Canon support for Universal Print by Microsoft

Mbështetja e Canon për Universal Print nga Microsoft

Teknologji novatore printimi përmes resë kompjuterike për thjeshtësi, siguri dhe më pak infrastrukturë IT

Përmirësoni kapacitetet e Universal Print me uniFLOW Online


Stema e Microsoft365
Universal Print, e zhvilluar nga Microsoft është një zgjidhje printimi me bazë reje kompjuterike që mundëson printime të thjeshta dhe të sigurta, ndërsa redukton kohën dhe përpjekjet për IT.

Universal Print e kalon infrastrukturën thelbësore të printimit të Windows Server në renë kompjuterike të Microsoft 365 dhe ofron kapacitete robuste dhe të centralizuara në menaxhimin e printimit. Përdoret vetëm një drejtues bazë softuerik, pavarësisht modelit të printerit, ndaj nuk ka nevojë për menaxhim dhe konfigurim të drejtuesve softuerikë. Printerët identifikohen me lehtësi nga pajisjet e Windows dhe përdoruesit vijojnë të printojnë siç kanë bërë gjithmonë.

Për profesionistët IT që menaxhojnë printimin, Universal Print ofron:

  • Një zgjidhje printimi për të mundësuar kalimin në renë kompjuterike dhe mbështetje printimi për përdoruesit e Azure AD.
  • Printim i menaxhuar në rrjete me zero besim.
  • Eliminon nevojën për menaxhimin e serverëve të printimit ose nevojën për zgjidhje komplekse hibride printimi.
  • Një portal i centralizuar që mundëson kapacitete robuste menaxhimi.
  • Vizibilitet dhe statistika në printimin tuaj me raportim.
  • Të dhënat e printimit të ruajtura në të njëjtën mënyrë si të dhënat e tjera të Microsoft Office, në përputhje me udhëzimet e menaxhimit të të dhënave të Microsoft.
  • Instalim i printerëve dhe konfigurim bazë i printerëve në pajisjet e përdoruesit fundor me anë të Microsoft Endpoint Manager (Microsoft Intune).

Përfitimet e kombinimit të Canon me
Universal Print

100% Cloud 100% Cloud

100% në re kompjuterike

Krijoni një sistem tërësisht pa server dhe reduktoni kostot.

Improve IT workflow Improve IT workflow

Përmirësoni ciklin e punëve të IT

Lehtësoni ngarkesën e IT dhe të menaxhimit të infrastrukturës me një proces të thjeshtuar regjistrimi dhe një drejtues të vetëm bazë.

No end-user training No end-user training

Nuk ka nevojë për trajnim të përdoruesit fundor

Përvoja e përdoruesit mbetet e njëjta, pa qenë nevoja për trajnime të mëtejshme.

Simplify print management Simplify print management

Thjeshtoni administrimin e printimeve

Funksione të zgjeruara me uniFLOW për sigurinë, autentikimin dhe kontabilitetin.

Zgjerim i funksioneve me uniFLOW Online Express dhe uniFLOW Online

Universal Print nga Microsoft Universal Print nga Microsoft + uniFLOW Online Express Universal Print nga Microsoft + uniFLOW Online
Nuk nevojiten
serverë lokalë
100% me bazë reje kompjuterike 100% me bazë reje kompjuterike 100% me bazë reje kompjuterike
Mbështetje për Windows 10 Mbështetje e brendshme (pa softuer) Mbështetje e brendshme (pa softuer) Mbështetje e brendshme (pa softuer)
Autentikim me pajisje  Jo Po (PIN, kartë, imazh) Po (PIN, kartë, imazh)
Llogaritja Shumë bazike (3 pika të dhënash) E avancuar (60+ pika të dhënash) E avancuar (60+ pika të dhënash)
Raportim printimi/fotokopjimi/faksi/skanimi Jo Po Po
Lidhje pajisjesh në grup Jo – regjistrim individual Jo – regjistrim individual* Po – regjistrim në grup
Mac, Chrome, email,
Internet
Jo Jo Po
Secure Printing Jo Jo Po
Kontroll i politikës së printimit  Jo Jo Po
Punon me çfarëdo printeri  Jo – nevojitet firmuer i ri Jo Po – çfarëdo printeri PCL

* Universal Print nga Microsoft kërkon regjistrim të pajisjeve individuale, ndërsa pajisjet mund të aktivizohen në grup tek uniFLOW Online Express

Çlironi fuqinë e plotë të Universal Print me pajisjet Canon

Si funksionon

uniFLOW Online

Lidhuni më mirë dhe shfrytëzoni energjinë e resë kompjuterike me një zgjidhje të vetme të integruar. "uniFLOW Online" thjeshton menaxhimin e printimit dhe redukton kostot me inspektim, ekonomizim dhe raportim inteligjent. Punoni më zgjuar duke skanuar disa artikuj së bashku me cilësimet e prerjes dhe redaktimit gjatë skanimit n pajisje, për rezultate të përpikta.

Njihuni me përfitimet e "uniFLOW Online"

SHIKONI BROSHURËN "uniFLOW ONLINE EXPRESS"

uniFLOW Online and uniFLOW Online ExpressZgjidhje të ngjashme