The International Broadcasting Convention

IBC Canon Stand

Canon withdraws from IBC 2021

After careful consideration, Canon has made the difficult decision not to exhibit at IBC 2021.

As a normal course of business, we always fully evaluate the viability of our participation at major trade shows and events. Given the ongoing uncertainty caused by COVID-19 and the understandable concerns that people have around travelling to the Netherlands, which is facing stricter restrictions, it seems inappropriate to continue with our plans to exhibit.

IBC has been and will continue to be, a hugely valuable event for our business and we remain totally committed to the broadcast and professional video industry, supporting our customers and partners' demands, today, and over the long term.

 • Kamerat PTZ

  CR-N700

  Një kamerë e jashtëzakonshme profesionale PTZ 4K60P me lidhje 12G-SDI dhe vetëfokusim lider në kategorinë e vet me gjurmim automatik inteligjent të integruar.
 • Objektivat kinematografikë

  CN8x15 IAS S E1/P1

  Një kinoobjektiv këndgjerë me servomotor që ofron rendiment mahnitës 4K me një zmadhim 8x plus zgjatues të integruar 1.5x.
 • Kinozmadhues kuadërplotë

  CN-E45-135mm T2.4 L F / FP

  Objektiv zmadhues kuadërplotë premium me T2.4 në rrezen e vet 45-135mm, projektuar për produksione të cilësisë së lartë. Ofrohet në mbërthyese EF/PL.
 • Video kamerë

  XA65

  Një videokamerë profesionale 1/2.3-Type CMOS 4K. Me vetëfokusim të avancuar, zmadhim optik 20x plus stabilizim me 5 akse, 3G-SDI, dalje HDMI dhe transmetim UVC.
 • Ekranet Profesionale

  DP-V2730

  Një ekran reference 27-inçësh, 4K HDR me funksione të gjera për transmetim dhe pasproduksion profesional.
 • Kamerat PTZ

  CR-N500

  Me një zmadhim optik 15x, kapacitet shkrepjeje në 4K UHD dhe vetëfokusim Dual Pixel me gjurmim automatik inteligjent të integruar, CR-N500 mundëson komandim preciz dhe transmetim pa ndërprerje IP me rezultate të jashtëzakonshme.
 • Video kamerë

  XA75

  Një videokamerë profesionale 1.0-inçëshe Type CMOS 4K. Me Dual Pixel CMOS AF, zmadhim optik 15x plus stabilizim me 5 akse, 3G-SDI, dalje HDMI dhe transmetim UVC.
 • Cinema EOS System

  EOS R5 C

  Shkrepni video mahnitëse 8K dhe foto 45MP me kamerën tonë më të vogël Cinema EOS që është e gatshme për gjithçka.
 • Kinozmadhues kuadërplotë

  CN-E20-50mm T2.4 L F / FP

  Objektiv zmadhues kuadërplotë premium me T2.4 në rrezen e vet 20-50mm, projektuar për produksione të cilësisë së lartë. Ofrohet në mbërthyese EF/PL.
 • Videokamerat profesionale

  XF605

  Një kamerë fleksibël transmetimi cilësie 4K, që ofron vetëfokusim të avancuar, lidhje dhe transmetim për produksione me kërkesë të lartë.
 • Kamerat PTZ

  CR-X300

  Një kamerë kompakte PTZ niveli IP65 që ofron rezolucion 4K, zmadhim optik 20x dhe transmetim e komandim me IP për një larmi të gjerë përdorimesh.
 • Broadcast Lenses

  CJ20ex5B IASE S

  Një objektiv zmadhues 20x transmetimi 4K, kompakt në 2/3”, koncepti fleksibël hibrid.
 • Ekranet Profesionale

  DP-V3120

  Ekran profesional 31-inçësh, 4K, HDR me vlera 2000 cd/m2 që kryesojnë tregun, që ofron fleksibilitet më të lartë për cikle pune produksioni në HDR.
 • Kamerat PTZ

  CR-N300

  Pajisur me rezolucion 4K UHD, një zmadhim optik 20x, vetëfokusim hibrid me gjurmim automatik inteligjent të integruar, protokolle të shumta transmetimi dhe komandimi me IP, mund ta angazhoni audiencën tuaj në mënyra të reja.
 • Kamerat pa pasqyra

  EOS R7

  Eksploroni natyrën me një kamerë që vjen me shpejtësi dhe cilësi sensacionale figure në një trup portativ APS-C të projektuar për të ardhmen.
 • Kamerat PTZ

  CR-X500

  Me një kasë robuste dhe rezistente ndaj kushteve atmosferike plus rezolucionin 4K UHD, zmadhimin optik 15x, 12G-SDI dhe Dual Pixel CMOS AF, modeli CR-X500 është kamera ideale PTZ për produksion distance dhe monitorim.
 • Objektivat RF VR

  RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

  Shkrepeni botën në realitet mahnitës virtual me këtë objektiv revolucionar të serisë L, të krijuar për t'jua bërë udhëtimin tuaj VR sa më të shtruar të jetë e mundur.