An inspiring image showing a rainbow of colours in the form of powder

Bashkohu në Canon

Duhen vetëm pak minuta për t'u regjistruar dhe për të siguruar që produktet tuaja të Canon janë gjithmonë të përditësuara dhe që ofrohet mbështetje.

REGJISTROHUNI IDENTIFIKOHUNI

Shfrytëzimi optimal i kompletit tuaj

Ne do t'ju dërgojmë automatikisht përditësime të softuerit e të firmuerit, që të mund të gëzoni funksionet e përmirësuara, si dhe përmirësimet e korrigjimet më të fundit për produktet.

An image of the Canon 5D Mark IV representing the pro section of the application

Kaloni në planin CPS

"Canon Professional Services (CPS)" është një shërbim i dedikuar për fotografë e producentë filmash që përdorin produktet e "Canon". Anëtarësimi është falas dhe mes përfitimeve janë mbështetja prioritare "CPS Priority Helpdesk", servisi i përshpejtuar "Fast Track", huazimi i pajisjeve rezervë, mbështetja në evenimente ndërkombëtare dhe oferta speciale ekskluzive.

Mësoni më shumë

Krijoni llogarinë tuaj në "Canon" dhe gëzojini që sot përfitimet
  • Canon
  • Regjistrimi i produktit