Canon Social Media Hero

Media sociale e Canon

Ne kemi një prani lokale në platformat e medias sociale në rajonin EMEA për t'u angazhuar dhe për të frymëzuar komunitetet tona të fotografisë dhe biznesit. Bashkohuni në diskutim për të kuptuar aftësitë e teknologjisë së Canon dhe për këshilla se si të merrni eksperiencat më të mira nëpërmjet imazheve.