ZGJIDHJET IMAZHERIKE

Fotografi dhe video për korporatën

Fotografia dhe videoja e cilësisë së lartë për organizatën tuaj janë mjete të rëndësishme komunikimi që janë jetike për rritjen e ndërgjegjësimit rreth markës suaj dhe dërgimin e mesazhit të duhur te klientët. Canon ka një larmi të gjerë zgjidhjesh për kamera, video, objektiva transmetimi dhe ciklesh pune që ofrojnë mënyra me efikasitet në kosto dhe në kohë për t'ia dalë mbanë me marketingun tuaj vizual.
Fotografia dhe videot për korporata

Prezantojeni më së miri biznesin tuaj

Nga rrjetet sociale deri te raportet vjetore të komunikimeve të korporatës, krijimi i fotove dhe i videove brenda kompanisë ndihmon në reduktimin e kostove dhe ju lejon të keni në kontroll situatën, si dhe të ruani standarde të larta me koherencë. Është absolutisht jetike ta bëni këtë për të paraqitur imazhin e duhur të korporatës dhe për të përhapur mesazhin tuaj në mënyrën e duhur. Gama jonë e videosistemeve dhe e kamerave profesionale DSLR, peshëlehta e pa pasqyra krijon përmbajtje mahnitëse dhe ofron mundësi standarde lidhjeje për sektorin, me objektiva që arrijnë cilësi të mahnitshme figure. Lexoni dhe mësoni se si Canon ka zgjidhjen e duhur për biznesin tuaj – imazhi i korporatës suaj është në duar të sigurta.

 • Përmbajtje cilësore që krijohet me lehtësi

  Krijoni dhe shpërndani me lehtësi foto e video për faqen tuaj të internetit, marrëdhëniet e brendshme me publikun ose rrjetet sociale që bien në sy me ngjyra të sakta, kanë mprehtësi mahnitëse dhe duken bukur në ekran falë sensorëve tanë me rezolucion të lartë.

 • Foto dhe video me një zgjidhje hibride

  Funksionim koherent dhe cilësor me rezultate të jashtëzakonshme nga kamera që mund t'i bëjnë të gjitha me komandim intuitiv, kapacitete për regjistrim dhe transmetim për shpërndarjen e aktiviteteve tuaja drejt botës.

 • Qëndrueshmëri mahnitëse

  Canon ka reputacion për produkte të krijuara për rendiment dhe efikasitet me gjithë kalimin e kohës. Ushqejini kamerat tuaja përmes ushqyesit AC ose baterisë dhe përfitoni funksionim shumëvjeçar falë rezistencës legjendare të Canon.

 • Lidhje me komandim të lehtë

  Përfitoni komandim të njësuar të kamerës me SDK me burim të hapur përmes USB me sinkronizim preciz.

PROCESIM

Një zgjidhje për çdo nevojë

Përmbajtja e korporatës merr shumë forma, si p.sh. fotot dhe videot, si dhe transmetimet tanimë gjithnjë e në rritje. Pajisjet e duhura janë një konsideratë e rëndësishme dhe ndaj dhe ofrojmë një sërë kamerash për çdo aftësi dhe qëllim.
Kamerat dhe objektivat e Canon për përmbajtje cilësore

Kamerat dhe objektivat e Canon për përmbajtje cilësore

Gama e nderuar me çmime e Canon me kamera dhe objektiva të rezolucionit të lartë ofron paraqitje tejet të saktë të ngjyrave, si dhe mprehtësi.


 • Zgjidhni nga një sërë videokamerash pa pasqyrë dhe DSLR
 • Objektiva super të mprehtë dhe peshëlehtë
 • Lidhje e lehtë me pajisje të jashtme

Foto, video e më tej

Canon ka sjellë DSLR e parë kuadërplotë që shkrep video në Full HD dhe prej aty kemi krijuar një gamë kinokamerash dhe videokamerash që tani mund të shkrepin deri në rezolucionin 8K.


 • Canon EOS System me objektiva, kamera dhe aksesorë të pajtueshëm është mes më të mëdhenjve në botë
 • Një sërë kamerash që shkrepin kinema, video, transmetim dhe foto në një çmim që përkon me buxhetin tuaj
 • Përdorini objektivat në të gjitha kamerat e pajtueshme, shpejt dhe lehtë

Foto, video e më tej
Qëndrueshmëri në çfarëdo çmimi

Qëndrueshmëri në çfarëdo çmimi

Ne e kuptojmë se ndërprerja e punës kushton para, ndaj dhe kamerat e Canon kanë qëndrueshmëri të provuar dhe punojnë edhe në kushte të vështira.


 • Sistemi EOS ka rezistencë dhe qëndrueshmëri legjendare
 • Bateritë origjinale të Canon janë krijuar për të ofruar rendiment kohëgjatë
 • Shërbim fantastik pas shitjes dhe mbështetje me pajisjet me qira, shërbimin dhe riparimin ekspres

Lidhuni dhe shpërndani në pak sekonda

Shkrepja e përmbajtjeve fantastike është vetëm pjesa e parë e një cikli të njësuar pune; shpërndarja e tyre është po aq e rëndësishme, ndaj dhe kamerat tona vijnë me mundësi mahnitëse lidhjesh plus programe të përgjithshme dhe me porosi për t'ju ndihmuar të realizoni më shumë në të gjitha platformat tuaja.


 • Opsione për Wi-Fi, USB dhe Bluetooth në të gjithë gamën EOS
 • Mbështetje e gjerë për karta memorieje SD, për komoditet dhe shpejtësi
 • Fole kartash memorieje dyshe të mbështetura nga modele të zgjedhura

Lidhuni dhe shpërndani në pak sekonda

Gati për të ndihmuar biznesin tuaj

Hidhuni një sy zonave të ndryshme të sektorit, korporatës dhe tregtisë ku kamerat tona mund të përmirësojnë dhe përforcojnë biznesin tuaj.

 • Turizëm

  Përdorni pajisjet e Canon për përmbajtje emocionuese reale kur promovoni destinacione dhe ambiente qëndrimi.

 • Klube sportive

  Jepuni tifozëve njohuri nga jeta e përditshme në klubin tuaj dhe rrisni besnikërinë.

 • Shitje Pakice

  Përdorni produktet Canon hero për t'i bërë publikimet e rregullta në rrjetet sociale, shpejt e lehtë.

 • Tempuj e faltore

  Transmetoni aktivitete të drejtpërdrejta drejt kongregacionit tuaj me kamerat dhe pultet Canon PTZ.

Pse "Canon"?

Canon është emri lider në imazheri dhe ka qenë i tillë për mbi 80 vitet e fundit. Me një larmi të gjerë produktesh dhe zgjidhjesh, ne jemi ofruesi numër një i imazherisë digjitale për konsumatorë, biznes-biznes dhe sektorit nga zbatimet SDK për kamera komerciale, qeveritare dhe mjekësore deri te kamerat profesionale, videokamerat dhe objektivat me shërbim rezervimi dhe mbështetjeje teknike që nuk ka të dytë.

 • Kamera me rezolucion të lartë

 • Gamë e gjerë objektivash

 • Zgjidhje programesh me porosi

Zgjidhje të ngjashme

 • ZGJIDHJET IMAZHERIKE

  Fotogrametria 3D

  Fotogrametria 3D është procesi i kryerjes së matjeve nga fotot që mundëson skanimin, redaktimin dhe riprodhimin e shpejtë të artikujve fizikë.

 • ZGJIDHJET IMAZHERIKE

  Fotokabina

  Një stacion i njësuar fotografik që ofron një mënyrë të shpejtë dhe të lehtë për të shkrepur një portret në një larmi të gjerë aktivitetesh dhe funksionesh. Thjesht pozoni, shtypni dhe merrni printimin në vetëm pak sekonda.

 • ZGJIDHJET IMAZHERIKE

  Fotografi dhe videografi tregtare

  Mësoni se si sektori i modës krijon çdo ditë mijëra foto bindëse për produktet ku shpejtësia e dorëzimit bën dallimin për të rënë në sy në një treg të mbipopulluar.

 • ZGJIDHJET IMAZHERIKE

  Programi i zhvilluesve të Canon

  Sajti i uebit më i fundit i mbështetjes për zhvilluesit nga Canon është i mbushur plot me burime të dobishme për komunitetin e zhvilluesve të softuerëve, si dhe zgjidhjet e biznesit, ashtu edhe për imazhet dixhitale.

 • Produktet e lidhura

  DËSHIRONI TË DINI MË SHUMË?

  Ju duhet më shumë informacion?

  Nëse doni të kuptoni më në detaje zgjidhjet e biznesit nga Canon, ndiqni në lidhjen e bisedës me Canon, plotësoni informacionin dhe një anëtar i ekipit tonë të dedikuar të B2B Segment për produktet profesionale të imazherisë do t'ju kontaktojë së shpejti.