Canon EF 11-24mm f/4L USM

EF 11-24mm f/4L USM

Gama e plotë e gjatësive fokale me kënd ultra të gjerë në një lente të vetme zmadhimi me cilësi të lartë. Perfekte për ata që shkrepni peisazhe, arkitekturë dhe ambiente të brendshme në vend.

EF 11-24mm f 4L USM

Përfitimet

  • Eksploroni peizazhet nga një pikë vështrimi ultra i gjerë
  • Objektiv zmadhues drejtvizor me kënd ultra të gjerë
  • Turbullim minimal - ideal për arkitekturë dhe ambiente të brendshme
  • Shtresa e avancuar e lentes mbron nga hijet dhe flakërimet
  • Provoni AF-në e shpejtë, thuajse të heshtur me mbishkelje manuale në kohë të plotë
  • Vazhdoni të shkrepni edhe në kushte të vështira moti

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon EF 11-24mm f/4L USM

Objektiv zmadhues drejtvizor me kënd ultra të gjerë


Gjatësia fokale prej 11-24mm ofron një pamje të jashtëzakonshme të botës me këndin ultra të gjerë. EF 11-24 f/4L USM është mjeti ideal kreativ për fotografët e peizazheve, udhëtimeve dhe arkitekturës dhe kinematografët që punojnë në vend.

Kapni një pamje unike të peisazheve, arkitekturës dhe brendësive


Shfrytëzoni marrëdhënien midis planit të parë dhe sfondit dhe krijoni imazhe të fuqishme që janë të mbushur plot me drama.

Turbullim minimal përgjatë diapazonit të zmadhimit


Shkrepni në hapësire të brendshme të ngushta dhe kapni imazhe arkitekturore me nivele minimale turbullimi. Mprehtësi mahnitëse arrihet në të gjithë kuadron, me elementët e lentes Dispersion Shumë i Ulët (UD) dhe Super UD. Tre lloje të ndryshme të shtresës të lentes mbrojnë nga flakërimet për cilësi imazhi mahnitëse.

AF e shpejtë, thuajse e heshtur me mbishkelje manuale në kohë të plotë


EF 11-24 f/4L USM vë në punë USM e tipit unazë për t'u fokusuar shpejt dhe në qetësi. Mbishkelja manuale në kohë të plotë mundëson që të bëhen rregullime të sakta pa e larguar kamerën nga syri.

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon EF 11-24mm f/4L USM, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Mund t'ju ndihmojmë të zgjidhni lenten tjetër?

Përzgjedhësi i lenteve do t'ju drejtojë në një gamë të tërë të lenteve dhe do t'ju ndihmojë të gjeni lenten më të përshtatshme për ju dhe kamerën tuaj.

Objektiva këndgjerë

Arrini një fushëpamje më të gjerë dhe përfshini më shumë në kuadër me anë të objektivave tanë këndgjerë.