Një grua duke marrë një printim nga një printer Canon MAXIFY në një zyrë me dy të tjerë në sfond.

PRINTERË PËR BIZNESET E VOGLA

Krijoni një vend të mbarë pune me gamë të gjerë printerësh boje dhe laseri Canon, idealë për bizneset e vogla, të mesme dhe me bazë shtëpie.

PRINTERË PËR BIZNESET E VOGLA

RRITJA E KAPACITETEVE NË HAPËSIRËN E PUNËS. MBËSHTETJA PËR AMBICIEN TUAJ.

Po kërkoni printerin më të mirë për biznesin tuaj? Arrini objektivat e produktivitetit tuaj me printerë boje dhe laseri që janë idealë për çfarëdo ambienti pune, duke përfshirë zyrat e shtëpisë.

Printerët për zyra shtëpie

Të punosh nga shtëpia nuk është e thënë të cenosh cilësinë e printimit apo produktivitetin. Gjeni një printer funksional, kompakt që hyn më së miri në jetën tuaj.

 • Printerë për shtëpi

  PIXMA iX6850

  Një printer A3+ ultra kompakt dhe me rendiment të lartë me 5 bojëra të veçanta, Wi-Fi dhe ethernet.
 • Printerë për shtëpi

  PIXMA TR150

  Futeni në çantë dhe merreni zyrën me vete. Me lidhje dhe cilësi të jashtëzakonshme, është ideal për punën në lëvizje.
 • Printerë për shtëpi

  PIXMA TR150 with battery

  Merreni në çantë për lidhje e cilësi pa kabllo – ideal për punë që nuk rri në një vend
 • PIXMA TR4650 Series

  Printer Inkjet

  Seria PIXMA TR4650

  Printoni, fotokopjoni, skanoni dhe dërgoni faks – gjithçka është kaq e thjeshtë me këtë pajisje shumëfunksionale kompakte dhe praktike për ta që punojnë nga shtëpia.
 • Canon PIXMA TS705 Printer

  Printerë për shtëpi

  PIXMA TS705a

  Gëzoni përfitimet nga lidhjet superiore dhe kapaciteti i lartë i letrës në një paketë kompakte dhe me kosto të pranueshme.
 • Printerë "MegaTank"

  MAXIFY GX3040

  Printeri 3-në-1 për biznesin e vogël që arrin kursime të mëdha
 • Printerë "MegaTank"

  MAXIFY GX4040

  Printeri 4-në-1 për biznesin e vogël që arrin kursime të mëdha
 • MAXIFY MB2150 Series

  Maksimumi i mundësive të lidhjes nga ky printer shumëfunksional, me bojë, me ngjyra, për rrjet, me mbështetje për lidhje portative.
 • MAXIFY MB2750 Series

  Maksimizoni produktivitetin me lidhjet celulare dhe integrimin me retë kompjuterike.
 • Printerët për zyra të vogla

  MAXIFY MB5150 Series

  Printer shumëfunksional, me bojë, me ngjyra, robust, me mbështetje për lidhje portative dhe në retë kompjuterike.
 • Printerët për zyra të vogla

  MAXIFY MB5450 Series

  Printim efikas, pa cenuar cilësinë, funksionet apo qëndrueshmërinë.
 • Printerë shumëfunksionalë, bardhezi, për zyra

  i-SENSYS MF260 II Series

  Printim, skanim, kopjim dhe dërgim faksesh me cilësi të lartë, me shpejtësi ultra të madhe dhe me efikasitet në një seri të optimizuar për studiot e shtëpisë.
 • Printerë shumëfunksionalë, bardhezi, për zyra

  i-SENSYS MF270 Series

  Printerë shpejtësie dhe cilësie të lartë, shumëfunksionalë, me laser, për rritjen e produktivitetit në zyra të vogla dhe në shtëpi.
 • Printerë shumëfunksionalë, bardhezi, për zyra

  i-SENSYS MF3010

  I shpejtë, kompakt dhe komod – një printer i shkëlqyer me laser me efikasitet energjie.
 • Printerë biznesi me bojë

  Printerët tanë të vegjël të biznesit maksimizojnë hapësirën e kufizuar të zyrës dhe rrisin produktivitetin. Gjeni një printer të besueshëm dhe efikas për të përmirësuar biznesin tuaj.

 • Printerë për shtëpi

  PIXMA TR150

  Futeni në çantë dhe merreni zyrën me vete. Me lidhje dhe cilësi të jashtëzakonshme, është ideal për punën në lëvizje.
 • Printerë për shtëpi

  PIXMA TR150 with battery

  Merreni në çantë për lidhje e cilësi pa kabllo – ideal për punë që nuk rri në një vend
 • MAXIFY GX7050

  Printerë "MegaTank"

  MAXIFY GX7040

  Përfitoni dokumente me cilësi biznesi çdo ditë me kursime mesatare prej 90% në koston totale të pronësisë kundrejt 10 printerëve më të mirë me laser dhe bojë me këta printerë MegaTank të volumit të lartë me rimbushje.
 • MAXIFY GX6050

  Printerë "MegaTank"

  MAXIFY GX6040

  Përfitoni dokumente me cilësi biznesi çdo ditë me kursime mesatare prej 90% në koston totale të pronësisë kundrejt 10 printerëve më të mirë me laser dhe bojë me këta printerë MegaTank të volumit të lartë me rimbushje.
 • MAXIFY MB2150 Series

  Maksimumi i mundësive të lidhjes nga ky printer shumëfunksional, me bojë, me ngjyra, për rrjet, me mbështetje për lidhje portative.
 • MAXIFY MB2750 Series

  Maksimizoni produktivitetin me lidhjet celulare dhe integrimin me retë kompjuterike.
 • Printerët për zyra të vogla

  MAXIFY MB5150 Series

  Printer shumëfunksional, me bojë, me ngjyra, robust, me mbështetje për lidhje portative dhe në retë kompjuterike.
 • Printerët për zyra të vogla

  MAXIFY MB5450 Series

  Printim efikas, pa cenuar cilësinë, funksionet apo qëndrueshmërinë.
 • Printerë shumëfunksionalë me ngjyra

  i-SENSYS MF650 Series

  Printerë shumëfunksionalë, me ngjyra, A4, të sigurt dhe të besueshëm, me opsione të shumta lidhjeje në renë kompjuterike dhe celulare.
 • Printerë shumëfunksionalë me ngjyra

  i-SENSYS MF750 Series

  Punoni më shpejtë në shpejtësi printimi dhe skanimi prej deri në 33ppm dhe 100ipm (A4) me printerë shumëfunksionalë me ngjyra Canon i-SENSYS MF750.
 • Printerë shumëfunksionalë me ngjyra

  i-SENSYS MF832Cdw

  Printim, fotokopjim, skanim dhe faks më shpejt se kurrë më parë, me një printer shumëfunksionale me laser dhe ngjyra, optimizuar për punë pa ndërprerje, qoftë brenda apo jashtë zyrës.
 • Printerë shumëfunksionalë, bardhezi, për zyra

  i-SENSYS MF450 Series

  Printerë të shpejtë dhe efikasë, shumëfunksionalë, bardhezi, me laser, me lidhje të brendshme në renë kompjuterike, si dhe siguri robuste për pajisjet dhe dokumentet.
 • Printerë shumëfunksionalë, bardhezi, për zyra

  i-SENSYS MF550 Series

  Rezultate cilësore me shpejtësi të lartë, nga printerët efikasë me laser, shumëfunksionalë dhe bardhezi, me lidhje të avancuara në renë kompjuterike.
 • Printerë njëfunksionalë, me ngjyra

  i-SENSYS LBP630 Series

  Printim cilësor nga printerë laseri, njëfunksionalë dhe kompaktë, me lidhje celulare dhe siguri të përmirësuar.
 • Printerë njëfunksionalë, me ngjyra

  i-SENSYS LBP673Cdw

  Printerë laseri, njëfunksional, me ngjyra, me rendiment të lartë dhe lidhje në renë kompjuterike, idealë për zyrat e vogla.
 • Printerë njëfunksionalë, me ngjyra

  i-SENSYS LBP722Cdw

  Me përdorim të lethë, printim i lidhur njëfunksional për biznese të vogla deri të mesme.
 • Printerë njëfunksionalë, me ngjyra

  i-SENSYS LBP852Cx

  Printer A3 me ngjyra, i shpejtë e përplot funksione, me kapacitet të madh letre dhe rezultate të garantuara të cilësisë së lartë në formate printimi për materiale të ndryshme.
 • Printerë për biznesin tuaj në rritje

  Duke ofruar printime shpejtësie të lartë pa humbje cilësie, printerët tanë me laser janë idealë për bizneset në rritje - gjeni printerin tuaj të ri më poshtë.

 • Printerë "MegaTank"

  MAXIFY GX3040

  Printeri 3-në-1 për biznesin e vogël që arrin kursime të mëdha
 • Printerë "MegaTank"

  MAXIFY GX4040

  Printeri 4-në-1 për biznesin e vogël që arrin kursime të mëdha
 • MAXIFY GX7050

  Printerë "MegaTank"

  MAXIFY GX7040

  Përfitoni dokumente me cilësi biznesi çdo ditë me kursime mesatare prej 90% në koston totale të pronësisë kundrejt 10 printerëve më të mirë me laser dhe bojë me këta printerë MegaTank të volumit të lartë me rimbushje.
 • MAXIFY GX6050

  Printerë "MegaTank"

  MAXIFY GX6040

  Përfitoni dokumente me cilësi biznesi çdo ditë me kursime mesatare prej 90% në koston totale të pronësisë kundrejt 10 printerëve më të mirë me laser dhe bojë me këta printerë MegaTank të volumit të lartë me rimbushje.
 • Printerë shumëfunksionalë me ngjyra

  i-SENSYS MF650 Series

  Printerë shumëfunksionalë, me ngjyra, A4, të sigurt dhe të besueshëm, me opsione të shumta lidhjeje në renë kompjuterike dhe celulare.
 • Printerë shumëfunksionalë me ngjyra

  i-SENSYS MF750 Series

  Punoni më shpejtë në shpejtësi printimi dhe skanimi prej deri në 33ppm dhe 100ipm (A4) me printerë shumëfunksionalë me ngjyra Canon i-SENSYS MF750.
 • Printerë shumëfunksionalë me ngjyra

  i-SENSYS MF832Cdw

  Printim, fotokopjim, skanim dhe faks më shpejt se kurrë më parë, me një printer shumëfunksionale me laser dhe ngjyra, optimizuar për punë pa ndërprerje, qoftë brenda apo jashtë zyrës.
 • Printerë shumëfunksionalë, bardhezi, për zyra

  i-SENSYS MF260 II Series

  Printim, skanim, kopjim dhe dërgim faksesh me cilësi të lartë, me shpejtësi ultra të madhe dhe me efikasitet në një seri të optimizuar për studiot e shtëpisë.
 • Printerë shumëfunksionalë, bardhezi, për zyra

  i-SENSYS MF270 Series

  Printerë shpejtësie dhe cilësie të lartë, shumëfunksionalë, me laser, për rritjen e produktivitetit në zyra të vogla dhe në shtëpi.
 • Printerë shumëfunksionalë, bardhezi, për zyra

  i-SENSYS MF3010

  I shpejtë, kompakt dhe komod – një printer i shkëlqyer me laser me efikasitet energjie.
 • Printerë shumëfunksionalë, bardhezi, për zyra

  i-SENSYS MF450 Series

  Printerë të shpejtë dhe efikasë, shumëfunksionalë, bardhezi, me laser, me lidhje të brendshme në renë kompjuterike, si dhe siguri robuste për pajisjet dhe dokumentet.
 • Printerë shumëfunksionalë, bardhezi, për zyra

  i-SENSYS MF550 Series

  Rezultate cilësore me shpejtësi të lartë, nga printerët efikasë me laser, shumëfunksionalë dhe bardhezi, me lidhje të avancuara në renë kompjuterike.
 • Printerë njëfunksionalë, me ngjyra

  i-SENSYS LBP630 Series

  Printim cilësor nga printerë laseri, njëfunksionalë dhe kompaktë, me lidhje celulare dhe siguri të përmirësuar.
 • Printerë njëfunksionalë, me ngjyra

  i-SENSYS LBP673Cdw

  Printerë laseri, njëfunksional, me ngjyra, me rendiment të lartë dhe lidhje në renë kompjuterike, idealë për zyrat e vogla.
 • Printerë njëfunksionalë, me ngjyra

  i-SENSYS LBP722Cdw

  Me përdorim të lethë, printim i lidhur njëfunksional për biznese të vogla deri të mesme.
 • Printerë njëfunksionalë, me ngjyra

  i-SENSYS LBP852Cx

  Printer A3 me ngjyra, i shpejtë e përplot funksione, me kapacitet të madh letre dhe rezultate të garantuara të cilësisë së lartë në formate printimi për materiale të ndryshme.
 • Frymëzohuni

  Dëshironi të mësoni më shumë se si printerët Canon mund ta transformojnë biznesin apo zyrën tuaj të vogël të shtëpisë? Filloni me këta udhëzues dhe shpjegues të thelluar.

 • A woman sits working at a laptop, with a Canon MegaTank printer on the desk next to her.

  PRINTIMI

  Printerët MegaTank për biznese

  Si mund të përfitojë biznesi nga cilësia dhe kostot e ulëta të përdorimit të printerëve MegaTank.

 • Një printer Canon MAXIFY qëndron në një tryezë zyre, ndërsa një grup njerëzish flasin me njëri-tjetrin në sfond.

  KËSHILLA PRINTIMI

  Si të printoni në mënyrë të sigurt

  8 mënyra për të përdorur veçoritë e sigurisë së printerit Canon për të kryer printim të sigurt.

 • Dizajne të printuara nga Canon PosterArtist në një tryezë përpara një printeri Canon MAXIFY.

  PRINTIMI

  Canon PosterArtist

  Krijoni dizajne posterësh profesionalë shpejt, lehtë dhe falas.

 • PRINTIMI

  Bojë apo laser: cili është i duhuri për ju?

  Mësoni ndryshimet midis printerëve me bojë dhe laser të Canon dhe se cili u përshtatet më mirë nevojave tuaja.

 • A small office with a printer positioned in the middle compartment of a grey wall unit.

  KËSHILLA PRINTIMI

  Printerët MegaTank dhe përfitimet e tyre

  Zbuloni gjashtë arsye përse ju duhet një printer MegaTank.

 • Një person përdor programin Easy-PhotoPrint Editor në një tabletë për të printuar me valë një imazh të një familjeje në një printer Canon PIXMA në një tryezë.

  PRINTIMI

  Si të përdorni një printer me valë

  Mënyra inteligjente për të përfituar sa më shumë nga printeri juaj me valë.

 • Një printer Canon PIXMA në një tryezë në një zyrë shtëpie.

  KËSHILLA PRINTIMI

  Printeri optimal për zyrat e shtëpisë

  Bëjeni punën nga shtëpia të qetë me printerin Canon PIXMA TR4650.

 • Dy punëtorë ndërtimi printojnë dokumente në një Canon PIXMA TR150. Në tryezën krah tyre ndodhet një kokore portokalli.

  KËSHILLA PRINTIMI

  Printoni kudo që të ndodheni me PIXMA TR150

  Mësoni se si mund ta ndihmojë një printer portativ punën tuaj në lëvizje.

 • Nivelet e bojës që shfaqen në një shirit cilësimesh të një printeri Canon.

  KËSHILLA PRINTIMI

  Pyetje të shpeshta për printerin, bojën dhe letrën

  Eksperti i Canon, Suhaib Hussain, u përgjigjet pyetjeve të zakonshme për teknologjinë, bojën dhe letrën e printerëve.

 • Një printer MAXIFY në një tryezë zyre të rrethuar nga tufa printimesh.

  LLOGARITËSJA

  Llogaritësja e kostos totale të pronësisë (TCO)

  A dëshironi të dini koston e përdorimit të një printeri Canon MAXIFY GX gjatë ciklit të vet jetik dhe ta krahasoni me ciklin jetik të modeleve të ndryshme në të njëjtën gamë? Përdorni mjetin tonë falas në internet për të mësuar koston totale dhe se sa mund të kurseni.

  STUDIME RASTESH

  Studime rastesh

  Mësoni se si i ka mbështetur Canon organizatat e përmasave të ndryshme.

  Një burrë duke qëndruar, folur dhe buzëqeshur pranë një printeri Canon PIXMA në një tryezë.

  Mbështetja për printerin tuaj "Canon"

  Shkarkoni drejtues softuerikë, firmuerë e manuale, dhe shfrytëzoni mbështetjen teknike në internet, burimet dhe diagnostikimin e printerit tuaj "Canon".