Objektiva për "EOS M"

Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

Një lente me zmadhim telefoto me Stabilizuesin e imazhit dhe STM, e përsosur për t'u afruar me subjektet në distancë.

Përfitimet

 • Afrohuni më shumë në aksionin me kamerën tuaja EOS-M

 • Stabilizuesi i Imazhit i mban imazhet të mprehta

 • Kompakt mjaftueshëm për të shkuar kudo

 • Fokusim STM i qartë, thuajse i heshtur

 • Bëni rregullime të shpejta me një unazë fokusimi manual

 • Shkrepni imazhe me cilësi të shkëlqyer - plot me detaje të mprehta dhe ngjyra të pasura

Veçoritë e detajuara

 • Lenta zmadhimi kompakte që ju afron më shumë

  Duke ju afruar më shumë në aksion, EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM është ndërtuar ekskluzivisht për kamerat EOS-M. Është kombinimi perfekt për Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM, duke ju lejuar t'i sillni më afër subjektet e largëta - ideale për fotografinë e botës së egër, sportet dhe udhëtimet.

 • Stabilizuesi i Imazhit Optik

  Për të ndihmuar në ruajtjen e mprehtësisë, EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM është e pajisur me një Stabilizues Imazhi që mbron kundër turbullimit të shkaktuar prej lëvizjeve aksidentale gjatë shkrepjes - të njohura si dridhje të kamerës. Mund të përdoren shpejtësi shkrehësi deri në 3.5 ndalesa më të ngadalta se zakonisht, duke mundësuar fotografimin në dorë edhe në kushte me ndriçim të ulët.

 • Teknologjia e fokusimit STM

  Teknologjia me motor lëvizës (STM) sjell fokusim që është i shpejtë dhe i saktë kur shkrepni fotografin dhe videon të qartë dhe thuajse të heshtura. Për shkak se lëvizjet STM janë kaq të qarta dhe të qeta, videot janë pa zhurma të padëshiruara fokusimi dhe ndryshime shpërqendruese të fokusit.

 • Imazhe me cilësi mahnitëse për të cilat do të ndiheni krenarë

  Materialet optike të sofistikuara sjellin fotografi që janë të mbushura me detaje, kontrast dinamik dhe ngjyra të pasura. Tërhiqni vëmendjen drejt subjektit tuaj duke e izoluar kundrejt një sfond të qartë jashtë fokusit.

 • Ndërtuar për ta bërë fotografinë mahnitëse të thjeshtë

  Një unazë fokusimi manual mundëson rregullime të sakta të fokusit të cilat mund të bëhet shpejt dhe lehtë në çdo kohë. Një distancë më e afërt fokusimi prej 1 metrash është ideale për portretet e shkëlqyera dhe detajet e afërta.

Aksesorët përkatës

 • Aksesor objektivi

  Kapak lenteje ET-54B

  Nuk lejon që drita verbuese të hyjë në lente, duke mos lejuar që shkëlqimi i padëshiruar të ndikojë në fotografitë.

 • Aksesor objektivi

  Tapë Lenteje E-52II

  Bashkohet me lenten e kamerës tuaj, duke ju lejuar t'i shkoni më afër objekteve të vogla. Bën për lentet me fije filtri 52mm.

 • Aksesor objektivi

  Lens Dust Cap EB

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Filtër Polarizues PL-C B 52mm

  Një filtër polarizues për lentet me diametër 52mm të fijes të filtrit.

 • Aksesor objektivi

  Filtër Mbrojtës 52mm

  Një filtër polarizues për lentet me diametër 52mm të fijes të filtrit.

 • Aksesor objektivi

  ND4-L 52mm

  Kur vendoset në fund të lentes të kamerës tuaj, ky filtër redukton sasinë e dritës që vjen në kamera me 2 ndalesa. Për lentet me fije filtri 52mm.

 • Aksesor objektivi

  ND8-L 52mm

  Kur vendoset në fund të lentes të kamerës tuaj, ky filtër redukton sasinë e dritës që vjen në kamera me 3 ndalesa. Për lentet me fije filtri 52mm.

 • Aksesor objektivi

  Lente afër 250D 52mm

  Bashkohet me lenten e kamerës tuaj, duke ju lejuar t'i shkoni më afër objekteve të vogla. Bën për lentet me fije filtri 52mm.

 • Aksesor objektivi

  Objektiv për afër 500D 58mm

  Bashkohet me lenten e kamerës tuaj, duke ju lejuar t'i shkoni më afër objekteve të vogla. Bën për lentet me fije filtri 58mm.
 • Aksesor objektivi

  Çantë lenteje LP816

  Kasë e butë mbrojtëse për lentet e zgjedhura EF.

 • Aksesor objektivi

  Macrolite Adapter 52C

  Lejon që blicet Canon Macro twin lite ose Macro ring lite të përdoren me lente që kanë një diametër filtër-fije prej 52mm.

 • Objektivat telefoto

  Pajisur me gjatësi më të mëdha fokale, ju mundësojnë t’i afroheni më shumë subjektit pa u dashur ta trazoni skenën.
  Mësoni më shumë