Objektiva për DSLR

Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

Një lente me zmadhim e serisë L e kategorisë profesionale që është kompakte për udhëtime, ideale për aksionin, faunën e egër dhe sportet.

Përfitimet

 • Një lente zmadhimi telefoto me performancë të lartë

 • Pjesë e serisë L mjaft të vlerësuar të Canon

 • Stabilizuesi i imazhit me 4 ndalesa

 • Dy elemente UD

 • Mjaft rezistente ndaj pluhurit dhe ujit

 • Hapja rrethore e diafragmës me 8 fletë

 • Fokusi automatik i shpejtë dhe i qetë

 • Në përputhje me një kapëse për trekëmbëshin

Veçoritë e detajuara

 • Një lente zmadhimi telefoto me performancë të lartë

  Me një gamë të gjatësisë fokale prej 70-300mm, lentja EF 70-300mm f4-5.6L IS USM është një lente zmadhimi telefoto e gjithanshme dhe kompakte që siguron një cilësi të shkëlqyer të imazhit. Ideale për fotografët e sporteve dhe faunës së egër, si dhe fotogazetarinë dhe portrete.

 • Cilësia e serisë L

  Seria L është gama e lenteve kryesore profesionale të Canon, që prezanton më të mirën në optikën EF të projektuara me saktësi të lartë. Lentet e serisë L ndërthurin një rendiment superior me një manovrim të shkëlqyer, dhe janë mjaft rezistente ndaj pluhurit dhe lagështirës.

 • Stabilizuesi i imazhit me 4 ndalesa

  Një Stabilizues optik i imazhit me 4 ndalesa - i projektuar posaçërisht për gamën specifike të gjatësisë fokale të kësaj lente - vepron për ekuilibrimin e mjegullimit të imazhit që mund të shfaqet gjatë regjistrimit me kamerën në duar, ose në shpejtësi të ulëta të obturatorit. Zbulimi automatik i zhvendosjes siguron një rendiment efektiv kur gjurmoni subjektet në lëvizje dhe, meqenëse sistemi IS bazohet te lentja, rezultatet janë të dukshme nëpërmjet pamorit gjatë inkuadrimit.

 • Dy elemente UD

  Shmangiet kromatike janë eliminuar praktikisht me përfshirjen e dy elementeve UD, duke siguruar një mprehtësi dhe cilësi optimale të imazhit.

 • Mjegullimi krijues i sfondit

  Një hapje rrethore e diafragmës me 8 fletë në lenten EF 70-300mm f4-5.6L IS USM krijon një mjegullim të bukur të sfondit, duke bërë që subjekti të dallohet më shumë me një efekt emocionues.

 • Fokusim automatik i shpejtë, i qetë

  Një motor unazor USM (Motori ultrasonik) përdor dridhje frekuence ultrasonike për të realizuar një fokus automatik jashtëzakonisht të shpejtë me një veprim thuajse heshtje. Një njësi CPU me shpejtësi të lartë dhe algoritme të optimizuara të fokusit automatik (AF) kontribuojnë më tej në shpejtësinë e fokusit automatik. Forca rrotulluese e mirë e mbajtjes e ndalon grupin e fokusimit të lentes pa krijuar mbingarkesë. Mbivendosja e fokusimit manual elektronik në çdo kohë është e disponueshme pa qenë e nevojshme të dilni nga fokusi automatik AF.

Aksesorët përkatës

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.
 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 25 II

  Ky tub zgjatimi 25mm vendoset mes trupit të kamerës dhe objektivit, duke mundësuar afrim të mëtejshëm makroje dhe fokusimi për objektivin ndërsa ruan formën elektronike.
 • Aksesor objektivi

  Qafore objektivi ET-73

  Nuk lejon që drita verbuese të hyjë në lente, duke mos lejuar që shkëlqimi i padëshiruar të ndikojë në fotografitë.
 • Aksesor objektivi

  Lens Cap E-67II

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Filtër mbrojtës objektivi 67mm

  Mbron elementin përpara të lentes nga papastërtitë dhe dëmtimet. Bën për lentet me fije filtri 67mm.
 • Aksesor objektivi

  Filtër polarizues rrethor PL-C B 67mm

  Një filtër polarizues për lentet me diametër 67mm të fijes të filtrit.
 • Aksesor objektivi

  Unazë mbërthyeseje stativi A II White

  Bën të mundur që lentet më të gjata të montohen në tripod për lëvizje dhe ekuilibër më të mirë.
 • Aksesor objektivi

  Çantë objektivi LP1424

  Kasë e butë mbrojtëse për lentet e zgjedhura EF.
 • Aksesor objektivi

  Macrolite Adapter 67

  Lejon që blicet Canon Macro twin lite ose Macro ring lite të përdoren me lente që kanë një diametër filtër-fije prej 67mm.
 • Objektivat telefoto

  Pajisur me gjatësi më të mëdha fokale, ju mundësojnë t’i afroheni më shumë subjektit pa u dashur ta trazoni skenën.
  Mësoni më shumë