Canon EF-M Lenses

Lentet EF-M

Lente portative, të lehta dhe të ndërtuara vetëm për kamerat EOS M.

Canon EF-M 32MM F/1.4 STM

EF-M 32MM F/1.4 STM

Zhvilloni më tej EOS tuaj pa një pasqyrë me ndihmën e këtij lente standarde jashtëzakonisht të lartë të cilësisë.

Mësoni më shumë

Frymëzohuni, regjistrohuni tani

Mos i humbisni ofertat e fundit nga "Canon", këshillat e udhëzimet, lajmet dhe ftesat për në aktivitetet vendore.

Regjistrohuni tani