ARTIKUJ KONSUMI PËR PRINTERË

Konsumatorët e vërtetë të Canon

Cilësi e qëndrueshme dhe performancë e njësuar me printerin tuaj Canon, me ngjyrë të butë dhe të zezë të detajuar.
Një tavolinë me një printer, fotoletër, imazhe dhe paketime boje përreth, si dhe një tabelë me artikuj të ndryshëm të printuar përmbi.

Konsistencë e njësuar

Disa gjëra punojnë më mirë së bashku. Ndërthurja e printerit tuaj Canon me bojë fisheku origjinal dhe letra fotografike nga Canon siguron një rendiment optimal dhe një cilësi të mrekullueshme në çdo printim.

Bojë, toner dhe letër origjinal nga Canon

Pse artikuj konsumi origjinalë?

 • JETËGJATËSI

  Printoni më shumë

  Ink autentik Canon prodhon mesatarisht 35% më shumë printime me cilësi të lartë se fishekë imitues*.

 • QËNDRUESHMËRI

  Printime më të besueshme

  Ink autentik Canon është 100% i besueshëm kështu që ju mund të printoni me më pak stres*.

 • CILËSI E PAKONKURRUESHME

  Printime më të qëndrueshme

  Ink autentik Canon siguron printime me cilësi të qëndrueshme 100% të kohës*.

 • QËNDRONI ME CANON

  Cilësi superiore printimi

  Kur zëvendësoni kasetën e tonerit shumëfunksional me një origjinal nga Canon, pajisjen e keni praktikisht si të re.

Më i mirë që në projektim

Boja, toneri dhe letra origjinale e Canon janë krijuar për të punuar në harmoni të përsosur me printerin tuaj Canon për të siguruar cilësi të lartë të qëndrueshme, performancë të besueshme dhe vlera të shkëlqyera me çdo printim.
Lloje të ndryshme boje dhe fotoletre në një raft.

Keni nevojë për ndihmë për të gjetur bojën?

Zbuloni bojën, tonerin ose letrën më të mirë për printerin tuaj Canon.

Toner

Toneri origjinal i printerit punon më së miri me printerët i-SENSYS për një rendiment të shpejtë dhe printime cilësie të lartë.

Një printer laseri Canon me njërën anë të hapur që tregon fishekët e tonerit.

Programi i riciklimit të kasetave nga Canon

A e dinit se Canon ishte kompania e parë që nisi një program riciklimi të kasetave të tonerit në vitin 1990?
Kodra të gjelbra malore që pasqyrohen në sipërfaqen e ujit.

Programi i riciklimit të fishekëve të printimit nga Canon ju ofron një mënyrë falas, të lehtë dhe me përgjegjësi mjedisore për të ricikluar fishekët tuaj të zbrazëta të printimit Canon.

Canon është e përkushtuar ndaj parimit të saj pa mbetje për landfille. Çdo element i çdo kasete të kthyer ripërdoret ose riciklohet; asnjë pjesë e kasetës nuk dërgohet në landfille.

Një plan i afërt i halave të pemëve me bulëza uji.

Si t'i dalloni bojërat origjinale?

Shikoni hologramin. Një hologram i veçantë që ndryshon ngjyrën e Canon përfshihet në paketimin e të gjitha fishekëve të ngjyrave të Canon. Hologrami shfaqet si ari i ylbertë kur shihet nga pjesa e përparme, por e gjelbër e errët kur hidhet horizontalisht.
Një paketim boje letre për ngjyrën e kaltër.

Paketimi prej letre i bojës

Hologramet e rreme nuk ndryshojnë ngjyrën, ose ndryshojnë pak, kur shikohen nga kënde të ndryshme. Shpesh ato shfaqen në paketim në ngjyrë të gabuar, madhësi ose në mënyrë të çrregullt dhe gjithashtu mund të duken të dëmtuara ose të paqarta.

Paketimi në karton i bojës

Paketimi evropian i tipit karton për bojën mund të mos përfshijë hologramin unik. Kërko për ose logot Canon që janë të paqartë ose në ngjyrë, font ose madhësi të gabuar për të identifikuar produktet e falsifikuara. Paketimi mund të përfshijë gabime drejtshkrimore ose të duket sikur është mbyllur, ripërdorur ose i manipuluar.

580 581 Multi Value Pack Cardboard Pack FSR
Një paketim boje plastike për fishekë boje FINE të zi dhe me ngjyra.

Paketimi plastik i bojës

Paketimi Europian i tipit plastik të bojës ose multipaketave me flluska mund të mos e përfshijnë hologramën unike. Kërko për ose logot Canon që janë të paqartë ose në ngjyrë, font ose madhësi të gabuar për të identifikuar produktet e falsifikuara. Paketimi mund të përfshijë gabime drejtshkrimore ose të duket sikur është mbyllur, ripërdorur ose i manipuluar.

Paketimi i kasetave të tonerit

Kur blini një kasetë nga Canon kushtojini gjithmonë kujdes hologramit, me teknologjinë e tij të ndryshimit të ngjyrës dhe stemës “Genuine” të Canon në pjesën e jashtme të paketimit. Fraza "for use in Canon products" nuk do të thotë se është fishek origjinal nga Canon.

Paketim letre cyan toner.

TESTIM

Testi i Buyers Lab

Lexoni raportin e plotë të Buyers Lab për përfitimet e përdorimit të bojërave Canon Genuine (vetëm në gjuhën angleze)
*Bazuar në një studim të Keypoint Intelligence 2018 - Buyers Lab, porositur nga Canon duke krahasuar fishekë Canon me një fishekë të palëve të treta.

Mund të jeni të interesuar në...

 • Bojëra XL/XXL

 • Fishekë boje MAXIFY