Printerë formati të madh

Printerët e korrigjimeve

Qëndroni në kontroll të procesit të korrigjimit me printerët tanë të specializuar të formatit të madh
Canon Camera
 • Printerët e formatit të madh

  imagePROGRAF PRO-6100S

  Pajisje prodhimi të lartë, 8-ngjyrëshe, 60-inçëshe për printim të sigurt grafikësh dhe posterësh me impakt mes ngjyrave të ndezura.
 • Printerët e formatit të madh

  imagePROGRAF PRO-4100S

  Një pajisje intuitive 44-inçëshe me siguri të përmirësuar, për printim të mprehtë dhe të fortë fotografik.
 • Printerët e formatit të madh

  imagePROGRAF GP-6600S

  Krijoni afishe mahnitëse premium, duke siguruar rikrijim të saktë të ngjyrave për imazhe dhe ngjyra korporate. Rikonceptoni kufijtë e krijimtarisë me një gamë më të madhe ngjyrash - printeri i qëndrueshëm 60 inçësh me 7 ngjyra është projektuar për dyqanet zinxhir me pakicë dhe dyqanet ekskluzive, si dhe për ofruesit e shërbimit të printimit.
 • Printerët e formatit të madh

  imagePROGRAF GP-4600S

  Krijoni afishe mahnitëse premium, duke siguruar rikrijim të saktë të ngjyrave për imazhe dhe ngjyra korporate. Rikonceptoni kufijtë e krijimtarisë me një gamë më të madhe ngjyrash - printeri i qëndrueshëm 44 inçësh me 7 ngjyra është projektuar për dyqanet zinxhir me pakicë dhe dyqanet ekskluzive, si dhe për ofruesit e shërbimit të printimit.
 • Printerët e formatit të madh

  imagePROGRAF GP-4000

  Prodhoni printime grafike me kompjuter në cilësi të jashtëzakonshme me një printer formati të madh 44-inçësh me 11 ngjyra, me teknologji novatore printimi dhe bojëra të zhvilluara rishtas.
 • Printerët e formatit të madh

  imagePROGRAF GP-2600S

  Krijoni fotografi mahnitëse dhe postera me cilësi të lartë, duke garantuar rikrijim të saktë të ngjyrave dhe jetëgjatësi. Ripërkufizoni kufijtë krijues me një gamë më të gjerë ngjyrash, printeri i qëndrueshëm 24” me 7 ngjyra është krijuar për zinxhirët e shitjeve me pakicë dhe dyqanet zinxhir, si edhe dyqanet e vogla të fotografive.
 • Printerët e formatit të madh

  imagePROGRAF GP-2000

  Një printer me format të madh 24-inçësh me 11 bojëra me ngjyrë pigmenti, zhvilluar rishtas për printim të pashoq grafike kompjuterike.
 • Printerët e formatit të madh

  imagePROGRAF PRO-1000

  Printoni me cilësi mbresëlënëse me një sistem me 12 bojëra deri në A2.

Mbështetje për produktin tuaj të biznesit Canon

Shkarkoni drejtues softuerikë, firmuerë e manuale, dhe shfrytëzoni mbështetjen teknike në internet, burimet dhe diagnostikimin e printerit tuaj Canon.

Produkte të arkivuara

Shfletoni arkivin e produkteve të biznesit të Canon për të gjetur faqen e produkteve për modelet e printerëve/skanerëve tuaj të ndërprerë.

Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

Rezultate pa kompromis për printerët e korrigjimeve