Canon Macro Twin Lite MT-26EX-RT
Specifikimet

Madhësia (Gj x Th x L), mm

Njësia e kontrollit 69,5 x 112,5 x 90

Njësia e blicit 62,3 x 55,8 x 49,1

Pesha (duke përjashtuar bateritë), gram

570 g

Veçoritë kryesore

Numri i udhëzuesit 26 m

Funksioni i kontrollit optik dhe të radios pa tela

Rimbushje e shpejtë, e heshtur

Llambat e fokusit me dritë të bardhë LED

Kokat e blicit që mund të rregullohen dhe t'u ndryshohet pozicioni

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Energjia

Nr. i udhëzuesit (ISO100).metra

26

Zmadhimi

Koka e zmadhimit

Jo

Mbulesa e gjatësisë vatrore

-

Mbulimi me panelin e gjerë

-

Zmadhim automatik për madhësinë e sensorit

-

Modalitetet e blicit

Kontrolli i ekspozimit automatik

E-TTLII/E-TTL/TTL

Sinkronizimi me shpejtësi të lartë (FP)

Po

Parametrat manualë / të rezultatit

Po - 1/1- 1/512

Hapat manualë

1/3 e hapit

Parametrat stroboskopike / të rezultatit

-

Frekuenca

-

Drita e videos

-

Energjia e dritës së videos

-

Temperatura e ngjyrës së dritës së videos

-

Blici me valë

Transmetuesi

Po

Lloji i transmetimit

Infra të kuqe / radio

Diapazoni maksimal i transmetuesit afro

Mjedise të brendshme: 10 m

Mjedise të jashtme: 6 m / 10 m

Marrësi

Jo

Numri i grupeve

3*1 / 51

Numri i kanaleve

4 / 15

Aktivizimi i obturatorit në largësi

-

Lëvizja e kokës të blicit

Lart

-

Poshtë

-

Majtas

-

Djathtas

-

Ndihma AF

Rrezja e Dritës Ndihmëse AF

Jo (llamba e fokusimit)

Numri i pikave AF të pranueshme

-

Lloji i rrezes së ndihmës AF

-

Burimi i Energjisë

Bateria

4 bateri AA

Koha minimale e rimbushjes *2

Afro 5,5 sek2

Furnizimi i jashtëm me energji

Po - CP-E4n

Ndërtimi

Rezistenca ndaj pluhurit dhe ujit

Jo

Materiali i këmbës së vendosjes

Metal

Misc.

Funksionet e Personalizuar

8 (19 opsione) + 5 funksione personale

Parametrat e blicit nga menytë e kamerës *3

Po3

Sensori i jashtëm i ekspozimit të blicit

Jo

Terminali i kompjuterit

Jo

Aksesorët e përputhshëm

Adaptor Macro Lite 72c, 67

Paketa kompakte e baterisë CP-E4n

EX Series Speedlite me funksion receptori optik ose radio

Kllapa e kontaktit të blicit

Jo

Shënimet në fund të faqes

  1. Si parazgjedhje, vetëm blici në grupin C aktivizohet pa tela, konfiguroni C.Fn 5-1 për të aktivizuar pa tela grupet A dhe B
  2. Koha që duhet për të rikarikuar blicin pas shkarkimit të plotë duke përdorur bateri alkaline AA
  3. Vetëm me kamerat e përputhshme