Objektiva për "EOS M"

Canon EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM

Një lente kompakte dhe e lehtë me zmadhim dhe me Stabilizuesin e imazhit, ideale si një lente e përgjithshme për peizazhet e deri te portretet.

Përfitimet

 • Regjistrime në çdo situatë, e përsosur për përdoruesit e kamerës EOS M

 • E lehtë për t'u transportuar falë modelit të saj të lehtë, elegant dhe me tërheqje

 • Regjistroni me lehtësi video të qëndrueshme të vazhdueshme

 • Imazhe jashtëzakonisht të qarta me Stabilizuesin optik të imazhit

 • Kapni momentet spontane me Fokusimin e shpejtë automatik

Veçoritë e detajuara

 • Regjistrime në çdo situatë, e përsosur për përdoruesit e kamerës EOS M

  Kjo lente zmadhimi me cilësi të lartë me një shkallë fokale 15-45 mm dhe hapjen rrethore me 7 fletë është ideale për një gamë të gjerë regjistrimesh krijuese. Regjistroni gjithçka, nga panoramat spektakolare e deri te portretet e bukura me shfokusimin e butë të sfondit, si dhe aksionin e shpejtë.

 • E lehtë për t'u transportuar falë modelit të saj të lehtë, elegant dhe me tërheqje

  E lehtë për t'u transportuar kudo ku udhëtoni, kjo lente përdor 3 elemente jo sferike për të siguruar një cilësi të lartë të imazheve, pavarësisht modelit të saj jashtëzakonisht kompakt. Trupi i saj i vogël me tërheqje peshon vetëm 130 gr dhe është vetëm 44,5 mm e gjatë me një pjesë të jashtme elegante prej alumini që përshtatet me kamerën EOS M.

 • Regjistroni me lehtësi video të qëndrueshme të vazhdueshme

  Teknologjia e motorit me hapa STM siguron një fokusim të vazhdueshëm thuajse në heshtje të plotë në modalitetin e videos, kështu që videot tuaja do të jenë të qeta dhe pa ndërprerje.

 • Imazhe jashtëzakonisht të qarta me Stabilizuesin optik të imazhit

  Dridhjet e kamerës nuk janë problem. Regjistroni fotografi jashtëzakonisht të qarta pa një rritje të dukshme të shfokusimit, edhe kur regjistroni në zmadhimin e plotë ose kur e mbani kamerën në duar në ndriçim të dobët, falë teknologjisë së Stabilizuesit optik të imazhit me 3,5 ndalesa nga Canon.

 • Kapni momentet spontane me Fokusimin e shpejtë automatik

  Regjistrimi i momentit në fotografi të bukura është i lehtë falë një sistemi të shpejtë, të saktë dhe me saktësi të lartë të fokusimit automatik. Merrni kontrollin e plotë me ndryshimin e fokusit "manual gjatë të gjithë kohës", i cili bën të mundur që ta rregulloni fokusin në çdo kohë.

Aksesorët përkatës

 • Aksesor objektivi

  Lens Hood EW-53

  Nuk lejon që drita verbuese të hyjë në lente, duke mos lejuar që shkëlqimi i padëshiruar të ndikojë në fotografitë.

 • Aksesor objektivi

  Lens Cap E-49

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.

 • Aksesor objektivi

  Lens Dust Cap EB

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Çantë lenteje LP811

  Kasë e butë mbrojtëse për lentet e zgjedhura EF.
 • Objektiva këndgjerë

  Arrini një fushëpamje më të gjerë dhe përfshini më shumë në kuadër me anë të objektivave tanë këndgjerë.
  Mësoni më shumë