Ndjekja e momentit kulminant fotografik

Ndërtuar për ata që dashurojnë shpejtësinë. Ji i pari të kapësh të jashtëzakonshmen, dhe të kapësh momentet që fotografët i tjerë i humbasin. Qoftë nëse janë fotografi apo filma, shprehni anën tuaj kreative si kurrë më parë.

story-02-left

Ndiqni dhe fokusoni subjektet që lëvizin shpejt.

story-02-right

Shprehni kreativitetin tuaj

0%

  Mbani ritmin me aksionin më të shpejtë

  Kapni momentin që doni, pavarësisht sa i shpejtë është aksioni

  Shkrepni një tufë imazhesh me deri në 10 kuadro në sekondë, me autofokus të plotë dhe ekspozimin automatik. Manovrimi i shpejtë do të thotë që do të kapni fragmentin e momentit që po ndiqni, dhe një zbutës i mjaftueshëm ju lejon të vazhdoni të shkrepni pa rënie të performancës.

  0%
   EOS 7D Mark II

   Kapni momentin

   EOS 7D Mark II përdor procesorët e imazhit Dual "DIGIC 6" për të dhënë një performancë të shpejtë. Koha minimale e vonesës do të thotë se mund të kapni momentet që fluturojnë me shumë saktësi.

   Autofokus me fushë të gjerë me 65pika

   Për fokus të mprehtë ndërsa shkrepni, EOS 7D Mark II ka 65 pika fokusimi për të ndjekur subjektet që lëvizin shpejt. Secila pikë fokusimi është 'tip transversal'* që do të thotë se mund të kyçet në detaje horizontale dhe vertikale shpejt dhe saktë. Për të ndihmuar shkrepjen në kushte ndriçimi shumë të ulët 7D Mark II mund të fokusohet edhe në kushtet e ndriçimit të hënës ku nivelet e dritës mund të jenë shumë të ulëta, deri në -3EV.

   * Numri i pikave të disponueshme AF, pikave transversale dhe pikave AF e tit Dyshe Transversale ndryshon sipas lentes

   EOS 7D Mark II
   EOS 7D Mark II

   Zgjedhja e Pikës AF

   Përdorni të gjithë 65 pikat AF së bashku, ose grupojini në zona të lëvizshme që mbulojnë subjektet larg qendrës. Ose ndryshe, zgjidhni një pikë të vetme AF për t'u fokusuar saktë në një pjesë specifike të skenës.

   Fokusim i avancuar iTR

   Sistemi i fokusimit iTR AF i EOS 7D Mark II përdor informacionet e ngjyrave dhe fytyrës për të dalluar dhe ndjekur subjektet ndërsa lëvizin në kuadro. Reagimi AF mund të personalizohet duke përdorur një mjet të thjeshtë që rregullon ndjekjen e fokusit sipas ambientit të shkrepjes dhe subjektit, kështu objektet e tjera që kalojnë përkohësisht përpara subjektit nuk ndërhyjnë me fokusimin.

   EOS 7D Mark II
   0%

    Printime me cilësi ekspozite

    Nga bota e egër deri në sportet motorike dhe fotografitë në rrugë, një sensor i ri 20.2 megapiksel ju ofron rezultatet për të cilat do të ishit krenar t'i shikonit në mur. Edhe në kushte ndriçimi të dobët, EOS 7D Mark II ofron foto dhe klipe video që janë të mbushura me detaje.

    EOS 7D Mark II
    EOS 7D Mark II

    Sensor matjeje 150,000 piksela, me zbulim IR

    Për matje ekspozimi të qëndrueshme, të saktë EOS 7D Mark II përdor një sensor 150,000 piksela për ta ndarë skenën në 252 zona. Secila prej tyre analizohet dhe parametrat e duhura të ekspozimit zgjidhen qoftë automatikisht ose i rekomandohen fotografit. Matet drita infrared si edhe drita në pjesën e dukshme të spektrit, për më shumë saktësi në kushtet e ndriçimit të vështira.

    Performancë e shkëlqyer në kushtet me dritë të dobët

    Kur nivelet e dritës bien, vazhdoni të shkrepni pa kompromentuar kreativitetin tuaj. EOS 7D Mark II siguron cilësi imazhi mahnitëse me ndjeshmëri ISO deri në ISO 16,000 (mund të shtohet deri në ISO 51,200) - prefekt për fotografitë në rrugë, ngrirjen e aksionit në kushte të vështira dhe fotografinë makro në dorë.

    EOS 7D Mark II

    Zbulim i flakërimeve

    Drita flakëruese, si ajo që krijohet nga llambat fluoreshente, mund të shkaktojnë ndriçim dhe ngjyra jo të njëtrajtshme ndërsa shkrepni. EOS 7D Mark II mund t'i zbulojë këto kushte dhe të programojë kohën që duhet për t'u përputhur me ndriçimin e duhur të burimit të dritës flakësures, për rezultate më të qëndrueshme.

    0%

     Një kamera që është vetëm për ju

     Si do ta përdorni kamerën tuaj EOS 7D Mark II? Konfiguroni kontrollet e shkrepjes, sistemin e fokusimit dhe një sërë kontrollesh të tjera të personalizuara në mënyrën që i dëshironi. Edhe pamori 100% i kamerës mund të personalizohet me ekranin e tij elektronik në kohë reale.

     Kontrolle të personalizueshme

     EOS 7D Mark II

     Si ju pëlqen të shkrepni

     Shumë nga kontrollet e EOS 7D Mark II janë të personalizueshme duke ju lejuar të konfiguroni kamerën sipas detyrës që keni në dorë. Ruani personalizimin tuaj si konfigurim për ta përdorur menjëherë në të ardhmen.

     Intelligent Viewfinder II

     EOS 7D Mark II

     Intelligent Viewfinder II

     Shijoni një pamje natyrore përmes kuadruesit të EOS 7D Mark II, me përafërsisht 100 përqind të mbulesës së kuadruesit dhe zmadhimin 1,0 herë. Një ekran LCD transparent tregon fokusin dhe informacionet e shkrepjes si edhe një nivel elektronik me dy akse për horizontet e drejta.

     6 konfigurime AF

     Autofokus sipas mënyrës tuaj

     Sistemi autofokus i EOS 7D Mark II mund të akordohet sipas asaj që po shkrepni dhe mënyrës si po shkrepni. Dhe ndërsa po punoni shpejt, vetëm zgjidhni një nga gjashtë kombinimet AF për të modifikuar sjelljen e kamerës.

     EOS 7D Mark II

     Ndërtim EOS praktik

     Nga rruga deri në studio, EOS 7D Mark II performon në çdo situatë fotografike. Shpejtësia dhe precizoni i saj e bëjnë ideale për sportet dhe aksionin, ndërsa aftësitë e saj për ndriçim të ulët dhe GPS i integruar e bëjnë një zgjedhje ideale për fotografin udhëtar. Pyetja e vetme është, si do ta përdorni tuajën?

     EOS 7D Mark II

     Vula që i reziston motit

     Kur kushtet marrin një kthesë për keq, vazhdoni të shkrepni me vetëbesim. Kontrollet kundër motit e mbrojnë EOS 7D Mark II nga moti dhe pluhuri, dhe ndërtimi me aliazh magnezi shton më shumë rezistencë.

     GPS i integruar

     EOS 7D Mark II mund të etiketojë me 'geotag' imazhet dhe filmat me pozicionin tuaj të saktë kudo që të jeni në botë. Regjistroni gjatësinë, gjerësinë, lartësinë gjeografike dhe drejtimin e busullës si edhe orën universale të koordinuar.

     EOS 7D Mark II

     Metoda High dynamic range (HDR)

     Kur shkrepni në kushte të kotrastit të lartë, shkrepja HDR ndihmon të ruani detajet në hije të errëta dhe ndriçime të forta. Me sukses të shpejtë EOS 7D Mark II kap tre imazhe në ekspozime të ndryshme dhe i përzien ato së bashku për rezultate me pamje natyrale direkt nga kamera.

     EOS 7D Mark II EOS 7D Mark II

     HDR

     multi-exposure

     Multiekspozimi

     Krijoni imazhe të përbëra në kamera duke përdorur metodën e multi ekspozimit për të shtresuar imazhet mbi njëra tjetrën.

     dual-memory

     Foletë e dyfishta për kartat e memories

     EOS 7D Mark II ka slota dyshe për karta memorieje, duke mundësuar rezervimin automatik të skedave ndërsa shkrepni dhe duke rritur kapacitetin e memories.

     EOS 7D Mark II

     Tani me Wi-Fi për kontrollin e kamerës në largësi dhe ndarjen e imazheve

     Vendosni përshtatësin W-E1 të lidhjes Wi-Fi në folenë e kartës SD për kontrollin e kamerës dhe regjistrimin pa tela, duke përfshirë pamjen e drejtpërdrejtë në largësi nga ekrani i smartfonit, tabletit ose kompjuterit tuaj. Transferoni skedarët e imazheve te pajisja juaj inteligjente kur jeni në terren, për t'i ngarkuar me lehtësi në median sociale dhe shërbimet e ndarjes së skedarëve.

     Veçori të avancuara të bërjes të filmave

     Çojini projektet tuaja filmike në nivelin tjetër me veçoritë standarde të industrisë. Provoni shkrepjen e sekuencave të ngadalta Full HD në 60fps dhe merrni kontrollin e audios me mikrofonin dhe prizat e kufjeve.

     EOS 7D Mark II

     Fokusim me performancë të lartë për filma dhe Live View

     Për autofokus të shpejtë dhe të butë ndërsa shkrepni filma ose kur përdorni Live View, EOS 7D Mark II përfshin teknologjinë Dual Pixel CMOS AF. Çdo piksel përmban dy dioda fotosh që mund të lexohen si të pavarur gjatë përqendrimit automatik ose së bashku për të kapur imazhin. Shpejtësia dhe ndjeshmëria e ndjekjes të fokusit kur shkrepni filma mund të rregullohet për të lejuar tranzicionet e tërheqjes të fokusit.

     EOS 7D Mark II

     Qëndro i lidhur

     Një lidhje e pastër HDMI mund të përdoret për të nxjerrë regjistrime Full HD në videokamera të jashtme, duke e lejuar EOS 7D Mark II të lidhet me lehtësi në punimet profesionale të modifikimit të videove. Priza e kufjeve dhe mikrofonit ju lejon të regjistroni tingull dixhital me cilësi të lartë dhe kontrollet e heshtura ju lejojnë të ndryshoni parametrat e kamerës pa prodhuar zhurmë shpërqendruese.

     Aplikacioni Canon Photo Companion

     Aplikacioni Canon Photo Companion

     Partneri i përsosur për çdo rrëfimtar të historive vizuale, aplikacioni ynë Photo Companion app ju ofron akses në përmbajtje dhe njohuri profesionale e të personalizuara, atëherë kur ju duhen më shumë – që t'u jepni vërtet jetë historive tuaja.

     Zbuloni më shumë

     Shkarkoni aplikacionin Canon Photo Companion në iTunes
     Shkarkoni aplikacionin Canon Photo Companion për Android

     Çmime të produkteve

     Specifikimet

     Zbuloni më shumë për EOS 7D Mark II, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

     Deri në 10 kuadro për sekondë

     Shkrepni tufa të vazhdueshme imazhesh deri në 10 kuadro për sekondë.

     Digic 6 Dual

     Shkrepni në norma të larta kuadrosh dhe provoni riprodhimin mahnitës të ngjyrave.

     150,000 pixel RGB+IR Metering Sensor

     Secila skenë veçohet dhe analizohet për matje ekspozimi të saktë.

     Maks. 65 pika AF tipi transversal

     Fokusohunë në subjektet kudo që të jenë, me 65 pikat AF tipi transversal të shpërndara në të gjithë kuadron.

     Film EOS Full HD

     Kapni filma me rezolucion deri në 1080p dhe normë kuadro 60fps. Priza mikrofoni dhe kufjesh për kontroll të plotë të audios.

     Slota kartash dyshe CF + SD

     Slotat dyshe të kartave të memories mundësojnë rezervimin automatik ndërsa shkrepni ose kapacitet më të madh memorieje.

     CMOS 20.2 mega piksel

     Prodhoni imazhe me cilësi të shkëlqyer që janë të mbushura me detaje.

     Dual Pixel AF CMOS

     Provoni fokusimin e butë të vazhdueshëm kur shkrepni filma dhe foto në metodën Live View.

     GPS

     Etiketoni çdo foto dhe film që shkrepni me vendndodhjen tuaj aktuale - e shkëlqyer për fotografët udhëtarë.

     Çfarë ka në kuti

     Shkarko drajverë, softuerë, firmuerë dhe manuale

     Mbështetja për produktin

     Rekomanduar për ju