ef-m-18-150mm-f-3-5-6-3-is-stm

EF-M 18-150mm f/3.5-6.3 IS STM

Lente ideale "të-gjitha-në-një" për EOS M për të regjistruar subjektet në afërsi dhe në largësi, me Stabilizuesin e imazhit me 4 ndalesa dhe motorin STM.

Galeria

Një lente, mundësi krijuese pa kufi

Lentja ideale "të-gjitha-në-një" për përdoruesit e kamerës EOS M që kërkojnë mundësi krijuese pa kufi. Me zmadhimin optik 8,3x, Stabilizuesin optik të imazhit me 4 ndalesa dhe teknologjinë e fokusimit STM.

Shikoni specifikimet e plota

EF-M 18-150mm f/3.5-6.3 IS STM angle shot
Umbrellas colourful decoration

Lentja EF-M 18-150mm F/3.5-6.3 IS STM është një lente e shkëlqyer për

E gjithanshme, por përsëri e fuqishme

Provoni një gamë të gjerë të opsioneve krijuese të regjistrimit me këtë lente të gjithanshme 18-150mm, me zmadhim optik 8,3x.

E përsosur për kamerën tuaj EOS M

E lehtë për t'u mbajtur kudo ku shkoni, me një paketë kompakte që peshon vetëm 300g dhe është vetëm 86,5mm e gjatë. Filtrat shtesë 55mm do t'ju lejojnë po ashtu që të eksperimentoni me ngjyrat dhe dritën.

Beauty shot on camera

Fotografi të qarta dhe video të qëndrueshme

Nxirrni fotografi jashtëzakonisht të qarta me kamerën në duar ose në ndriçim të dobët falë Stabilizuesit optik të imazhit me 4 ndalesa nga Canon.

ef-m-18-150mm-f-3-5-6-3-is-stm

Stabilizimi dinamik i imazhit

Regjistroni pamje të qëndrueshme, edhe kur jeni në lëvizje, me Stabilizuesin dinamik të imazhit që ekuilibron me efektivitet dridhjet e kamerës dhe lëvizjet rrotulluese. Mund të shijoni po ashtu stabilizimin e imazhit kur përdorni EF-M 18-150mm F/3.5-6.3 IS STM me kamerat e përputhshme që përfshijnë stabilizimin dixhital me 5 boshte në kamerë.

Mjegullimi i bukur i sfondit

Një hapje rrethore e diafragmës me 7 fletë ju lejon të fotografoni me një mjegullim të zbutur të sfondit, ideal për të izoluar subjektin nga ambienti rrethues.

Portrait blurred background

Aksesorët

Produktet përkatëse