A Canon printer surrounded by templates for paper animals, coloured pencils, glue and a pair of scissors.

Printimi dhe punëdoret

Inteligjent, argëtues e i zgjuar!

Këshilla inteligjente printimi për shkollim nga shtëpia, projekte argëtuese artistike dhe punëdoreje për të gjithë familjen dhe mënyra inteligjente për t'i shfrytëzuar më së miri fotot tuaja të preferuara për të rritur produktivitetin në zyrën tuaj të shtëpisë. Është koha të çlironi krijimtarinë!

MËSONI MË SHUMË

Produktet dhe paketat e rekomanduara

Rezultate inteligjente printimi për shkollim nga shtëpia

Ide argëtuese printimi për t'ju argëtuar fëmijët

Zgjidhje inteligjente printimi për zyrën tuaj të shtëpisë

Aplikacionet e rekomanduara

Printoni historinë tuaj

Nga një letër fotografike në përmasa ideale deri te dhuratat personale, mund të përdorni printerin "Canon PIXMA" ose "SELPHY" për t'i krijuar në shtëpi.

Hands taking prints from a Canon printer; a tablet on top showing a printing app.

Mund të jeni të interesuar në...

Rregjistrohuni për buletinin tonë

Merrni të gjitha të rejat më të fundit dhe informacione për produktet

REGJISTROHUNI TANI