Objektiva për DSLR

Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM

Një lente USM me zmadhim me rendiment të lartë për përdorim të përgjithshëm, me Stabilizuesin e imazhit, ideale për udhëtime.

Përfitimet

 • Zmadhimi standard EF-S i barasvlershëm 5.6x 24-136mm, me rendiment të lartë dhe për çdo përdorim

 • Stabilizuesi i imazhit me 4 ndalesa

 • Panoramimi automatik dhe zbulimi i trekëmbëshit

 • Fokusimi nga afër 0,35 m

 • Lente UD dhe josferike

 • Veshjet Super Spectra

 • Hapja e diafragmës me 7 fletë

 • Kapaku opsional i dritës i lentes

Veçoritë e detajuara

 • Zmadhimi elastik me kënd të gjerë dhe me rendiment të lartë

  Me një diapazon efektiv të gjatësisë fokale afro 24-136mm (e barasvlershme me 35 mm), EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM është një lente që siguron një elasticitet të jashtëzakonshëm ndërkohë që ofron një cilësi të mrekullueshme të imazhit. Me një kënd më të gjerë se shumë nga lentet e krahasueshme, ajo arrin të kapë më shumë nga skena dhe i jep fotografisë tuaj një ndjesi më të madhe të hapësirës dhe perspektivës.

 • Stabilizuesi i imazhit

  Lentja EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM përfshin Stabilizuesin e imazhit (IS) me 4 ndalesa të Canon. Ideal për të punuar me kamerën në duar, funksioni IS lejon përdorimin e shpejtësive të obturatorit deri në 4 ndalesa më të ulëta pa shkaktuar një mjegullim të imazhit. Stabilizuesi i imazhit ju ndihmon kur regjistroni në kushtet e ndriçimit të dobët ose nga automjete në lëvizje.

 • Është po aq e bukur sa edhe rendimenti i saj

  Lentja EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM përfshin një pamje të jashtme të strukturuar për një ndjesi dhe pamje me cilësi lartë që përputhet me kamerën tuaj EOS.

 • Fokusi automatik ultra i shpejtë dhe ultra i qetë

  Motori unazor USM (Motori ultrasonik) përdor dridhje me frekuencë ultrasonike për të realizuar një fokus automatik mjaft reagues, me shpejtësi të lartë dhe thuajse në heshtje. Motori USM i tipit unazor ju lejon kalimin te fokusi manual në çdo kohë pa pasur nevojë të dilni nga fokusi automatik (AF), për një nivel më të lartë të mundësive të përdorimit.

 • Veshjet Super Spectra

  Elementet e lentes kanë një veshje Super Spectra nga Canon, e cila zvogëlon flakërimat dhe parandalon hijet - të cilat mund të shfaqen më shumë në kamerat dixhitale për shkak të pasqyrimit nga sensori i imazhit. Veshja Super Spectra e Canon ndihmon po ashtu për të realizuar një ekuilibër të vërtetë të ngjyrave dhe për të rritur kontrastin për imazhe të gjalla dhe me nivele të larta riprodhimi.

 • Mjegullimi krijues i sfondit

  Një hapje rrethore e diafragmës me 7 fletë bën të mundur që fotografët të realizojnë një mjegullim të bukur të sfondit; ideale për të izoluar subjektin tuaj nga sfondi.

Aksesorët përkatës

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.
 • Aksesor objektivi

  Kapak lenteje EW-83E

  Nuk lejon që drita verbuese të hyjë në lente, duke mos lejuar që shkëlqimi i padëshiruar të ndikojë në fotografitë.
 • Aksesor objektivi

  Tapë Lenteje E-72II

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Filtër polarizues rrethor PL-C B 72mm

  Një filtër polarizues për lentet me diametër 72mm të fijes të filtrit.
 • Aksesor objektivi

  Filtër mbrojtës objektivi 72mm

  Mbron elementin përpara të lentes nga papastërtitë dhe dëmtimet. Bën për lentet me fije filtri 72mm.
 • Aksesor objektivi

  ND4-L 72mm

  Kur vendoset në fund të lentes të kamerës tuaj, ky filtër redukton sasinë e dritës që vjen në kamera me 2 ndalesa. Për lentet me fije filtri 72mm.
 • Aksesor objektivi

  ND8-L 72mm

  Kur vendoset në fund të lentes të kamerës tuaj, ky filtër redukton sasinë e dritës që vjen në kamera me 3 ndalesa. Për lentet me fije filtri 72mm.
 • Aksesor objektivi

  Objektiv për afër 500D 72mm

  Bashkohet me lenten e kamerës tuaj, duke ju lejuar t'i shkoni më afër objekteve të vogla. Bën për lentet me fije filtri 72mm.
 • Aksesor objektivi

  Çantë e butë objektivi LP1116

  Protective soft case for selected EF lenses.
 • Aksesor objektivi

  Adaptor Macrolite 72C

  Lejon që blicet Canon Macro twin lite ose Macro ring lite të përdoren me lente që kanë një diametër filtër-fije prej 72mm.
 • Objektiva këndgjerë

  Arrini një fushëpamje më të gjerë dhe përfshini më shumë në kuadër me anë të objektivave tanë këndgjerë.
  Mësoni më shumë