Objektiva për DSLR

Canon EF-S 24mm f/2.8 STM

Një lente STM fikse, kompakte dhe me kosto të pranueshme me një hapje të diafragmës f/2.8, ideale për udhëtime dhe fotografinë e rrugës.

Përfitimet

 • Ndërtim shumë i hollë në formë 'petulle'

 • Perspektivë natyrale, e syrit të njeriut

 • Fokusim i ëmbël, i qetë gjatë shkrepjes të filmave*

 • Përdorni aperturat e mëdha për të shkrepur nën ndriçim të ulët

 • Fokusimi nga afër 0,16 m

Veçoritë e detajuara

 • Ndërtim portativ në formë 'petulle'

  Me thellësi vetëm 22,8 mm, dhe peshë vetëm 125 g, EF-S 24mm f/2.8 STM është një lente shumë portative e cila ju lejon ta merrni EOS-në tuaj kudo. Ndërtimi i saj i vogël është gjithashtu modest - ideal për fotografitë në rrugë.

 • Perspektivë natyrale

  Gjatësia fokale 24 mm kur përdoret në një trup APS-C EOS jep të njëjtin kënd shikimi si lentja 38 mm në një DSLR me kornizë të plotë. Kjo është kaq afër me syrin e njeriut saqë figurat tuaja do të kenë pamje dhe ndjesi natyrale në to.

 • Fokusim i qetë, i heshtur

  Fokusimi STM thuajse i heshtur kapet shpejt kur shkrepni foto të palëvizshme dhe siguron kalime të qeta fokusi kur kapni filma, për regjistrime që janë pa zhurma shpërqëndruese fokusimi.*

 • Aperturë e gjerë për shkrepje në ndriçim të ulët

  Aperatura e shpejtë maksimale f/2.8 lejon të hyjë shumë dritë duke ju dhënë mundësinë të shkrepni në kushte të errëta pa flesh. Gjithashtu është ideale për të krijuar efekte me thellësi fushe të cekët, duke ju lejuar të izoloni subjektin kundrejt një sfondi të butë, jashtë fokusit.

 • Ndërtim optik i avancuar

  Provoni performancën e mprehtë në të gjithë kuadron, me rezistencë të lartë ndaj flakërimeve dhe turbullimit të ngjyrave. Afrohuni deri në 16 cm larg subjekteve të vogla për ta parë botën nga afër. * Kur përdoret me trupat EOS të pajtueshëm.

Aksesorët përkatës

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 25 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 25mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Qafore objektivi ES-52

  Nuk lejon që drita verbuese të hyjë në lente, duke mos lejuar që shkëlqimi i padëshiruar të ndikojë në fotografitë.
 • Aksesor objektivi

  Tapë Lenteje E-52II

  Bashkohet me lenten e kamerës tuaj, duke ju lejuar t'i shkoni më afër objekteve të vogla. Bën për lentet me fije filtri 52mm.

 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Filtër Polarizues PL-C B 52mm

  Një filtër polarizues për lentet me diametër 52mm të fijes të filtrit.

 • Aksesor objektivi

  Filtër Mbrojtës 52mm

  Një filtër polarizues për lentet me diametër 52mm të fijes të filtrit.

 • Aksesor objektivi

  ND4-L 52mm

  Kur vendoset në fund të lentes të kamerës tuaj, ky filtër redukton sasinë e dritës që vjen në kamera me 2 ndalesa. Për lentet me fije filtri 52mm.

 • Aksesor objektivi

  ND8-L 52mm

  Kur vendoset në fund të lentes të kamerës tuaj, ky filtër redukton sasinë e dritës që vjen në kamera me 3 ndalesa. Për lentet me fije filtri 52mm.

 • Aksesor objektivi

  Lente afër 250D 52mm

  Bashkohet me lenten e kamerës tuaj, duke ju lejuar t'i shkoni më afër objekteve të vogla. Bën për lentet me fije filtri 52mm.

 • Aksesor objektivi

  Çantë lenteje LP811

  Kasë e butë mbrojtëse për lentet e zgjedhura EF.
 • Aksesor objektivi

  Macrolite Adapter 52C

  Lejon që blicet Canon Macro twin lite ose Macro ring lite të përdoren me lente që kanë një diametër filtër-fije prej 52mm.