Canon EF-M 32mm f/1.4 STM on the Canon EOS M50
Blank-Rect Image

Canon EF-M 32mm f/1.4 STM

Një lente standarde premium pa pasqyra me cilësi të lartë optike për portrete, njerëzit dhe momente të çastit të natyrshme.

Regjistroni dhe krijoni momente të veçanta me këtë lente premium me cilësi të lartë

Për portrete, fotografi të natyrshme dhe kompozime me një perspektivë natyrale dhe të këndshme, EF-M 32mm f/1.4 STM është një lente prime EF-M e nivelit premium e projektuar për të përmirësuar krijimtarinë tuaj, duke ofruar një rendiment plot aftësi dhe në qetësi gjatë regjsitrimit të imazheve me detaje dhe një qartësi të jashtëzakonshme.

Shikoni specifikimet e plota

Canon EF-M 32mm f/1.4 STM front on

Lente prime e qetë

Një gjatësi fokale standarde e barasvlershme me 51 mm me një hapje të gjerë të diafragmës për regjistrime krijuese në kushtet e ndriçimit të dobët.

A colourful sample shot using the Canon EF-M 32mm f/1.4 STM

Cilësi optike jashtëzakonisht e lartë

Dizajni josferik i lentes është i përbërë nga 14 lemente në 8 grupe për detaje të shkëlqyera dhe një mprehtësi në çdo skaj.

E lehtë dhe e fortë

Lentja është në përputhje me të gjitha elementet e optikës EF-M me të njëjtin dizajn dhe një diametër 60,9 mm. Një prodhim dhe konstrukt i nivelit premium me një montim metalik të lentes tregon një pajisje me një rendiment cilësor.

Canon EF-M 32mm f/1.4 STM on the Canon EOS M50
All this with just one lens

E gjithë kjo me vetëm një lente

Ambasadori i Canon Richard Walch ndan këshilla të tij për kapjen e portreteve dhe peizazheve në Lofoten të bukur, Norvegji.

Shikoni videon

Moroccan tea pour shot using Canon EF-M 32mm f/1.4 STM

Fokusi automatik në heshtje është i shkëlqyer për video

Fokusi automatik i motorit STM punon në mënyrë më të qëndrueshme kur regjistroni video, për kalime më të buta të fokusit që duken më të qeta dhe më natyrale.

Në veri apo në jug, të gjitha tregojnë për madhështi të gjithanshme të STM-së EF-M 32MM F1.4.

Në Norvegji, Riçardi kaloi kohë me kompaninë Lofoten Seaweed për të kapur pasurinë e ishujve dhe njerëzve lokalë.

Në Marrakesh, Richard mori portrete, peisazhe, close-ups dhe sekuenca në çdo gjë nga dielli i ndritshëm në dritë të ulët.

Specifikimet

Gjatësi fokale e barasvlershme me 51 mm

Hapja maksimale e diafragmës f/1,4

Fokusimi automatik i motorit STM

Veshje e lentes Super Spectra

Kapaku opsional i dritës i lentes

Shikoni specifikimet e plota

Canon EF-M 32mm f/1.4 STM side profile

Çmime

Produktet e lidhura