SHËRBIMET

Shërbimet e instalimit të Canon

Two suited men with their backs to the camera gaze out through a large glass office building, with one pointing upwards.

Pajisjet gati për printim dhe skanim

Për më shumë efikasitet dhe lehtësi, filloni me konfigurimin dhe dorëzimin profesional të pajisjeve të reja.

Ndërrimi i pajisjeve mund të nënkuptojë ndërprerje dhe një vonesë në produktivitet: Pajisjet e vjetra zënë vend dhe përdoruesit nuk mund të përfitojnë nga pajisjet e vjetra deri sa të jenë gati dhe në punë.

Instalimi i printerëve Canon ofron shërbimet e konfigurimit paraprak, në ambientet tuaja dhe për lidhjen dhe përdorimin e menjëhershëm që e bëjnë të lehtë ndërrimin e tyre. Pajisjet e zyrës mund të instalohen me shpejtësi dhe me lehtësi, me konfigurimin e printerëve të rrjetit që minimizon ndërprerjet dhe i sjell më shpejt përfitimet e tyre.

Çfarë ofrojmë

Përgatitja e produkteve

Pajisjet janë konfiguruar paraprakisht nga informacionet e dhëna paraprakisht të rrjetit të klientëve dhe janë testuar plotësisht për të maksimizuar efikasitetin në momentin e dorëzimit.

Transporti dhe dorëzimi

Pajisjet tuaja dorëzohen në adresën tuaj të zgjedhur në datën e pranuar.

Lidhja e rrjetit

Pajisjet tuaja lidhen me rrjetin dhe testohen për të konfirmuar që janë plotësisht funksionale dhe gati për përdorim.

Aftësitë

Shërbimet profesionale

Ekipi ynë i instalimit është trajnuar në mënyrë të veçantë për të përgatitur pajisjen tuaj të zyrës për kërkesat e biznesit tuaj.

Metoda profesionale

Produktet tona testohen plotësisht dhe kontrollohen për cilësinë për të parandaluar problemet me instalimin.

Mjete të provuara të shërbimit

Personeli ynë i ka provuar dhe testuar mjetet për kryerjen e konfigurimit dhe instalimit efektiv të pajisjeve tuaja Canon.

Suited man perched on a rustic table beside a woman wearing a pink jacket writes on a sheet of paper next to an open laptop.
Realizoni konfigurimin me shpejtësi dhe pa shqetësime me instalimin e printerëve Canon.

Shërbimet dhe produktet e lidhura

Two women perch on long white desks alongside computers as they chat to three colleagues sitting in front of them.

Shërbimi i menaxhimit të pajisjes

Zvogëloni ndërprerjet për përdoruesit dhe rritni efikasitetin - shërbimi ynë proaktiv ju ndihmon të menaxhoni dhe të optimizoni pajisjet tuaja të printimit dhe skanimit të Canon.

A view into an office building at night, with the windows lit up in yellow and office equipment in silhouette.

Shërbimet e menaxhuara të printimit

Bizneset e të gjitha madhësive mund të rritin produktivitetin dhe të ulin kostot me zgjidhjet e shërbimit MPS nga Canon.

Canon multifunction printer for offices, with scanner, copier and large colour touchscreen.

Printerë shumëfunksionalë

Të projektuara për të maksimizuar produktivitetin, pajisjet tona shumëfunksionale thjeshtojnë printimin, skanimin, kopjimin dhe dërgimet e faksit.

Optimizoni rendimentin tuaj me Shërbimet e biznesit të Canon.

FLISNI ME EKIPIN TONË