SHËRBIMET

Shërbimet e ciklit të jetës së pajisjes

Optimizoni zgjidhjet tuaja të zyrës nga Canon, nga lidhja e rrjetit e deri tek ato në fund të jetëgjatësisë së tyre, si dhe rritni kontrollin, sigurinë dhe efikasitetin.

Two suited men with their backs to the camera gaze out through a large glass office building, with one pointing upwards.

Shërbimet e instalimit të Canon

Konfigurimi paraprak dhe dorëzimi profesional i pajisjeve të printimit dhe skanimit ju ndihmon t'i konfiguroni ato më shpejt, me më pak probleme për produktivitetin e biznesit.

Two women perch on long white desks alongside computers as they chat to three colleagues sitting in front of them.

Shërbimi i menaxhimit të pajisjes

Hiqni presionin nga ekipi juaj i teknologjisë së informacionit - thjeshtoni menaxhimin e pajisjes së printimit dhe skanimit me një shërbim proaktiv që monitoron dhe optimizon pajisjet tuaja.

Shërbime të tjera

Close-up shot of a man in a crisp white shirt typing into a document on a laptop, with papers piled behind the computer.

Shërbimet e menaxhuara në renë kompjuterike

Maksimizoni produktivitetin e zyrës me shërbimet e dokumenteve dhe pajisjet e përshtatura për të siguruar rezultatet më të mira nga informacionet tuaja të biznesit.

Overhead shot of office workers sat round an oval-shaped table on orange chairs, spread out with papers and a laptop computer.

Shërbimet e këshillimit për proceset e biznesit

Qëndroni një hap përpara konkurrentëve - përfitoni nga një botë gjithmonë e më shumë dixhitale për të përmirësuar efikasitetin dhe angazhimin e klientëve.

Blue-tinged view of a man in jeans and T-shirt referring to a clipboard while checking an IT data centre.

Mbështetja dhe mirëmbajtja

Fitoni qetësinë me mbështetjen 24 orë 7 ditë të javës për pajisjet, si dhe monitorimin proaktiv në largësi, për të përmirësuar rendimentin e zgjidhjes suaj nga Canon.

Fitoni kontroll, siguri dhe efikasitet maksimal me Shërbimet tona të ciklit të jetës së pajisjes.

FLISNI ME EKIPIN TONË