Canon Macro Twin Lite MT-26EX-RT

Canon Macro Twin Lite MT-26EX-RT

Ndriçoni botën e fotografisë makro me një blic dysh mjaft të personalizueshëm zme aftësinë për një ndriçim të fuqishëm dhe krijues

Një blic dysh makro i fuqishëm dhe i personalizueshëm për fotografi nga afër me një ndriçim të mrekullueshëm

Realizoni imazhe makro dhe nga afër plot detaje falë një sistem blici dysh të fuqishëm, të saktë dhe mjaft elastik që rimbushet me shpejtësi dhe në heshtje për një ndriçim krijues të subjekteve të vogla ku kontrolli maksimal mbi drejtimin dhe fuqinë e dritës është vërtet thelbësor.

Shikoni specifikimet e plota

Sideshot of MT-26EX-RT

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Numri i udhëzuesit 26 m

Funksioni i kontrollit optik dhe të radios pa tela

Rimbushje e shpejtë, e heshtur

Llambat e fokusit me dritë të bardhë LED

Kokat e blicit që mund të rregullohen dhe t'u ndryshohet pozicioni

Shikoni specifikimet e plota

Macro Twin Lite Flash Side Picture

Produktet përkatëse