lentja e përdorur
 2. Indeksi i ekspozimit të rekomanduar
 3. me lente 50mm në infinit, -1m-1 dpt
 4. Nuk është i mundur me M-RAW dhe S-RAW
 5. Imazheve të kapura nga filmat 4K dhe imazheve të shkrepura me cilësinë S3 nuk mund t'u ndryshohet përmasa
 6. Përpunimi i imazheve RAW vetëm gjatë rileximit të imazheve vetëm me RAW dhe Dual Pixel RAW
 7. Rezolucioni i madh/i përsosur
 8. Bazuar në kushtet e testimit të Canon, JPEG, ISO 100, Stili i fotografisë standarde. Fps maksimale dhe kapaciteti i amortizimit mund të pakësohen në varësi të parametrave të kamerës, nivelit të dritës, subjektit, kartës të memories dhe kapacitetit, cilësisë të regjistrimit të imazhit, shpejtësisë ISO, metodës të mekanizimit, Stilit të Figurës, Funksioneve personale, etj.
 9. Shifrat e përmendura janë kur përdoret me kartë memorieje kompakte flash UDMA 7
 10. Shpejtësia minimale e shkrimit të kartës e kërkuar për regjistrimin në 4K 30p: CF UDMA 7 - 100MB/sek, SD UHS-1 - 90 MB/sek ose më shumë
 11. Përdorimi i Wi-Fi mund të kufizohet në disa vende ose rajone.
 12. Regjistrimi me pamorin Bazuar në Standardin CIPA dhe duke përdorur baterinë e dhënë me kamerën, përveçse kur përcaktohet