Objektiva për DSLR

Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

Një lente profesionale e serisë L me zmadhim telefoto mesatar me një Stabilizues të fuqishëm të imazhit dhe hapjen e diafragmës f/2.8.

Përfitimet

 • Një lente zmadhimi telefoto e serisë L me rendiment të lartë

 • Hapja konstante maksimale e diafragmës në f/2.8

 • Stabilizuesi i imazhit me katër ndalesa

 • Elemente lentesh fluorite dhe UD

 • Qëndrueshmëri e përmirësuar

 • Fokusimi minimal 1,2 m

 • Rezistente ndaj ujit dhe pluhurit

 • Motori USM AF i tipit unazor

Veçoritë e detajuara

 • Cilësia e serisë L

  Seria L është gama e lenteve kryesore profesionale të Canon, që prezanton më të mirën në optikën EF të projektuara me saktësi të lartë. Lentet e serisë L ndërthurin një rendiment superior me një manovrim të shkëlqyer, dhe janë rezistente ndaj pluhurit dhe lagështirës.

 • Hapje e shpejtë dhe konstante e diafragmës në maksimum

  Regjistroni me kamerën në duar në kushtet e ndriçimit të dobët falë një hapje të shpejtë maksimale të diafragmës në f/2.8, e cila qëndron konstante gjatë të gjithë gamës së zmadhimit. Një hapje e tillë e diafragmës i jep fotografit edhe kontrollin mbi thellësinë e fushës.

 • Stabilizuesi i imazhit

  Stabilizuesi i imazhit (IS) me katër ndalesa i Canon e bën lenten EF 70-200mm f/2.8 IS II USM ideale për regjistrime në kushtet e ndriçimit të dobët kur nuk mund të përdorni një trekëmbësh. Sistemi IS lejon përdorimin e shpejtësive të obturatorit deri në katër ndalesa më të ngadalta se normalisht, pa shkaktuar mjegullimin e imazhit.

 • Elementet e lentes me përhapje ultra të ulët (UD) dhe fluor

  Lentja përfshin elemente të krijuara me fluor, gjë që zvogëlon shmangiet kromatike. Pesë elemente UD (përhapja ultra e ulët) janë përdorur për të siguruar një kontrast të lartë dhe një riprodhim natyral të ngjyrave gjatë të gjithë gamës së zmadhimit.

 • Turbullimi i zbutur i sfondit

  Një diafragmë praktikisht rrethore e hapjes u jep zonave jashtë fokusit një ndjesi më të butë dhe më uniforme. Objektet e qarta në plan të parë dallohen qartë në një sfond të turbullt të zbutur.

 • Fokusimi ultrasonik

  Një motor ultrasonik i llojit unazë drejton fokusimin automatik jashtëzakonisht shpejt dhe pothuajse në heshtje. Forca rrotulluese e shkëlqyer e mbajtjes siguron që pika e fokusit të arrihet me saktësi, pa regjistruar më tej. Për më tepër, mbivendosja manuale gjatë gjithë kohës është e disponueshme, duke e bërë të mundshëm të rregullohet fokusi pa dalë nga modaliteti AF.

 • Aksesorët

  Lentja ofrohet si standard me kapakun e dritës ET-87 për të parandaluar ndikimin e flakërimave tek imazhet, si dhe një montim të lëvizshëm për trekëmbëshin dhe një çantë të butë.

Aksesorët përkatës

 • Objektiva për DSLR

  Zgjatuesi EF 1.4x III

  Një zgjatues i kategorisë profesionale që e rrit gjatësinë fokale të lenteve të serisë L me 1,4x.
 • Objektiva për DSLR

  Zgjatuesi EF 2x III

  Një zgjatues i kategorisë profesionale që e rrit gjatësinë fokale të lenteve të serisë L me 2x.
 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 25 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 25mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Qafore objektivi ET-67

  Nuk lejon që drita verbuese të hyjë në lente, duke mos lejuar që shkëlqimi i padëshiruar të ndikojë në fotografitë.
 • Aksesor objektivi

  Tapë lenteje E-77II

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Filtër polarizues rrethor PL-C B 77mm

  Një filtër polarizues për lentet me diametër 77mm të fijes të filtrit.
 • Aksesor objektivi

  Filtër mbrojtës objektivi 77mm

  Mbron elementin përpara të lentes nga papastërtitë dhe dëmtimet. Bën për lentet me fije filtri 77mm.
 • Aksesor objektivi

  Objektiv për afër 500D 77mm

  Bashkohet me lenten e kamerës tuaj, duke ju lejuar t'i shkoni më afër objekteve të vogla. Bën për lentet me fije filtri 77mm.
 • Aksesor objektivi

  Çantë objektivi me zinxhir LZ1326

  Kasë e butë mbrojtëse për lentet e zgjedhura EF.
 • Aksesor objektivi

  Kapak kundër shiut për kamerë ERC-E4S

  Mbron kamerën dhe lenten nga moti, dhe ju lejon të vazhdoni të shkrepni. Madhësi e vogël.