Objektiva për DSLR

Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM

Një lente USM me zmadhim me rendiment të lartë, me hapjen e diafragmës f/2.8 dhe Stabilizuesin e imazhit, e shkëlqyer për kushtet e ndriçimit të dobët.

Përfitimet

 • Zmadhim me kënd të gjerë për trupat e montimit EF-S

 • Aperturë f/2.8 në të gjithë intervalin e zmadhimit

 • Stabilizues Imazhi me 3-ndalime

 • Fokusim automatik i shpejtë, pa zhurmë

 • Veshje Super Spectra

 • Apertura rrethore për turbullim kënaqës sfondi

 • E kalon informacionin e distancës te E-TTL II

 • Mbulim opsional i lentes

Veçoritë e detajuara

 • Zmadhim me kënd të gjerë me performancë të lartë

  Me një interval efektiv me gjatësi fokale prej afërsisht 27-88 mm (35 mm ekuivalent), EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM është një lente e fuqishme që jep cilësi pamje të mrekullueshme. Zmadhimi me kënd të gjerë u lejon që të kapni më shumë nga çdo skenë dhe të shtoni një ndjesi të re hapësire dhe perspektive te fotografia juaj.

 • Aperturë e fiksuar

  Apertura e madhe prej f/2.8 siguron rezultate të shkëlqyera në kushtet me dritë të dobët. Apertura mbetet konstante në të gjithë intervalin e gjatësisë fokale të plotë, duke u lejuar që të zmadhoni nga afërsisht 27-88mm (35 mm ekuivalent) pa ngadalësuar shpejtësinë e shkrehësit.

 • Turbullim sfondi kënaqës

  Një aperturë rrethore siguron një turbullim kënaqës sfondi kur fotografohet me një aperturë të hapur; ideale për krijimin e një sensi të thellësisë dhe duke izoluar subjektit tuaj nga sfondi.

 • Stabilizator imazhi

  EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM ka Stabilizues Imazhi (IS) me 3 ndalesa nga Canon. Ideal për punën e dorës, IS lejon përdorimin e shpejtësive të shkrehësit deri në 3 ndalesa më të ngadalta pa rritje të perceptueshme në turbullimin e imazhit. IS ndihmon në kushtet me dritë të dobët, skenat me lëvizje të shpejta dhe fotografimet nga automjetet që janë në lëvizje.

 • Fokusim automatik i shpejtë, pa zhurmë

  Një unazë USM (motor ultrasonik) përdor vibrimet e frekuencës ultrasonike për të dhënë fokusim automatik që reagon lehtë, me shpejtësi të larta pothuajse pa zhurmë. Momenti i mirë i bllokimit ndalon lenten e fokusimit të grupohet me saktësi pa qëlluar përtej shenjës. Mbivendosja e fokusimit manual me kohë të plotë është e disponueshme pa u larguar nga AF.

 • Veshje Super Spectra

  Veshjet e lentes Super Spectra e Optimizuar dhe forma e elementit të lentes heq flakërimin dhe hijezimin - që mund të ndodhë me aparatet digjitale për shkak të reflektimit nga sensori i imazhit. Veshjet gjithashtu ndihmojnë që të arrihet ekuilibri i ngjyrës së vërtetë dhe rrit kontrastin për imazhe të gjalla me cilësi të lartë.

 • E kalon informacionin e distancës te E-TTL II

  Lentja e kalon informacionin e distancës te sistemi i blicit E-TTL II të aparatit për të siguruar matje optimale të blicit në çdo situatë fotografimi.