Fuqizojmë brezin e ri

Rrëfimtarët kanë nevojë për akses në arsim dhe pajisje që të mund të vijojnë të mësojnë dhe të rriten.
Young People Programme nga Canon ofron shanse që u lejojnë atyre që e kanë nevojë më tepër, të rinjve me shanse dhe komunitete me mungesa në rajonet në zhvillim, të dokumentojnë histori për çështje shoqërore dhe mjedisore që kanë rëndësi për ta.
Empowering young People

Fuqizojmë brezin e ri

Programi për të rinjtë

Përmes Young People Programme ne kemi arritur deri në 4500 pjesëmarrës të rinj që punojnë me mbi 50 partnerë bamirësie, duke përfshirë Plan International dhe Wild Shots Outreach, nëpër Evropë, Lindje të Mesme dhe Afrikë për të pajisur të rinjtë në shkolla e komunitete me aftësitë, mjetet dhe platformat që kanë nevojë për të ndarë historitë e tyre me botën dhe për të krijuar shanse të reja, si për veten, ashtu dhe për të tjerët në komunitetet e tyre.

Historitë më të fundit

 • Global Festival of Action i OKB-së

  Canon do të marrë pjesë në Festival of Action të OKB-së me pjesëmarrës nga Young People Programme për të demonstruar fuqinë e fotografisë për të nxitur e frymëzuar ndryshimet.

 • E kemi vetë në dorë...

  Të tregojmë se çfarë nevojitet për ta bërë qytetin më të sigurt - adoleshentët dolën nëpër Bruksel me kamera për të treguar historitë e tyre.

 • Në kohë konflikti

  Një shkollë në Irak u shkatërrua gjatë betejës së Ramadit. Pas rindërtimit të saj, nxënësit mësuan se si ta tregojnë historinë e tyre përmes fotografive.

 • Një shkrepje për të ardhmen e Krugerit

  Gjuetia pa leje e rinoqerontëve është diçka e zakonshme në parkun kombëtar të Krugerit, por Wild Shots Outreach është duke luftuar për një ndryshim duke u mësuar të rinjve vendas si të tregojnë historitë e tyre me anë të kamerës.

 • Eksploroni më tej

 • Miraisha

  Miraisha

  Ne jemi duke edukuar profesionistët e ardhshëm nëpër Afrikë.

 • Environmentally friendly products

  Printoni

  Mësoni për përfitimet mjedisore të teknologjisë sonë të printimit me bojë.

 • Sustainability

  Reduktimi i impaktit mjedisor

  Mësoni sesi zvogëlojmë ndikimin tonë mbi mjedisin

 • Shikoni filmin e vizionit tonë

  Ne jemi duke përfytyruar një të ardhme të qëndrueshme

 • NA KONTAKTONI

  Na kontaktoni

  Ndani mendimet dhe pyetjet tuaja me ekipin tonë të qëndrueshmërisë