Lens Collection

Shfletoni sipas tipit të lentes

Lentet tona

Nëse e dini se çfarë po kërkoni, mund të shfletoni në gamën tonë të lenteve EF, RF, EF-S dhe EF-M dhe të gjeni lenten e përsosur për ju.

RF lenses

Lente RF

Lentet e shpejta dhe nivelet më të larta të qartësisë optike vijnë si standard me sistemin EOS R.

Shikoni gamën

EOS R Adaptors

Përshtatës EOS R

Përdorni lentet tuaja ekzistuese EF dhe EF-S me kamerën e re EOS R dhe zbuloni nivele të reja kreativiteti.

Shikoni gamën

Zebra in Africa shot on the EF600mm f/4L IS II USM and the Canon EOS R
 • f/4.0
 • 1/2500
 • 400
EF-S

EF-S

Të lehta, sigurojnë imazhe të shkëlqyera për kamerat DSLR me sensorët APS-C.

Shikoni gamën

Blue ice cave beginner
 • f/11
 • 0.8
 • 100
EF-M

EF-M

Lente portative, të lehta dhe të ndërtuara vetëm për kamerat EOS M.

Shikoni gamën

Seascape lifestyle dog
 • f/3.5
 • 1/2000
 • 200
EF fixed focal length

Gjatësia fokale fikse e lentаve EF

Duke ofruar një përzierje të cilësisë së imazhit, madhësisë kompakte dhe aperturave të gjera maksimale.

Shikoni gamën

Fashion women portrait
 • f/1.8
 • 1/200
 • 400
L-series EF Lenses have optical excellence in low light and tricky conditions.

Lente L-seri EF

Performanca më e mirë optike në kushte dhe ambjente të vështira.

Shikoni gamën

EF Zoom

Zmadhimi i lentave EF

Siguroni elasticitetin e ndryshimit të kuadrit me rrotullimin e unazës së zmadhimit.

Shikoni gamën

Colourful parrot close up
 • f/2.8
 • 1/2000
 • 1600
Macro

Makro

Të projektuara për të zbuluar detajet më të vogla - të përsosura për regjistrimin e luleve dhe insekteve.

Shikoni gamën

Macro close up strawberry
 • f/3.5
 • 1/10
 • 200
Wide angle packshot range image

Objektivat këndgjerë

Përfshini më shumë nga skena në kuadër - idealë për fotografinë urbane dhe të peizazheve.

Shikoni gamën

Wide angle shot of rowers in Maidenhead
Telephoto lens range packshots

Objektivat telefoto

Shkrepini natyrën, sportet dhe aktivitetet nga larg dhe shikoni ku ju shpie krijimtaria juaj.

Shikoni gamën

Sample image of the Andromeda Galaxy
Tilt - Shift

Tilt - Shift

Kontrolloni këndvështrimin dhe planin e fokusit me këto lente profesionale.

Shikoni gamën

Tilt-Shift beach wood
 • f/16
 • 0.4
 • 100
Extenders

Zgjatës

Rritni mbulimin e lenteve tuaja dhe afrohuni me shumë me subjektin tuaj.

Shikoni gamën

Wildlife monket close up
 • f/10.0
 • 1/125
 • 800
Extenders

Nuk jeni të sigurt se cila lente është e përputhshme me kamerën tuaj?

Është e rëndësishme të dini se çfarë lloj lenteje funksionon për kamerën tuaj. Nëse dëshironi të mësoni më shumë mbi përputhshmërinë e lenteve, klikoni më poshtë.

MËSO MË SHUMË KËTU