Objektiva për "EOS M"

Canon EF-M 22mm f/2 STM

Një lente e vogël "pjatë" me një hapje të madhe të diafragmës f/2, e përsosur për portrete dhe kushtet e ndriçimit të dobët.

Përfitimet

 • Lentë 22 mm me kënd të gjërë

 • E thjeshtë për t'u marë përgjatë EOS M-it tuaj

 • Rezultate të shkëlqyer në dritë të paktë me aperturën f/2,0

 • Fokusimi i butë, i qetë STM në filma

 • Cilësi e shkëlqyer e imazhit nga elemtentët e lentave asferike

 • Rregjistroni sfonde të butë jashtë fokusit

Veçoritë e detajuara

 • Lentë 22 mm me kënd të gjërë – për reportazhin pa u dukur

  Mjaft e hollë dhe me peshë të lehtë, kjo lentë me fokus të fiksuar 22 mm me kënd të gjërë rrethore për EOS M ofron rregjistrim pa u dukur që është ideal për reportazh të përditshëm. Kënd i gjërë fut më shumë në kuadro që të mund të rregjistroni më shumë nga një skenë në secilën pozë dhe jep peisazhe të bukur dhe fotografi grupi të shkëlqyeshme.

 • E thjeshtë për t'u marë me vete në udhëtime me EOS M tuaj

  E thjeshtë për t'u marë me vete kudo që udhëtoni, lenta paraqet një trup mjaft të hollë, me peshë të lehtë me pjesë të brendshme elegante prej alumini dhe një vendosje EF-M për t'iu përshtatur EOS M-it tuaj.

 • Rezultate të shkëlqyer në dritë të paktë me aperturën f/2,0

  EF-M 22 mm f/2 STM jep rezultate të shkëlqyera në gjendje me dritë të paktë falë një aperture me maksimum të gjërë prej f/2,0. Ju lejon të rregjistroni atmosferën natyrale të skenave të kohës së mbrëmjes dhe të natës në fotografi dhe filma pa përdorur një blic ose një trekëmbësh, duke ju dhënë lirinë të rregjistroni pa mundim imazhe të jashtëzakonshme duke e mbajtur kameran në dorë në çdo gjendje të ndriçimit.

 • Fokusimi i butë, i qetë STM në filma

  Rregjisrimi i filmave me cilësi të lartë që janë gjithnjë të fokusuar mprehtë është i thjeshtë me Servo e FIlmit AF. Përdor një fokusim të brendshëm dhe teknologjinë e motorrit të hapave STM për fokusimin e vazhdueshëm të heshtur në modalitetin e filmit, në mënyrë që filmat tuaj të jenë të butë me mjegullim të pakësuar.

 • Cilësi e shkëlqyer e imazhit nga elemtentët e lentave asferike

  Cilësia e mprehtë, me kontrast të lartë e pashtrembëruar e imazhit sigurohet edhe kur rregjistroni në dritë të paktë, falë elementëve të lentave asferike, që korrigjojnë çdo gabim sferik që mund të dëmtojë imazhet tuaja. Lenta paraqet gjithashtu veshje Super Spectra që ndihmon të sigurohet ekulibri i saktë i ngjyrave dhe kontrasti i lartë, si dhe shuarja e shkëlqimit dhe hijeve për imazhe të bukura në çdo gjendje të ndriçimit.

 • Rregjistroni sfonde të butë jashtë fokusit

  Për imazhe me pamje profesionale me ndikim të madh EF-M 22 mm f/2 STM ju lejon të krijoni imazhe të bukur me sfonde të butë jashtë fokusit që theksojnë subjektin tuaj dhe heqin shqetësimet.

Objektiva këndgjerë

Arrini një fushëpamje më të gjerë dhe përfshini më shumë në kuadër me anë të objektivave tanë këndgjerë.
Mësoni më shumë

Aksesorët përkatës

 • Aksesor objektivi

  Kapak lenteje EW-43

  Nuk lejon që drita verbuese të hyjë në lente, duke mos lejuar që shkëlqimi i padëshiruar të ndikojë në fotografitë.

 • Aksesor objektivi

  Lens Cap E-43

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.

 • Aksesor objektivi

  Lens Dust Cap EB

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Filtër mbrojtës objektivi 43mm

  Aksesor objektivi

  43mm Protect Lens Filter

  Mbron elementin përpara të lentes nga papastërtitë dhe dëmtimet. Bën për lentet me fije filtri 43mm.

 • Aksesor objektivi

  Çantë lenteje LP811

  Kasë e butë mbrojtëse për lentet e zgjedhura EF.