Objektiva për DSLR

Canon EF 70-200mm f/4L IS USM

Një lente premium e serisë L me zmadhim konstant f/4 me Stabilizuesin e imazhit, ideale për fotografinë me kamerën në duar dhe sporte.

Përfitimet

 • Optikë L-series

 • E lehtë dhe kompakt

 • stabilizues imazhi me 4-ndalime

 • f/4 përmes intervalit të zmadhimit

 • Elemente lentesh fluorit dhe UD

 • Fokusim i shpejtë automatik

 • Mbrojtje ndaj mjedisit

 • Veshje Super Spectra

 • Apertura rrethore për turbullim kënaqës sfondi

 • Kuti e butë dhe mbulim lentesh

Veçoritë e detajuara

Aksesorët përkatës

 • Objektiva për DSLR

  Zgjatuesi EF 1.4x III

  Një zgjatues i kategorisë profesionale që e rrit gjatësinë fokale të lenteve të serisë L me 1,4x.
 • Objektiva për DSLR

  Zgjatuesi EF 2x III

  Një zgjatues i kategorisë profesionale që e rrit gjatësinë fokale të lenteve të serisë L me 2x.
 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 25 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 25mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Qafore objektivi ET-78 II

  Bën për pjesën para të EF 70-200mm f/4L USM, EF 70-200mm f/4L IS USM, EF 180mm f/3.5L Macro USM dhe EF 135mm f/2L USM duke reduktuar 'flakërimin' e shkaktuar nga drita që shkëlqen direkt mbi elementin e parmë të lentes.
 • Aksesor objektivi

  Lens Cap E-67II

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Filtër polarizues rrethor PL-C B 67mm

  Një filtër polarizues për lentet me diametër 67mm të fijes të filtrit.
 • Aksesor objektivi

  Filtër mbrojtës objektivi 67mm

  Mbron elementin përpara të lentes nga papastërtitë dhe dëmtimet. Bën për lentet me fije filtri 67mm.
 • Aksesor objektivi

  Unazë mbërthyeseje stativi A II White

  Bën të mundur që lentet më të gjata të montohen në tripod për lëvizje dhe ekuilibër më të mirë.
 • Aksesor objektivi

  Çantë lenteje LP1222

  Kasë e butë mbrojtëse për lentet e zgjedhura EF.
 • Aksesor objektivi

  Macrolite Adapter 67

  Lejon që blicet Canon Macro twin lite ose Macro ring lite të përdoren me lente që kanë një diametër filtër-fije prej 67mm.
 • Objektivat telefoto

  Pajisur me gjatësi më të mëdha fokale, ju mundësojnë t’i afroheni më shumë subjektit pa u dashur ta trazoni skenën.
  Mësoni më shumë