SHËRBIMET

Shërbimi i menaxhimit të pajisjes

Two women perch on long white desks alongside computers as they chat to three colleagues sitting in front of them.

Menaxhimi gjithëpërfshirës dhe efikas i pajisjeve

Zvogëloni problemet për përdoruesin dhe rritni efikasitetin me monitorimin tonë proaktiv të pajisjeve për t'ju ndihmuar të menaxhoni dhe të optimizoni pajisjet tuaja të printimit dhe skanimit të Canon.

Menaxhimi i përditshëm i printerit mund të kërkojë kohë, mund të shkaktojë probleme dhe shqetësime për përdoruesit, si dhe të jetë një ngarkesë e madhe për ekipin tuaj të teknologjisë së informacionit. Shërbimi i menaxhimit të pajisjeve të Canon plotëson marrëveshjen tuaj standarde të shërbimit për ta bërë më të thjeshtë dhe më efikas monitorimin dhe menaxhimin e pajisjeve tuaja të Canon.

Çfarë ofrojmë

Monitorimi proaktiv

Zvogëloni ngarkesën e punës duke u mbështetur te Canon për të monitoruar nivelet e tonerit, sinjalizimet për gabimet dhe leximet e matjeve, duke përfshirë rizëvendësimin e automatizuar të materialeve të konsumit.

Përditësimet e sistemit

Qëndroni të përditësuar me përditësimet në largësi të sistemit dhe përditësimet e aplikacioneve, duke përfshirë aksesin te funksionalitetet e reja të pajisjeve nga përditësimet e platformës.

Mbështetje profesionale

Siguroni një funksionim pa probleme në çdo kohë, falë mbështetjes profesionale për pajisjen tuaj, duke përfshirë aksesin te portali ynë i vetëshërbimit dhe mbështetja në largësi.

Aftësitë

Shërbimet profesionale

Ekipi ynë i mbështetjes është trajnuar plotësisht për të siguruar një efikasitet të lartë nga pajisjet tuaja Canon.

Metoda profesionale

Merrni një shërbim të plotë nga fillimi deri në fund për mirëmbajtjen dhe mbështetjen efektive për pajisjet tuaja.

Mjete të provuara të shërbimit

Personeli ynë i ka provuar dhe i ka testuar mjetet për të siguruar që pajisjet tona ofrojnë vazhdimisht një rendiment të lartë.

Overhead shot of two women and a man examining architectural drawings, with a model of a building, coffee mug and open laptop on the table.
Bëjeni më të thjeshtë dhe më efikas menaxhimin dhe monitorimin e pajisjeve.

Shërbimet dhe produktet e lidhura

A view into an office building at night, with the windows lit up in yellow and office equipment in silhouette.

Shërbimet e menaxhuara të printimit

Bizneset e të gjitha madhësive mund të rritin produktivitetin dhe të ulin kostot me zgjidhjet e shërbimit MPS nga Canon.

Woman in grey jumper leans hands on table, chatting with a bald man and a woman wearing a green cardigan who sit in front of a laptop, tablet device and phone.

uniFLOW Online

Rifitoni kontrollin mbi printimet tuaja të biznesit për të ulur kostot dhe për të siguruar respektimin e rregullave.

Canon multifunction printer for offices, with scanner, copier and large colour touchscreen.

Printerë shumëfunksionalë

Të projektuara për të maksimizuar produktivitetin, pajisjet tona shumëfunksionale thjeshtojnë printimin, skanimin, kopjimin dhe dërgimet e faksit.

Gjeni zgjidhjen e duhur për biznesin tuaj.

FLISNI ME EKIPIN TONË