EOS R5 C

Cinema EOS System

Canon EOS R5 C

Shkrepni video mahnitëse 8K dhe foto 45MP me kamerën tonë më të vogël Cinema EOS që është e gatshme për gjithçka.

Specifikimet

 • Sensor kuadërplotë 8K

  Shkrepni filmime profesionale 8K, 30fps (60fps me ushqim të jashtëm elektrik)

 • Imazhe 45-megapikselëshe

  Shkrepni imazhe rezolucioni të lartë 20fps (electronik) dhe 12fps (mekanik)

 • Regjistrim kohëgjatë

  Regjistroni filmime 8K pa kufizime me një sistem të ri ftohjeje aktive

 • Dual Pixel CMOS AF

  Rendiment i qëndrueshëm i vetëfokusimit me Eye AF dhe EOS iTR AF X

 • Cinema RAW Light

  Regjistrim i brendshëm profesional filmimesh 12-bit RAW deri në 2.6Gbps

 • XF-AVC dhe MP4

  Opsione për regjistrim 4:2:2 10-bit XF-AVC 810Mbps dhe HEVC 540Mbps

 • Formate regjistrimi në HDR

  Prodhoni përmbajtje diapazoni të lartë dinamik me regjistrim në Canon Log 3, PQ dhe HLG

 • Funksionet e Cinema EOS

  Waveform Monitor, False Colour, Timecode etj.

 • Ndërtim robust dhe kompakt

  Trup kompakt e peshëlehtë (680g) me rezistencë ndaj pluhurit dhe lagështirës

SHKARKONI TANIPROGRAMIN E RI TË INTEGRUAR

Përditësoni tani kamerën tuaj EOS R5 C për të përfituar nga veçoritë e reja si më shumë përputhshmëri të objektivit, opsione shtesë të emrit të skedarëve dublikatë dhe më shumë.

Për më shumë informacion dhe për ta shkarkuar tani, ndiqni lidhjen si më poshtë.
MËSONI MË SHUMË

EKSPLORONI

The Soul of Madeira

Eksploroni se çfarë mund të shkrepni me EOS R5 C duke parë filmin mahnitës nga Kevin Clerc, "The Soul of Madeira".
 EOS R5 C_The_Soul_of_Madeira_KevinClerc_ENGLISH_MASTER_H264_4K_MP4_2mins_EM_v2

ZBULONI

Canon EOS R5 C

Shikojeni EOS R5 C në duart e regjistorit profesionist, Kevin Clerc. Mësoni për përfitimet, si dhe se si kamera jonë më e vogël Cinema EOS ka kapacitet për rendimente të larta.
EOS R5 C

VIDEOKAMERË 8K

Video kuadërplotë kinematografike 8K

Shkrepni detaje mahnitëse me zhurmë të ulët falës një sensori kuadërplotë që ofron videoregjistrim 8K deri në 30fps (ose 60fps me ushqim të jashtëm elektrik), përmbajtje 4K të mbimoduluara / Full HD dhe ngadalësime tërheqëse 4K deri në 120fps.

SHKREPËS HIBRIDË

Foto mahnitëse 45-megapikselëshe

EOS R5 C ofron rendiment të fjalës së fundit në foto me qartësi të jashtëzakonshme, zhurmë të ulët dhe diapazon të gjerë dinamik, me shpejtësi çasti deri në 20fps dhe ndjeshmëri ISO deri në 51,200 ISO.

EOS R5 C
EOS R5 C

MBËRTHYESJA CANON RF

Fleksibilitet në objektiva me anë të mbërthyeses RF

Me anë të mbërthyeses RF, EOS R5 C është e pajtueshme me një larmi të gjerë optike duke përfshirë objektivat e fjalës së fundit RF, si dhe objektivat EF ose Cinema përmes adaptorëve të mbërthimit EF-EOS R. Fotostabilizimi i avancuar elektronik me 5 akse ndihmon në realizimin e filmimeve të shtruara dhe të qëndrueshme profesionale.

EYE AF NË KOHË REALE

Fokusim i shpejtë, i saktë dhe i qëndrueshëm

Përjetoni teknologjinë revolucionare Canon Dual Pixel CMOS AF, me Eye AF dhe EOS iTR AF X për gjurmim preciz të fokusit, edhe kur subjekti e heq vështrimin nga kamera. Funksioni novator Dual Pixel Focus Guide e ndihmon madje operatorin gjatë fokusimit manual që të arrijë filmim mprehtësie maksimale.

EOS R5 C
EOS R5 C

CINEMA RAW LIGHT

Formate dhe mjete të larmishme regjistrimi profesional

Zgjidhni nga një larmi e gjerë formatesh regjistrimi, duke përfshirë tri opsione Cinema RAW Light si dhe XF-AVC dhe MP4. Shkrepni diapazon të zgjeruar dinamik me regjistrim në Canon Log 3, PQ dhe HLG, ndërsa përdorni funksionet profesionale si Waveform Monitor dhe False Colour.

KINOKAMERË E VOGËL

Një model kompakt, peshëlehtë me ftohje aktive

EOS R5 C është një kamerë më kompakte dhe peshëlehtë Cinema EOS, që vjen me inkuadrues OLED, ekran të shndritshëm të nyjëtuar LCD dhe 13 butona të caktueshëm nga përdoruesi. Një ventilator i ri ftohjeje aktive mundëson regjistrime kohëgjata ndërsa trupi fortë prej aliazhi magnezi siguron rezistencë profesionale.

EOS R5 C
EOS R5 C

REGJISURË

Lidhja e përparuar

Pajisur me një mbërthyese shumëfunksionale aksesorësh, EOS R5 C ofron opsione për hyrje XLR / mikrofoni stereo, plus fole të dedikuara për kodin kohor, mikrofon 3.5mm, kufje, micro-HDMI, sinkronizim të blicit, USB-C, si dhe mbështetje të zgjeruar për programe kompjuterike - EOS R5 C është gati për gjithçka.

Canon synon të arrijë emetime neto zero të CO2 nga aktivitetet e veta të biznesit deri në vitin 2050

Ne do ta arrijmë këtë duke ofruar një përmirësim mesatar prej 3% në vit në indeksin e përmirësimit të emetimeve të CO2 të ciklit jetësor për produkt. I cili nëse do të ruhej do të sillte një ulje prej rreth 50% nga nivelet e vitit 2008 deri në vitin 2030. Ne e pranojmë se kjo është në përputhje me nivelin e reduktimit të kërkuar nga Marrëveshja e Parisit.

Ne do të vazhdojmë të kryejmë rishikime të objektivit nga një këndvështrim afatgjatë, si një mënyrë për të kontrolluar kontributin tonë në arritjen e një shoqërie me karbon të ulët.

Photographer looking down view finder

KAMERË CANON 8K

Videokamera e gjeneratës së re

Video mahnitëse në 8K dhe imazhe tejet të detajuara 45MP. Shikoni galerinë tonë të shembujve dhe përse EOS R5 C duhet të jetë në qendër të produksionit tuaj të radhës.

VIDEOKAMERAT CANON

Krahasimi

Video apo foto, EOS R5 C është gati për gjithçka.

Sensor

Kuadër i plotë
Kuadër i plotë
Super 35mm DGO

Rezolucioni

8K
8K
4K

Sfera dinamike

Canon Log 3 (14 nivele)
Canon Log (12 nivele)
Canon Log 3 (14 nivele)
Canon Log 2 (16+ nivele)
Canon Log 3 (14 nivele)

Fokus automatik

Dual Pixel CMOS AF1 + EOS iTR AF X + Eye AF
Dual Pixel CMOS AF II + EOS iTR AF X + Eye AF
Dual Pixel CMOS AF + EOS iTR AF X

Formatet e regjistrimit

12-bit Cinema RAW Light deri në 2.6Gbps
10-bit XF-AVC deri në 810Mbps
10-bit HEVC deri në 540Mbps
8-bit H.264 deri në 150Mbps
12-bit RAW deri në 2.6Gbps
10-bit HEVC deri në 1.3Gbps
8-bit H.264 deri në 1.3Gbps
12-bit Cinama RAW Light LT
10-bit XF-AVC deri në 410Mbps
10-bit HEVC deri në 225Mbps
8-bit H.264 deri në 150Mbps

Shpejtësi e lartë e kuadrove

8K 60fps2 / 4K 120fps
8K 30fps / 4K 120fps
4K 120fps / 2K 180fps

Regjistrim 24p

Po
Po
Po

Regjistrim Interlace

Po
Jo
Po

optik

Tipi 0,5
OLED me 5,76 milionë pika
Pikëshikim 23mm / zmadhim 0.76x deri në 120fps
Tipi 0,5
OLED me 5,76 milionë pika
Pikëshikim 23mm / zmadhim 0.76x deri në 120fps
Asnjë

LCD me prekje me kënd të ndryshueshëm

8cm / 3,15 inç
LCD me 2,1 mil pika
8cm / 3,15 inç
LCD me 2,1 mil pika
8.89 / 3.5 in
LCD 2.76M me pika

Foto

Po, 45MP
Po, 45MP
Jo

Stabilizim Imazhi

Fotostabilizim elektronik me 5 akse
Stabilizim në trup me 5 akse
Fotostabilizim elektronik me 5 akse

Filtrat ND

Jo
Jo
Po

Hyrje XLR

Nevojitet aksesor [Tascam CA-XLR2d-C]
Jo
Po, 2 fole Mini XLR

Kodi kohor

Po, DIN 1.0/2.3
Jo
Po BNC

Mbështetja anamorfe

Po (2x/1.8x/1.3x)
Jo
Po (2x/1.3x)

Butonat e caktueshëm

13
10
13

Regjistrim pa kufizim

Po
Jo, 29min për fragment
Po

Lojëra elektronike

1x CFExpress (Type-B)
1 fole UHS-II SD
1x CFExpress (Type-B)
1 fole UHS-II SD
2 fole UHS-II SD

Tipi i baterisë

LP-E6NH (2,130 mAh)
LP-E6NH (2,130 mAh)
BP-A30 (3,100 mAh) / BP-A60 (6,200 mAh)

Madhësia

141,5 x 97,5 x 111mm
138,5 x 97,5 x 88,5mm
160 x 130 x 116mm

Pesha (Vetëm Trupi)

afro 680g
afro 650 g
afro 1190g

 1. Dual Pixel CMOS AF II ofrohet në Photo Mode
 2. Nevojitet ushqim i jashtëm elektrik për regjistrim në 8K mbi 30P

PSE "CANON"

Dëshironi të kontaktoheni nga një përfaqësues i Canon?

Plotësoni formularin e shkurtër për të kërkuar që një specialist i produkteve nga Canon të kontaktojë me ju.
EOS R5C

Çfarë ka në kuti

Gjithçka që ju duhet për të shkrepur video 8K ose foto 45MP në çdo kohë e vend

 • EOS R5 C

 • Rripi i qafës

 • Paketa e baterisë

 • Karikuesi i baterisë

 • Paketa e manualit të përdoruesit

Aksesorët e përputhshëm

Pajisjeni EOS R5 C me këta aksesorë jetikë për t'ju ndihmuar ta shpini regjisurën tuaj drejt lartësive të reja.

 • Objektivat RF VR

  RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

  Shkrepeni botën në realitet mahnitës virtual me këtë objektiv revolucionar të serisë L, të krijuar për t'jua bërë udhëtimin tuaj VR sa më të shtruar të jetë e mundur.
 • Aksesorët

  Mikrofoni stereo me drejtim DM-E1D

  Për audio të pastër e të qartë digjitale, zgjidhni mbërthyesen shumëfunksionale me mikrofonin e drejtuar stereo DM-E1D për qëndrueshmërinë plus aksesin e shpejtë te cilësimet përmes një ekrani të pajtueshëm LCD të kamerës.
 • LP-E6NH Battery

  Aksesorët

  LP-E6NH Battery Pack

  Kapni një bateri rezervë dhe shkrepni për më gjatë, duke nxjerrë më shumë foto e video të arrira

  • Më shumë foto e video me një karikim
  • E pajtueshme me karikuesin e baterive LC-E6 / LC-E6E
  • Mund të karikohet brenda kamerës në modelet e pajtueshme EOS
 • WFT-R10B

  WFT-R10B

  Shtojani këtë kapëse ergonomike Canon EOS R5 ose EOS R5 C për t'i përforcuar Wi-Fi, manovrimin dhe lidhjen Ethernet.
 • Adaptor EF-RF

  MOUNT ADAPTER EF-EOS R 0.71x

  Një adaptor EF-RF për të përdorur gamën e gjerë të objektivave Canon EF në kamerën EOS C70.
 • Objektiva për "EOS R"

  Mount Adapter EF-EOS R

  Modeli standard i Mount Adapter EF-EOS R sjell më së miri objektivat tuaj EF dhe EF-S në sistemin EOS R, duke ruajtur cilësinë dhe rendimentin. Mëso më shumë.
 • Adaptori i montimit me unazë kontrolli EF-EOS R

  Control Ring Mount Adapter EF-EOS R

  Unaza e komandimit është e konfigurueshme për komandim manual përmbi cilësimet.

  • Mbërthyese objektivi RF me unazë të konfigurueshme komandimi
  • Përdorim profesional
  • Rregulloni cilësimet e kamerës me syrin që nuk ju largohet nga inkuadruesi
 • EOS - EOS R Drop-In Filter

  Drop-In Filter Mount Adapter EF-EOS R

  Shton mundësinë për përdorimin e filtrave të jashtme ND dhe me polarizim.

  • Krijuar për përdorim me sistemin EOS R
  • Filter e ndryshueshme e jashtme ND për të modifikuar ekspozimin dhe për të krijuar efekte
  • Mund të rregullohet lehtë me kamerën ende në sytë tuaj

Produktet e lidhura

 • Cinema EOS System

  EOS C70

  EOS C70 është një kamerë RF Mount Cinema EOS e gjeneratës së re me një sensor Super 35mm DGO 4K krijuar si një urë lidhëse mes kamerave DILC dhe Cinema.
 • Kamerat pa pasqyra

  EOS R5

  Rimendoni se çfarë dini për kamerat pa pasqyrë. Performanca pa kompromis e EOS R5 do të revolucionarizojë fotografinë dhe filmimet tuaja.
 • Cinema EOS System

  EOS C200

  Hyni në botën e filmografisë së 4K Cinema EOS me lehtësi e prakticitet maksimal në përdorim
 • Cinema EOS System

  EOS C300 Mark III

  Një kamerë praktike "Super 35mm Cinema EOS System" me mbështetje të brendshme për 4K/120P RAW dhe diapazon të lartë dinamik.