Canon EOS C500 Mark II
Blank-Rect Image

Canon EOS C300 Mark III

Një kamerë praktike "4K Super 35mm" sistemi "Cinema EOS"

FLISNI ME CANON

Sistem tejet praktik "Cinema EOS"

Modeli i gjeneratës së re "EOS C300 Mark III" përmban sensorin e ri të zhvilluar nga "Canon", "4K Super 35mm DGO" me lëvizje të ngadaltë 4K 120P, diapazon të lartë dinamik HDR dhe "Dual Pixel CMOS AF" në të njëjtin trup si të modelit "EOS C500 Mark II".

Shikoni specifikimet e plota

Canon EOS C500 Mark II

Specifikimet

4K

4K/120 fps

Sensor "Super 35mm CMOS" me zhurmë të ulët

DIGIC DV7 Image Processor

Dalje me përforcim dysh

Mbi 16 gradacione diapazoni dinamik

Internal 5.9K Cinema RAW Light recording

Regjistrim i brendshëm "Cinema RAW Light" në 4K

Skedar efikas RAW në "CFexpress"

4K 4:2:2 10-bit

4K 4:2:2 10-bit

Regjistrim i brendshëm deri në 810 Mbps, me mbështetje për formatet ALL-I dhe Long GOP

Dual CFexpress slots

Dy fole "CFexpress"

Regjistrim i njëkohshëm ose i njëpasnjëshëm

High Dynamic Range support

Mbështetje për diapazon të lartë dinamik

"SMPTE ST 2084" dhe "ITU-R BT.2100 (HLG)"

Pioneering Autofocus Technology

Teknologji avangardë vetëfokusimi

Saktësi dhe qëndrueshmëri, me komandim nga ekrani me prekje

12G-SDI terminal

Terminali 12G-SDI

Dalja në 4K përmes një kablloje njëshe

CANON EOS C300 MARK III

* "Canon" është licencues i autorizuar i markës tregtare "CFexpress Ver.2.0™", pronësi e "CompactFlash Association", e cila mund të jetë e regjistruar në juridiksione të ndryshme.

SHKARKONI TANI FIRMUERIN E RI*

Zbuloni kapacitetet e plota të EOS C300 Mark III me opsionet e reja të regjistrimit të brendshëm të skedarëve 12-bit Cinema RAW Light LT, ST dhe HQ, kontrollin e ekspozimit Auto ISO, treguesit e formatit të kuadrit në modalitetin Playback dhe shumë të tjera… Për më shumë informacion dhe për ta shkarkuar tani, klikoni lidhjen më poshtë.

*Firmueri ofrohet në qershor 2024

MËSONI MË SHUMË

Boneyard Ballet – shot entirely on EOS C300 MARK III

Boneyard Ballet

shot entirely on EOS C300 MARK III

Shikoni videon

Boneyard Ballet – shot entirely on EOS C300 MARK III

Behind the Scenes:

See how director of photography Steve Holleran used the EOS C300 MARK III to shoot Boneyard Ballet

Shikoni videon

ARE YOU A REGISTERED BUSINESS?

Would you like to speak to a Canon sales representative about your business needs. If yes, complete the short form with your details and we’ll be in touch.

I AM A BUSINESS

Register your interest in the EOS C300 MARK III

Be the first to receive the latest updates on the EOS C300 MARK III, offers from Canon, tips and tutorials, latest news, and invites to local events.

Sign Up Now

Sensor i ri "4K Super 35mm CMOS" për cilësi mahnitëse

Pajisur me sensorin e zhvilluar rishtas "4K S35mm" dhe procesor figure "DIGIC DV7", modeli "EOS C300 Mark III" ofron rezolucion jashtëzakonisht të lartë figure me mbi 16 gradacione lartësie.

Madje ka edhe cilësi mbresëlënëse ndriçimi të ulët, me zhurmë të ulët të përmirësuar deri në ISO 102 400 ku syri i njeriut nuk shikon me lehtësi.

New 4K Super 35 CMOS sensor module

Sensori "Super 35mm DGO (Dual Gain Output)" nxjerr HDR në kohë reale

Sensori DGO është një sistem imazherie i zhvilluar rishtas që ofron cilësi jashtëzakonisht të qartë në ndriçim të ulët, si dhe aftësi të arrira regjistrimi në HDR.

Në sensorin DGO çdo piksel e lexon pamjen me dy nivele të ndryshme amplifikimi, një të lart dhe një të ulët, të cilat ndërthuren në vijim për të sjellë një foto të vetme. Leximi me amplifikim të lartë është i optimizuar për të shkrepur detaje të qarta në zona të errëta, ndërsa leximi me amplifikim të ulët është i optimizuar për shkrepjen e detajeve në zonat e shndritshme. Për rrjedhojë, kur ndërthuren së bashku me saktësi në shkallë pikseli, detajet dhe cilësitë si te zonat me ndriçim të lartë, ashtu edhe tek ato me ndriçim të ulët ruhen e përforcohen duke i mundësuar kamerës të arrijnë një diapazon mbresëlënës e më të lartë dinamik prej deri në 16+ shkallësh.

Sensori i ri DGO është gjithashtu i pajtueshëm me "Dual Pixel AF", duke i dhënë përdoruesit liri më të madhe në arritjen e imazhit që dëshiron.

Super 35 DGO (Dual Gain Output) module

Shpejtësi të larta kuadrosh prej deri në 120 fps në 4K

"EOS C300 Mark III" mbështet regjistrim të vazhduar në 4K prej deri në 120 fps, edhe në "Cinema RAW Light", edhe në "XF-AVC". Në modalitetin 2K (i prerë), shpejtësitë e kuadrove luhaten nga 12 fps deri në 180 fps dhe mund të caktohen edhe për liri më të madhe krijuese, ndërsa një buton i dedikuar "Slow & Fast" ofron hapje të shpejtë të cilësimit të dëshiruar "Slow & Fast".

High Frame rates up to 120FPS

Funksione të zgjeruara vetëfokusimi

Mbështetje për stabilizuesin e integruar elektronik

"EOS C300 Mark III" përmban fotostabilizim elektronik në trupin e kamerës, me mbështetje për korrigjim 5-boshtor të lëkundjeve të kamerës. Edhe kur përdoret me objektiva që nuk kanë komunikim elektronik, fotostabilizimi elektronik mund të realizohet duke e vendosur manualisht gjatësinë fokale.

New 4K Super 35 CMOS sensor module

Kompakte, peshëlehtë dhe e qëndrueshme

Rreth Trupi peshëlehtë prej 1750 g i mundëson të fiksohet me komoditet në këmbalecë e mbajtëse dore, duke e bërë ideale për raste të ndryshme shkrepjeje.

Compact lightweight and reliable

Teknologji avangardë vetëfokusimi*

EOS C300 Mark III vjen me teknologjinë Canon Dual Pixel CMOS AF që ofron vetëfokusim të vazhduar në shpejtësi të lartë dhe pikasje të fytyrës deri në 120p. Përdoruesit përfitojnë edhe nga përdorimi i shtruar, intuitiv, me prekje i fokusit përmes ekranit LCD 4,3-inçësh LM-V2, si dhe një komandimi të përmirësuar të fokusimit që rikrijon një tërheqje më të natyrshme të fokusit.

Për ta përmirësuar edhe më tej performancën e vetëfokusimit, "EOS C300 Mark III" ofron mundësinë e caktimit të shpejtësisë së gjurmimit dhe reagimit të vetëfokusimit. 

* me objektiva të pajtueshëm

New 4K Super 35 CMOS sensor module

Opsione të ndryshme mbërthyesesh dhe objektivash

"EOS C300 Mark III" ofron mbështetje për mbërthyese të këmbyeshme opsionale objektivash për kërkesat e projekteve të ndryshme.

Mbërthyesja e objektivit EF ofron pajtueshmëri ideale me një gamë të gjerë objektivash "Canon EF", duke përfshirë "EF Cine Primes", ndërsa mbërthyesja opsionale PL mbështete sistemin "Cooke /i ". Për më tej, ka adaptorë mbërthyeseje B4 (për mbërthyese EF ose PL), për përdorim me objektiva B4.

Montimi EF

Montimi EF

Mbërthyese me siguresë "EF Cinema"

Mbërthyese me siguresë "EF Cinema"

Vendosja PL

Vendosja PL

Dizajn tejet i konfigurueshëm dhe modular

Njësitë e moduleve opsionale ofrojnë një skemë fleksibël modulare dhe mundësi konfigurimi që i përgjigjen një larmie kërkesash produksioni.

Moduli Extension Unit EU-V1 ofron mundësi të mëtejshme lidhjeje, si p.sh. ndërfaqen Genlock, Extension Unit EU-V2 shton ndërfaqe të tjera, mes të cilave dhe dy hyrje të tjera XLR, si dhe një mbërthyese baterie me siguresë "V" për kohë më të gjata regjistrimi. Extension Unit EU-V3 është projektuar për produksione direkte multikamerale me mbështetje sinjali kthimi dhe Tally. Inkuadruesi opsional EVF-V50 është ideal për përdorim dorazi dhe mund të hiqet me lehtësi për përdorim me stativë.

Highly configurable and modular design

Formatet e shumta të regjistrimit mbështesin ciklet e punës në transmetim

Foletë dyshe të kartave mundësojnë regjistrim të brendshëm të skedarëve 12-bit Cinema RAW Light LT / ST / HQ ose 4K XF-AVC (4:2:2 10-bit) në kartat CFexpress. XF-AVC mbështet opsionet e kompresimit ALL-I ose Long-GOP për kërkesa të ndryshme prodhimtarie. Skedarët mbështetës mund të regjistrohen gjithashtu në kartën SD, duke i bërë kështu më efikase veprimet e montimit.

5.9K

4K

deri në 1 Gbps (ose 2,1 Gps në 120 fps)

4K 4:2:2 10-bit

4K 4:2:2 10-bit

deri në 810 Mbps (ose 2 Gps në 120 fps)

MULTIPLE RECORDING FORMATS MODULE

Njësitë e moduleve

Aplikacioni i kontrollit të disa kamerave Canon

Kontrolloni deri në 4 video regjistrues profesionalë njëkohësisht me smartfonin tuaj përmes Wi-Fi duke shfrytëzuar protokollin XC nga Canon të integruar në disa kamera Cinema EOS dhe XF.

Aksesoni monitorimin me pamje direkte, si dhe menaxhoni cilësime të ndryshme të kamerës, duke përfshirë ekspozimin, fokusin, zmadhimin, aktivizimin e regjistrimit, formatin e regjistrimit dhe më shumë.

I pajtueshëm me EOS C70, C300 Mark III, C500 Mark II dhe XF605. I disponueshëm për t’u shkarkuar nga iOS App Store në dhjetor 2023.

Canon Multi-Camera Control App
What's in the box

Çfarë ka në kuti

Trupi i "EOS C300 Mark III"

LCD Monitor LM-V2

LCD Attachment Unit LA-V2

Kablloja e njësisë UN-5

Doreza e kamerës GR-V1

Njësia e dorezës

Njësia mbajtëse e mikrofonit

Battery Pack BP-A60

Karikuesi i baterisë CG-A20

Adaptori kompakt i energjisë CA-CP200B

Kablloja elektrike AC

Rripi i supit SS-1200

Kllapa e aksesorit të sistemit të moduleve

Mbështetësja e gishtit të madh

Kapaku i trupit

Çelësat "L" dhe bulonat

Aksesorët

Produktet e lidhura

Mund t'ju interesojë edhe

Get the edge, sign up now

Sign up for tips from other pros, industry news, event invites and firmware updates.

SIGN UP NOW

Canon EOS C500 Mark II