PROGRAME PËR KAMERAT DHE PRINTERËT E CANON

Profesionalizëm i Fotografisë Digitale

Përpunojini fotot nga kamera juaj me këtë program të dedikuar redaktimi të Canon që ju mundëson importin, shfletimin dhe redaktimin e skedarëve Canon .CR3 RAW, HEIF ose JPEG.

Krijo. Rregulloni. Përmirësoni.

Digital Photo Professional është një program përpunimi, shikimi dhe redaktimi fotosh RAW me rendiment të lartë për kamerat elektronike EOS dhe modelet PowerShot me kapacitet për RAW. Me anë të DPP mund të kryeni me lehtësi redaktime elementare dhe të avancuara të fotove RAW, duke përfshirë rregullimin e ekuilibrit të së bardhës, diapazonit dinamik, ngjyrave e shumëçka tjetër.
 • Arrini maksimumin e mundshëm të cilësisë

  Kryeni një sërë korrigjimesh objektivi duke përdorur funksionet Diffraction Correction dhe Digital Lens Optimizer për t'ju ndihmuar të realizoni pamjen ideale.

 • Përshpejtoni redaktimet tuaja

  Përdorni Recipes për shkurtore dhe funksionin Rename për t'i organizuar fotot me vlerësime me yje për redaktim dhe zgjedhje më të shpejtë.

 • Funksion fotopërpunimi me rrjet neural

  Funksionin përfshin një optimizues të ri digjital objektivi, reduktim të zhurmës dhe heqje të efektit mozaik për të përmirësuar cilësinë e figurës.

 • Përmirësoni ekspozimin dhe rikuperoni detaje në hije

  Rregulloni ndriçimin e figurës dhe rikuperoni informacion në hije në skedarët RAW përpara se t'i ruani e shpërndani.

 • Hiqni ngjyrimet dhe kryeni rregullime selektive të ngjyrave

  Rregulloni ekuilibrin e së bardhës në foto dhe kryeni rregullime të imëta në nivelet e ngjyrës dhe të ngjyrimit.

 • Stilet e Fotografisë

  Përmirësoni kompozimin dhe inkuadrimin, dhe përdorni Picture Styles për t'ju ndihmuar të arrini atë që dëshironi në kohë rekord.

 • Reduktoni zhurmën e figurës dhe mprihni detajet

  Realizoni foto mahnitëse plot qartësi e mprehtësi duke përdorur funksionin Compositing dhe Depth Compositing.

Ofrohet për Mac dhe Windows

Shkarkoni programin Digital Photo Professional

Artikuj të ngjashëm

 1. Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standard të Canon me përjashtim ku tregohet.
 2. Mund të ndryshohet pa paralajmërim.