Objektiva për DSLR

Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM

Specifikimet

Specifikimet në detaje

 • Madhësia e imazhit

  APS-C

 • Gjatësi Fokale e Barasvlefshme me film 35mm

  27-88

 • Këndi i parjes (horizontal, vertikal, diagonal)

  48º - 15º 40',


  68º 40' - 23º 20',


  78º 30' - 27º 50',

 • Ndërtimi i lentes (elementë/grupe)

  19/12

 • Jo. i teheve të diafragmës

  7

 • Hapja minimale

  22

 • Distanca më e afërt e fokusimit (m)

  0.35

 • Zmadhimi maksimal (x)

  0,17 (në 55mm)

 • Informacion mbi largësinë

  Po

 • Stabilizator imazhi

  3 ndalesa

 • Aktualizuesi AF

  Unazë USM¹

 • Diametri i filtrit (mm)

  77

 • Maks. diametër x gjatësi (mm)

  83,5 x 110,6

 • Pesha (g)

  645

 • Tub Zmadhimi - Zgjerimi EF12 II

  0,45-0,23¹

 • Tub Zmadhimi - Zgjerimi EF25 II

  1,71-0,51

 • Kapak për lenten

  E-77U / E-77II

 • Kapaku i lentes

  EW-83J

 • Kasë e butë

  LP1219

G.F.Holder IV (hood IV*)

 • Zgjeruesit EF1.4x II dhe EF2x II

  Jo e pajtueshme

 1. ¹ Fokusimi manual mekanik me kohë të plotë i integruar

 2. ¹ I përdorshëm vetëm në tele