Cinema EOS System

Canon EOS R5 C

Specifikimet

Specifikimet

 • Sensor kuadërplotë 8K

  Shkrepni filmime profesionale 8K, 30fps (60fps me ushqim të jashtëm elektrik)

 • Imazhe 45-megapikselëshe

  Shkrepni imazhe rezolucioni të lartë 20fps (electronik) dhe 12fps (mekanik)

 • Regjistrim kohëgjatë

  Regjistroni filmime 8K pa kufizime me një sistem të ri ftohjeje aktive

 • Dual Pixel CMOS AF

  Rendiment i qëndrueshëm i vetëfokusimit me Eye AF dhe EOS iTR AF X

 • Cinema RAW Light

  Regjistrim i brendshëm profesional filmimesh 12-bit RAW deri në 2.6Gbps

 • XF-AVC dhe MP4

  Opsione për regjistrim 4:2:2 10-bit XF-AVC 810Mbps dhe HEVC 540Mbps

 • Formate regjistrimi në HDR

  Prodhoni përmbajtje diapazoni të lartë dinamik me regjistrim në Canon Log 3, PQ dhe HLG

 • Funksionet e Cinema EOS

  Waveform Monitor, False Colour, Timecode etj.

 • Ndërtim robust dhe kompakt

  Trup kompakt e peshëlehtë (680g) me rezistencë ndaj pluhurit dhe lagështirës

Specifikimet në detaje

ImageSensor

 • Sensor
  Sensor kuadërplotë 3:2 CMOS (36 x 24mm)
 • Filtër
  Filtri RGB i ngjyrës parësore (seria Bayer)
 • Modalitetet e sensorit
  Full Frame (8K) / Super 35mm (Crop) / Super 16mm (Crop)
 • Piksel Gjithsej
  Afro 47.10 megapikselë
 • Pikselët Efektive
  Video Mode:
  Afro 35.40 megapikselë (8192 x 4320): Kur rezolucioni është 8192 x 4320, 4096 x 2160 ose 2048 x 1080
  Afro 33.20 megapikselë (7680 x 4320): Kur rezolucioni është 7680 x 4320, 3840 x 2160 ose 1920 x 1080

  Photo Mode:
  Afro 45 megapikselë (8192 x 5464)
 • Madhësia efektive e ekranit të sensorit
  36.0 x 19.0 mm (40.7 mm në diagonale): Kur rezolucioni është 8192 x 4320, 4096 x 2160 ose 2048 x 1080
  33.8 x 19.0 mm (38.8 mm në diagonale): Kur rezolucioni është 7680 x 4320, 3840 x 2160 ose 1920 x 1080
 • Sfera dinamike
  Canon Log 3: 1600% / 14 nivele (në ISO 800)
  DR e gjerë: 800% (në ISO 400)

Përpunues imazhi

 • Tipi
  DIGIC X

Unaza e kontrollit

 • Vendosja e Lentës
  Mbërthyesja RF e Canon
  Objektivat e mbështetur: Të gjithë objektivat RF dhe EF
  (përfshin objektiva EF-S/kinoobjektiva EF)
 • Faktori i zmadhimit të objektivit
  Kuadri i plotë:
  Gjatësia aktuale fokale × afro 1.0

  Super 35mm (Crop):
  Rezolucion 5952x3140, 4096x2160 ose 2048x1080: Gjatësia konkrete fokale x afro 1.460
  Rezolucion 3840x2160, 1920x1080 ose 1270x720: Gjatësia konkrete fokale x afro 1.534

  Super 16mm (i prerë):
  Në rezolucion 2976x1570 ose 2048x1080: Gjatësia konkrete fokale x afro 2,920
  Në rezolucion 1920x1080 ose 1270x720: Gjatësia konkrete fokale x afro 3,069
 • Korrigjimi i ndriçimit periferik
  Po
 • Korrigjimi i shmangies së ngjyrave
  Po
 • Korrigjimi i shtrembërimit
  Po, vetëm objektiva RF Mount
 • Korrigjim difraksioni
  Po
 • Filtri ND
  Jo
 • Kontrolli i Fokusit
  Përmes objektivit, Browser Remote, Camera Connect ose EOS Utility
 • Kontrolli i iridës (objektivat me mbërthyese EF)
  Ndalesa 1/2, ndalesa 1/3 ose kontrolli I IMET
 • Mbështetje për Cooke /i Technology™
  Jo
 • Mbështetja për lenten anamorfike
  Po, x2.0 / x1.8 / x1.3
 • Sistemi i fotostabilizimit
  Po, fotostabilizim elektronike me 5 akse. Koordinatat për objektiva të mbështetur me fotostabilizim optik për rendiment optik optimal

Regjistrimi

 • Njësi e brendshme regjistrimi
  1 kartë CFexpress (CFexpress 2.0 Type B)
  1 kartë SD (SD/SDHC/SDXC)
  (Regjistrimi në kartë SD ofrohet në shpejtësi prej 650 Mbps)
 • Koha e regjistrimit
  Cinema RAW Light LT: 8192 x 4320 1070 Mbps: 63 Min
  Cinema RAW Light ST: 8192 x 4320: 1650 Mbps 41 Min
  Cinema RAW Light HQ: 5952 x 3140: 1770 Mbps 38 Min
  XF-AVC / MXF: 4096x2160: 410 Mbps 156 Min
  MP4 (HEVC): 4096x2160: 225 Mbps 285 Min
  MP4 (H.264): 4096x2160: 150 Mbps 428 Min
 • Formatet e regjistrimit
  Video Mode:
  Cinema RAW Light (CRM): 12-bit RAW
  XF-AVC (MXF):4:2:2 10-bit (ALL-I ose Long GOP)
  HEVC (MP4): 4:2:2 10-bit / 4:2:0 10-bit
  H.264 (MP4): 4:2:0 8-bit

  Photo Mode:
  RAW / C-RAW / Dual Pixel RAW1 / HEIF2 / JPEG
 • Rregjistrimi stafetë
  Po
 • Regjistrimi me fole dyshe (paralel)
  Po
 • Regjistrim paralel në disa formate
  Po, në modalitet regjistrim dysh
  Opsionet e mundshme: [CRL / XF-AVC / MP4] [All-I / Long GOP] [4:2:2 10-bit / 4:2:0 10-bit / 4:2:0 8-bit] [8K / 4K / 2K / FHD]
 • Frekuenca /shpejtësia e kuadrove e sistemit
  Modalitet 59,94 Hz (59,94P / 59,94i / 29,97P / 23,98P)
  Modalitet 50,00 Hz (50,00P / 50,00i / 25,00P)
  Modalitet 24,00 Hz (24,00P)
 • Shpejtësia e bitëve Cinema RAW Light / thellësia e bitëve (PAL)
  12-bit Cinema RAW Light LT:3
  8192 x 4320 / 50P / 2140 Mbps: afro 31 Min
  8192 x 4320 / 25P / 1070 Mbps: afro 63 Min
  5952 x 3140 / 50P / 1140 Mbps: afro 59 Min
  5952 x 3140 / 25P / 556 Mbps: afro 122 Min
  2976 x 1570 / 50P / 287 Mbps: afro 237 Min
  2976 x 1570 / 25P / 144 Mbps: afro 474 Min

  12-bit Cinema RAW Light ST:
  8192 x 4320 / 25P / 1650 Mbps: afro 41 Min
  5952 x 3140 / 50P / 1750 Mbps: afro 39 Min
  5952 x 3140 / 25P / 871 Mbps: afro 78 Min
  2976 x 1570 / 50P / 441 Mbps: afro 154 Min
  2976 x 1570 / 25P / 221 Mbps: afro 308 Min

  12-bit Cinema RAW Light HQ:
  5952 x 3140 / 25P / 1770 Mbps: afro 38 Min
  2976 x 1570 / 50P / 896 Mbps: afro 76 Min
  2976 x 1570 / 25P / 448 Mbps: afro 152 Min
 • Shpejtësia e bitëve të regjistrimit XF-AVC / modulimi (PAL / MXF)
  4:2:2 10-bit (Intra-frame):4
  4096x2160 ose 3840x2160 / 50P / 810 Mbps: afro 79 Min
  4096x2160 ose 3840x2160 / 25P / 410 Mbps: afro 156 Min
  2048x1080 ose 1920x1080 / 50P ose 50i / 310 Mbps: afro 207 Min
  2048x1080 ose 1920x1080 / 25P / 160 Mbps: afro 401 Min

  4:2:2 10-bit (Long GOP):
  4096x2160 ose 3840x2160 / 50P / 260 Mbps: afro 246 Min
  4096x2160 ose 3840x2160 / 25P / 160 Mbps: afro 401 Min
  2048x1080 ose 1920x1080 / 50P ose 50i / 50 Mbps: afro 1284 Min
  2048x1080 ose 1920x1080 / 25P / 50 Mbps: afro 1284 Min
 • Shpejtësia e bitëve e regjistrimit MP4 / Modulimi (PAL)
  HEVC 4:2:2 10-bit (Long GOP):5
  8192x4320 ose 7680x4320 / 25P / 540 Mbps: afro 118 Min
  4096x2160 ose 3840x2160 / 50P / 225 Mbps: afro 285 Min
  4096x2160 ose 3840x2160 / 25P / 135 Mbps: afro 475 Min
  2048x1080 ose 1920x1080 / 50P ose 25P / 50 Mbps: afro 1284 Min

  HEVC 4:2:0 10-bit (Long GOP):
  8192x4320 ose 7680x4320 / 25P / 400 Mbps: afro 160 Min
  4096x2160 ose 3840x2160 / 50P / 170 Mbps: afro 377 Min
  4096x2160 ose 3840x2160 / 25P / 100 Mbps: afro 642 Min
  2048x1080 ose 1920x1080 / 50P ose 25P / 35 Mbps: afro 1834 Min

  H.264 4:2:0 8-bit (Long GOP):
  4096x2160 ose 3840x2160 / 50P ose 25P / 150 Mbps: afro 428 Min
  2048x1080 ose 1920x1080 / 50P ose 25P / 35 Mbps: afro 1834 Min
 • Shpejtësia e bitëve e regjistrimit me delegues / Modulimi (PAL)
  XF-AVC 4:2:0 8-bit (Long GOP)
  2048 X 1080 ose 1920 x 1080 / 50P / 35 Mbps
  2048 X 1080 ose 1920 x 1080 / 25P / 24 Mbps

  H.264 MP4 4:2:0 8-bit (Long GOP)
  2048 X 1080 ose 1920 x 1080 / 50P ose 25P / 9 Mbps
 • Lëvizje e ngadaltë/shpejtë
  Regjistrim në 8K deri në 30FPS (60FPS me ushqim të jashtëm elektrik)
  Regjistrim në 4K / FHD: deri në 120FPS
  Ofrohen opsione regjistrimi zëri dhe vetëfokusimi.
 • Regjistrim në interval
  Po
 • Regjistrim kuadrosh
  Po
 • Pararegjistrim (regjistrim në kujtesë të përkohshme)
  Po, 3 sekonda (vetëm regjistrim XF-AVC ose MP4)
 • Skanim në të kundërt
  Po
 • Tele-konvertues Digital
  1.5x, 2x, 2.5x, 3x, Off
 • Madhësia e regjistrimit të fotografive
  Raporti 3:2:
  (L, RAW, C-RAW) 8192x5464, (M1) 5808x3872, (S1) 4176x2784, (S2) 2400x1600
  1.6x (crop):
  (L) 5088x3392, (S2) 2400x1600
  Raporti 4:3:
  (L) 7280x5464, (M1) 5152x3872, (S1) 3712x2784, (S2) 2112x1600
  Raporti 16:9:
  (L) 8192x4608, (M1) 5808x3264, (S1) 4176x2344, (S2) 2400x1344
  Raporti 1:1:
  (L) 5456x5456, (M1) 3872x3872, (S1) 2784x2784, (S2) 1600x1600

Sistem

 • Tipi i ekranit
  Panel me prekje LCD 3:2 3.2in
 • Rezolucioni i ekranit
  2,1 milionë pika
 • Paraqitja e funksioneve të ekranit me prekje
  Zgjedhje e pikës së fokusimit, rregullim i cilësimit të shkrepje, nisje/ndalim regjistrimi (aktivizohet nga menyja)
 • OSD për shkrepje vertikale
  Po, rrotullim 90 gradë
 • Monitori i formës së valës
  Po LCD, EVF ose HDMI
 • Paraqitja e ngjyrave false (treguesi i ekspozimit)
  Po LCD, EVF ose HDMI (shikimi me LUT do të ndikojë në paraqitjen e ngjyrave të rreme)
 • Shirita me ngjyra
  SMPTE, EBU dhe ARIB
 • Ngritje
  Kulmi 1, Kulmi 2 (Ngjyra, Shtimi, Frekuenca e personalizueshme)
 • Zebra
  Niveli 1; Niveli 2; Të dyja
  Dalja nga HDMI: Po
 • Shënuesit
  Zgjedhje për aktiv/joaktiv: mes, horizontale, rrjetë, formati i kuadrit, zona e sigurisë dhe shenja drejtkëndore dhe e përdoruesit. Zgjedhje për ngjyrën: e verdhë, e kaltër, e gjelbër, e kuqe, e zezë, e hirtë ose e bardhë.

EVF

 • EVF i integruar
  OLED 0.5in me ngjyra, EVF, 5.76 milionë pika
 • Aksesori opsional EVF
  N/A

Hyrjet/Daljet

 • Hyrja e audios
  1 hyrje mikrofoni 3.5mm
  1 mikrofon i integruar mono
  (Hyrja XLR ofrohet përmes aksesorit TASCAM CA-XLR2d-C)
 • Dalja e kufjes
  1 dalje stereo 3.5 mm
 • Dalja e videomonitorit
  Jo
 • HDMI
  1 micro-HDMI (ofrohet dalje 8K RAW)6
 • USB
  1 USB-C (3.2 Gen1) për korrent, karikim dhe të dhëna (dalje UVC Video / programi Content Transfer Mobile)
 • Dalja SDI
  Jo
 • Kodi i kohës
  1 DIN 1.0/2.3 (hyrje/dalje)
 • Genlock
  Jo
 • Sinkronizimi
  1 sinkronizim blici
 • Dalja DC
  Jo
 • Hyrja DC
  Po, përmes DR-E6C DC Coupler
 • Terminal i kontrollit në largësi
  1 fole tipi N3
 • Terminali i kontrollit me valë
  Ofrohet përmes aksesorit WFT-R10
 • Terminali i lentes
  Jo
 • Kontakti i Ethernet
  Ofrohet përmes aksesorit WFT-R10
 • Transmetimi IP / FTP
  Po, ofrohet përmes aksesorit WFT-R10
  Protokolli: UDP, RTP dhe RTP+FEC
 • Hyrje LUT e përdoruesit
  Po, ofrohen LUT/View Assist të integruar për monitorim LCD/EVF/HDMI.
  Mund të zbatohet LUTs e personalizuar drejtpërdrejt në regjistrimet e brendshme përmes funksionit Look File (i pajtueshëm me skedarët .cube me rrjetë 17 ose 33).
 • Fisha e videos
  Jo
 • Cilësimet bazë të butonave të funksioneve
  1. AF me një shkrepje
  2. Zmadhimi
  3. DISP
  4. Menu
  5. Iris me shtytje automatike
  6. AF lock
  7. Assignable Button Menu
  8. Display Panel Info
  9. Key Lock
  10. (Unassigned)
  11. FUNC
  12. (Unassigned)
  13. Set White Balance
 • Butonat e caktueshëm nga përdoruesi
  13 butona të konfigurueshëm (me numër) në trupin e kamerës. Mbi 80 opsione përmes menysë

Të ndryshme

 • Llambë shenje
  Po
 • Rrotullim me përshtatje
  3 rrotulla elektronike + multirregullator

Ekspozimi

 • Matja e ekspozimit
  Video Mode:
  Standard, Backlight, Spotlight

  Photo Mode:
  Evaluative, Partial, Spot, Centre Spot, AF-point Linked, Centre weighted average
 • Kompensimi i Ekspozimit
  Po
 • Modaliteti i ekspozimit automatik
  Po (Modaliteti i videos: Auto Iris / ISO)
 • Iris me shtytje automatike
  Po
 • Bllokimi i Ekspozimit
  Po
 • Cilësimi i kontrollit të vetëpërforcimit
  Po
 • Ndjeshmëria ISO
  Video Mode:
  ISO 100 deri ISO 25,600 / 102,400* (rritje me 1 ose 1/3 niveli)
  * Kur zgjerohet ndjeshmëria

  Photo Mode:
  ISO 100 deri ISO 51,200 / 102,400* (rritje me 1 ose 1/3 niveli)
  * Kur zgjerohet ndjeshmëria
 • Sistemi i fokusit automatik
  Video Mode:
  Dual Pixel CMOS AF me Eye AF dhe EOS iTR AF X

  Photo Mode:
  Dual Pixel CMOS AF II
 • Madhësitë e kuadrit AF
  E madhe; e baravlershme me afro 20% (vertikale) x 25% (horizontale) të diapazonit të pamjes së imazhit
  E vogël; e baravlershme me afro 20% (vertikale) x 8% (horizontale) të diapazonit të pamjes së imazhit
  E gjithë zona; madhësi e barasvlershme me afro. 80% të sensorit
 • Modalitetet e fokusit automatik
  One-Shot AF, Continuous AF, Continuous AF: Only Near Focus
 • AF me zbulimin e fytyrës
  Face Priority, Face Only, Eye AF
 • Udhëzuesi i fokusit
  Për asistencë me fokusin manual me mbërthyese të pajtueshme Canon RF, EF, objektiva Cine Servo
 • Cilësimi i përforcimit
  -6 dB deri 42 dB / 54 dB* (rritje Normal ose Fine)
  * Kur zgjerohet ndjeshmëria

Shkrehësi

 • Regjimet e kontrollit
  Video Mode:
  Off; Speed; Angle; Clear Scan; Slow

  Photo Mode:
  Mechanical, Elec. 1st-curtain, Electronic
 • Shpejtësia e shkrehësit
  Video Mode:
  1 sek deri në 1/2000, në varësi të shpejtësisë së kuadrove dhe modalitetit të kontrollit të shkrehësit, 39 opsione të parametrave

  Photo Mode:
  30-1/8000 sek (rritje 1/2 ose 1/3 niveli)
  Bulb (Rrezja totale e shpejtësisë së shkrehësit. Sfera e disponueshme ndryshon nga modaliteti i fotografimit)
 • Këndi i shkrehësit
  11,25º deri në 360º në varësi të shpejtësisë së kuadrove
 • Shkrehës i ngadaltë (SLS)
  1/3, 1/4, 1/6, 1/8, 1/12, 1/15, 1/25, 1/30 në varësi nga niveli i kuadrove
 • Skanim i pastër
  24.00 Hz7 deri 250.40 Hz

Figurë e përshtatur

 • Konfigurimet e ruajtura
  Video Mode:
  C1: BT.709 Wide DR
  C2: Canon Log 3
  C3: PQ
  C4: HLG
  C5: BT.709 Standard
  C6: EOS Standard
  C7: EOS Neutral
  C8: Canon 709
  C09 - C20: User Defined
 • Matrica e ngjyrave
  CUSTOM PICTURE: Colour Matrix Phase, rregullim Gain dhe RGB, së bashku me zgjedhjen Gamma
 • Bazamenti kryesor
  -50 deri në +50
 • Kryesor i zi
  I rregullueshëm për çdo kanal RGB -50 deri në +50 plus "Master Black" -50 deri në +50
 • Gama e zezë
  "Adjustable Level" -50 deri në +50, "Range" -20 deri në +50 dhe "Point" -20 deri në +50
 • Ngopje e ulët
  Adjustable: -50 deri në +50
 • Pjerrësi
  "Point" -50 deri në +109, "Slope" -35 deri në +50, "Saturation" -10 deri në +10
 • Mprehtësia
  Rregullim për Nivel, Shpeshtësia e Hollësisë H., Marrja e mostrave, Ekuilibri i hollësisë HV, Kufiri, Zgjidh, Hapja e brrylit dhe mprehtësia e varësisë së nivelit
 • Reduktimi i zhurmës
  Off, On - Tri opsione: Automatic (ON/OFF) / Spatial Filter (1-12) / Frame Correlation (1-3)
 • Detaj i lëkurës
  Joaktiv, I ulët, Mesatar, I lartë / Tonaliteti, Kromatike, Zona, Shkëlqimi. 32 hapa
 • Reduktimi zgjedhës i zhurmës
  Joaktiv, I ulët, Mesatar, I lartë / Tonaliteti, Kromatike, Zona, Shkëlqimi.
 • Matrica e ngjyrave (cilësimet e përdoruesit)
  Faza, Marrja dhe rregullimi RGB, në përputhje me përzgjedhjen e gamës
 • Balancimi i të bardhës
  AWB, USER setting 01(setting range: 2000K to 15000K/ -20CC to +20CC), daylight, tungsten, settings (A/B)
 • Korrigjimi i ngjyrës
  Zgjedhje zone / rishikim i zonës i dy zonave
 • Niveli i konfigurimit
  -50 deri në +50 Aktiv/Joaktiv

Të Dhënat e Wi-Fi & GPS

 • Wi-Fi (aksesor opsional pale të tretë)
  Video Mode:
  Nevojitet aksesori WFT-R10
  Mbështet Browser Remote / Content Transfer Mobile / IP Streaming

  Photo Mode:
  LAN i integruar me valë (IEEE802.11a/b/g/n/ac) (5Ghz /2.4 GHz), me mbështetje për Bluetooth 5.0
  Mbështet EOS Utility / Camera Connect / image.canon
 • Informacion GPS (Aksesor Opsional)
  Nevojitet aksesori GP-E2
  Gjerësi/gjatësi/lartësi, ora universale e koordinuar (UTC)

Balancimi i të bardhës

 • Auto
  Po
 • I paravendosur
  Video Mode:
  Drita e ditës (5400K), Tungsten (3200K), Kelvin (intervalet 2000K-15000K, 100K), Grupi A, Grupi B

  Photo Mode:
  AWB, Daylight, Shade, Cloudy, Tungsten, Fluorescent, Flash, Kelvin, Custom
 • Zhvendosja e balancimit të së bardhës
  Video Mode:
  -9 deri në +9 (vetëm Dritë e ditës dhe Tungsten)

  Photo Mode:
  -9 to +9 (Blue/Amber)
  -9 to +9 (Magenta/Green)

Balancimi i së zezës

 • Rregullimi i balancimit të së zezës
  Po

Kodi i kohës

 • Sistemi i numërimit ngjitës
  Regen, RecRun, Free Run, External, Hold (ofrohet anashkalim kuadrosh për disa shpejtësi kuadrosh)
 • Cilësimi i vlerës fillestare
  “00:00:00:00”, Vendosja/Rivendosja e zgjedhshme

Audio

 • Formati i Regjistrimit
  Cinema RAW Light ose XF-AVC: Linear PCM (24-bit / 48 kHz, 4 kanale)
  MP4: MPEG-2 AAC LC (16-bit, 48 kHz, 2-kanalëshe) / Linear PCM (16-bit, 48 kHz, 4-kanalëshe)

Aksesorët

 • I përfshirë
  Battery Pack LP-E6NH
  Karikues Baterie LC-E6
  Rripi i qafës
  Kabllo USB-C
  Mbrojtësja e kabllos
  Kabllo AC
 • Opsional
  Canon Battery Pack LP-E6NH/LP-E6N//LP-E6
  Canon Battery Charger LC-E6
  Canon Battery Grip BG-R10
  Canon DC Coupler DR-E6C
  Canon AC Adapter CA-946
  Canon USB Power Adapter PD-E1
  Canon Wireless File Transmitter WFT-R10
  Canon Interface Cable IFC-100U/IFC-400U
  Rripi i supit Canon SS-1200
  Marrësi GPS Canon GP-E2
  Objektiva Canon RF, objektiva EF, kinoobjektiva EF,
  dhe aksesorë të krijuar për këta objektiva
  Canon Mount Adapter EF-EOS R
  Canon Control Ring Mount Adapter EF-EOS R
  Canon Drop-In Filter Mount Adapter EF-EOS R
  (me filtër të montueshëm ND A dhe filtër polarizues rrethor A)
  Canon Mount Adapter EF-EOS R 0.71x
  Canon Extender RF1.4x
  Canon Extender RF2x
  Canon Remote Controller RC-6
  Canon Wireless Remote Controller BR-E1
  Canon Remote Switch RS-80N3
  Canon Timer Remote Controller TC-80N3
  Canon Directional Stereo Microphone DM-E1 / DM-E1D
  Canon Stereo Microphone DM-E100
 • Aksesorët e palëve të treta
  TASCAM CA-XLR2d-C XLR Adapter

Energjia

 • Ushqimi (bateria)
  LP-E6NH Battery Pack (jepet) / LP-E6N dhe LP-E6 (i pajtueshëm)
 • Ushqimi (linja elektrike)
  USB-C Power Adapter PD-E1
  DC Coupler DR-E6C
  AC Adapter CA-946
 • Konsumi i energjisë (afro)
  8K RAW 25P (10.5W)
  8K MP4 25P (11.2W)
  4K HEVC 50P (12.9W)
  4K XF-AVC 50P (13.3W)
 • Koha e regjistrimit (afro)
  Me paketën e dhënë të baterive LP-E6NH:
  8K RAW 25P: 50 Min
  8K MP4 25P: 45 Min
  4K HEVC 50P: 40 Min
  4K XF-AVC 50P: 35 Min

Speficikimet fizike

 • Përmasat (vetëm trupi kryesor)
  afro 142 x 101 x 111mm
 • Pesha (Vetëm Trupi)
  afro 680g
 • Pesha (aksesorët)
  afro 770g (LP-E6NH, CFexpress Card, SD Card)
 • Intervali i temperaturës së punës
  afro 0 deri në 40°C (lagështia relative 85%)
  afro -5 deri në 45°C (lagështia relative 60%)
 1. Skedarët RAW / C-RAW / Dual Pixel RAW janë 14-bitësh me shkrehës mekanik / elektronik të perdes së parë, konvertim 13-bit A/D me modalitet H+ dhe konvertim 12-bit A/D me shkrehës elektronik
 2. Imazhe 10-bit HEIF në modalitetin PQ HDR
 3. Koha e regjistrimit bazuar në kartën 512GB
 4. Koha e regjistrimit bazuar në kartën 512GB
 5. Koha e regjistrimit bazuar në kartën 512GB
 6. Regjistrim ProRes RAW Recording me regjistrues të jashtëm Atomos Ninja V+
 7. Frekuenca do të ndryshojë në varësi të parametrit të shpejtësisë së kuadrove.