Canon Camera

Printerë "MegaTank"

MAXIFY GX7040

Përjetoni printim biznesi shumë produktiv me MegaTank duke përdorur depozita boje me rendiment të lartë, me rimbushje. Mbështetuni në printime cilësore të biznesit dhe një kosto totale jashtëzakonisht të ulët të pronësisë.

MAXIFY GX - Video e produktit

Një printer me depozitë boje me rimbushje që vjen me performancë të peshave të rënda.
Canon Camera

Plotësoni nevojat tuaja

Zgjidhni një printer biznesi me kosto të optimizuar që i përshtatet më së miri ambientit tuaj.

Funksionet

Printim-fotokopjim-skanim me ADF dhe Wi-Fi/Ethernet

Printim, fotokopjim, skanim me D-ADF dhe Wi-Fi/Ethernet

Teknologjia e printimit

Printer me kuti boje me rimbushje

Printer me kuti boje me rimbushje

Rendimenti i faqeve (printim dokumentesh A4 me ngjyra)

E zezë: 6,000 faqe1
(Modaliteti ekonomik 9,000 faqe)2


Me ngjyra: 14,000 faqe1
(Modaliteti ekonomik 21,000 faqe)2

E zezë: 6,000 faqe1
(Modaliteti ekonomik 9,000 faqe)2


Me ngjyra: 14,000 faqe1
(Modaliteti ekonomik 21,000 faqe)2

Ekrani

Ekran me prekje, i anueshëm, 6.9cm LCD, me ngjyra

Ekran me prekje, i anueshëm, 6.9cm LCD, me ngjyra

Shpejtësi të larta printimi³

E zezë 24.0 ipm

Me ngjyra 15.5 ipm

E zezë 24.0 ipm

Me ngjyra 15.5 ipm

Printimi i parë (FPOT) bardhezi³

Afro 7 sekonda

Afro 7 sekonda

me 20 fletë

ADF me 50 fletë

D-ADF me 50 fletë
(Skanim njëkalimësh, 2-anësh)

Administrim i larmishëm i materialeve

Letër e zakonshme

Me gjysmëshkëlqim

Me shkëlqim

Mat

Letër fotografike ringjitëse

Fotoletër magnetike

Stampime me hekurosje në tekstile

Zarfa

Printim banderolash ​1200mm

Letër e zakonshme

Me gjysmëshkëlqim

Me shkëlqim

Mat

Letër fotografike ringjitëse

Fotoletër magnetike

Stampime me hekurosje në tekstile

Zarfa

Printim banderolash ​1200mm

Mundësi të plota lidhjeje

USB

Wi-Fi (2.4GHz & 5GHz)

Ethernet

USB

Wi-Fi (2.4GHz & 5GHz)

Ethernet

Skanimi

Skano për në email

Skanim për në dosje

Skano për në USB

Skano për në email

Skanim për në dosje

Skano për në USB

Kapaciteti i letrës së thjeshtë

Sirtari i pasëm: 100 fletë

Kaseta 1: 250 fletë

Sirtari i pasëm: 100 fletë

Kaseta 1: 250 fletë

Kaseta 2: 250 fletë

Përmasat

Afro 399×410×254

Afro 399×410×314

Fisheku i mirëmbajtjes

Po - Me zëvendësim nga përdoruesi

Po - Me zëvendësim nga përdoruesi

Ekselencë në çdo ambient

Aty ku ka rëndësi printimi ditor me kosto të ulët për faqe dhe volum të lartë, MAXIFY GX7040 shkëlqen me të vërtetë.

 • Printoni katalogët e pronave me MAXIFY GX6050 dhe MAXIFY GX7050

  Agjencitë e pasurive të patundshme

  Prodhojini me shpejtësi katalogët e pronave për klientët, skanoni dhe kopjoni me lehtësi dokumentet kryesore me ADF 50-fletëshe - pa u shqetësuar se ju mbaron boja apo letra. Printoni kartëvizita në materiale pa dhe me shkëlqim.

 • Printoni me lehtësi faturat e shitjeve me MAXIFY GX6050 dhe MAXIFY GX7050

  Shitje Pakice

  Printojini faturat pa mundim falë besueshmërisë së qëndrueshme, shpejtësisë së lartë dhe përmasave kompakte. Krijoni materiale shitjeje të cilësisë së lartë, të qëndrueshme, banderola promocioni dhe etiketat - të gjitha brenda kompanisë.

 • Printoni dosjet e klientëve dhe dokumente të tjera me MAXIFY GX6050 dhe MAXIFY GX7050

  Klinikat private

  Printoni dosjet e klientëve, detajet e takimeve të reja dhe madje printoni drejtpërdrejt në zarfe. Krijoni materiale bindëse për të promovuar aftësitë e klinikës suaj.

 • MAXIFY GX6050 dhe MAXIFY GX7050 për printime në institucionet arsimore

  Institucionet arsimore

  Krijoni materiale kursi, fletëpalosje prezantimi si dhe dokumente administrative lehtësisht çdo ditë me një printer me kosto të optimizuar.

 • Përfitimet kryesore

 • Printim me kosto të ulët me MAXIFY GX6050 dhe MAXIFY GX7050

  Kosto të ulëta që qëndrojnë të ulëta

  Përfitoni rendimente të mëdha faqesh dhe kosto të ulëta për faqe

 • Printim rezistent i dokumenteve me MAXIFY GX6050 dhe MAXIFY GX7050

  Dokumente rezistente - Në dyfish

  Shpejtësia të larta prej 24 ipm në bardhezi dhe 15.5 ipm me ngjyra3.

 • Performancë kompakte, por fantastike - MAXIFY GX6050 dhe MAXIFY GX7050

  Kompakt, por tejet i aftë

  Përmasa të vogla, por performancë plot funksione.

 • Printim me efikasitet energjetik me MAXIFY GX6050 dhe MAXIFY GX7050

  Maksimizoni efikasitetin

  Efikasitet energjetik për të zvogëluar koston, kohën dhe firot.

 • Lidhuni lehtë me MAXIFY GX6050 dhe MAXIFY GX7050

  Lidhuni

  Lidheni pa mundim për printim, fotokopjim dhe skanim në distancë

 • Kosto të ulëta që qëndrojnë të ulëta

  Mbajini kostot e printimit të biznesit me rendimente të mëdha prej 14,0001 faqesh nga një set shishesh boje me ngjyra ose 6,0001 faqesh nga një shishe boje të zezë. Kaloni në modalitetin Economy për kursime edhe më të mëdha.2
  Printim me kosto të ulët me MAXIFY GX6050 dhe MAXIFY GX7050

  Dokumente rezistente - Në dyfish

  Printoni dokumente biznesi që bien në sy me detaje të mprehta në shpejtësi që kapin çdo afat prej 24 ipm në të zezë dhe 15.5 ipm me ngjyra.3Menaxhojini me lehtësi ciklet e punës së dokumenteve duke përdorur funksione të dedikuara të biznesit.
  Printim rezistent i dokumenteve me MAXIFY GX6050 dhe MAXIFY GX7050

  Kompakt, por tejet i aftë

  Bëjeni më të lehtë punën e orareve të pikut me vetëmbushësen 50-fletëshe të dokumenteve me skanim njëkalimësh e 2-anësh, ekranin e anueshëm 6.9cm me prekje dhe ngjyra, dhe me mbushje letre prej deri në 600 fletësh. Administroni materiale të ndryshme - madje printoni banderola deri në 1.2m gjatësi.
  Performancë kompakte, por fantastike - MAXIFY GX6050 dhe MAXIFY GX7050

  Maksimizoni efikasitetin

  Jini të përgjegjshëm me printimin me bojë me efikasitet energjie me shishe boje rendimenti të lartë që ndihmojnë në pakësimin e mbeturinave. Një fishek mirëmbajtjeje i zëvendësueshëm nga përdoruesi e mban në minimum ndërprerjen e punës.
  Printim me efikasitet energjetik me MAXIFY GX6050 dhe MAXIFY GX7050

  Lidhuni

  Printoni, skanoni, fotokopjoni dhe lidhuni me lehtësi në renë kompjuterike me aplikacionin Canon PRINT. I pajtueshëm me Apple AirPrint (iOS) dhe Mopria (Android) dhe shfrytëzon lidhjen Ethernet, si dhe ka mbështetje për Wi-Fi me bandë të dyfishtë.
  Lidhuni lehtë me MAXIFY GX6050 dhe MAXIFY GX7050
  Canon Camera

  Aplikacioni Canon PRINT

  Gëzojuni mundësive praktike të lidhjes nga printeri i dorës me aplikacionin "Canon PRINT". Printoni pa vështirësi, kopjoni dhe skanoni nga pajisjet tuaja inteligjente, kontrolloni statusin e printerin dhe lidhuni me renë kompjuterike për kontroll më fleksibël.

  Regjistrohuni tani

  Frymëzohuni, regjistrohuni tani

  Mos i humbisni ofertat e fundit nga "Canon", këshillat e udhëzimet, lajmet dhe ftesat për në aktivitetet vendore.

  Puna në harmoni

  Përdorimi i bojërave dhe i letrave të Canon me printerin tuaj Canon siguron rezultate të jashtëzakonshme në çdo rast.

 • Canon Camera

  Bojë

  GI-46 BK

  Bojë me pigment të zi me kapacitet të lartë për dokumente biznesi me cilësi të lartë.

 • Canon Camera

  Bojë

  GI-46 C

  Bojë me pigment të kaltër me kapacitet të lartë për dokumente biznesi me cilësi të lartë.

 • Canon Camera

  Bojë

  GI-46 M

  Bojë me pigment vjollcë me kapacitet të lartë për dokumente biznesi me cilësi të lartë.

 • Canon Camera

  Bojë

  GI-46 Y

  Bojë me pigment të verdhë me kapacitet të lartë për dokumente biznesi me cilësi të lartë.

 • Canon Camera

  Bojë

  Maintenance cartridge MC-G01

  Fisheku i mirëmbajtjes i zëvendësueshëm nga përdoruesi për të minimizuar ndërprerjet e punës.

 • Po kërkoni për diçka të ngjashme?

  Pse të mos eksploroni disa prej këtyre produkteve nga gama jonë PIXMA dhe MAXIFY.

 • Printerët për zyra të vogla

  MAXIFY MB5450 Series

  Printer me ngjyra të gjitha-në-një, faks, skaner dhe fotokopjuese, që printon me 24 ipm në mono dhe 15,5 ipm me ngjyra. Krijuar për produktivitet, seria e volumeve të larta Canon MAXIFY MB5450 nuk bën kompromise me rendimentin, cilësinë apo qëndrueshmërinë.

 • Printerët për zyra të vogla

  Seria MAXIFY MB5150

  Një pajisje e fortë me shumë funksione - printer me hedhje boje me ngjyra, skaner, fotokopjuese dhe faks - me mbështetjen për pajisjet celulare dhe shërbimet e resë kompjuterike, shpejtësinë e lartë të printimit me 24 ipm në mono dhe integrimin e lehtë në rrjet.

 • Printerët për zyra të vogla

  MAXIFY iB4150

  Printim i shpejtë me bojë me ngjyra 15.5 ipm me një rendiment deri në 2,500 faqe, kosto të ulët funksionimi dhe Wi-Fi.

 • Printerë "MegaTank"

  PIXMA G7040

  Printoni deri në 18 000 faqe dhe mbajeni prodhimin të shtruar me një vetëmbushëse 35-fletëshe për cilësi të lartë me kosto të ulëta pune.

 • Mund të jeni të interesuar edhe për

 • Boja, toneri dhe letra

  Boja, toneri dhe letra

  Një gamë e plotë bojërash, toneri dhe letre Canon për printerin tuaj.

 • Materiale origjinale konsumi

  Materiale origjinale konsumi

  Materialet origjinale të konsumit nga Canon janë projektuar për punë në harmoni perfekte me printerin tuaj Canon.

 • Printerët e biznesit

  Printerët e biznesit

  Printoni, fotokopjoni, skanoni dhe dërgoni fakse pa vështirësi me katalogun tonë të gjerë të printerëve.

  1. Rendimenti i faqeve për shishen e bojës të përdorur për konfigurimin fillestar është më i ulët se një shishe zëvendësuese, pasi një sasi e caktuar boje përdoret për mbushjen e kokës së printimit gjatë konfigurimit. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të provës së "Canon" duke përdorur grafikun e ngjyrave ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhduar me shishet zëvendësuese të bojës pas konfigurimit fillestar.

   Rendimentet e faqeve me bojë të bardhë dhe me ngjyra nuk duhet të kombinohen.

   Rendimenti i faqeve varion shumë në varësi të përmbajtjeve të printuara dhe faktorëve të tjerë.

  2. Modaliteti ekonomik redukton konsumin e bojës duke i ulur dendësinë - mund të printohen 50% më shumë faqe sesa në modalitetin standard.
  3. Shpejtësitë e printimit të dokumenteve janë mesataret e ESAT (Word, Excel, PDF) në testin e kategorisë për zyra për metodën standarde në njërën anë të faqes, ISO/IEC 24734.

   Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

  4. Kostoja totale e pronësisë (TCO) bazohet në koston fillestare të blerjes së pajisjeve plus kostot e bojës ose të tonerit për një periudhë fikse (shihni më poshtë për kushtet). Vini re se kostot e mundshme të ndryshueshme shtesë mund të ndikojnë në koston totale të pronësisë, duke përfshirë mes të tjerash materiale të tjera konsumi, paketat e bojës dhe të tonerit, paketat e bojës dhe të tonerit të rendimentit të lartë, servisin, konsumin e energjisë dhe pjesët e këbmimit.

   Kursimet në përqindje të kostove të deklaruara përbëjnë një vlerësim të kursimeve totale të kostove për volumin e specifikuar të printimit prej 1000 faqesh në muaj (50% me ngjyra dhe 50% mono) për një periudhë prej 60 muajsh (5 vjet).

   Kostoja totale e pronësisë (TCO) bazohet në llogaritjen e mëposhtme: [CPP mesatare me ngjyra x volumi i printimit me ngjyra - minus faqet e paketës me bojë/toner] plus [CPP mesatare mono x volumin e printimit mono - minus faqet e paketës me bojë/toner] plus [koston e pajisjes] plus [koston e fishekut të mirëmbajtjes vetëm për modelet MAXIFY GX].

   Modelet e krahasimit në kursimet e kostos totale të pronësisë (TCO) përfshijnë 10 printerët më të shitur me laser me ngjyra dhe 10 printerët më të shitur me bojë sipas IDC EMEA Hardcopy Tracker (Data Q1 2020 - Q3 2020). Çmimi mesatar i shitjes (ASP) i printerëve në EUR (€) u mor nga IDC EMEA Hardcopy Tracker (Data Q1 2020 - Q3 2020) dhe çmimi i materialeve të konsumit nga faqet zyrtare të prodhuesit më 2 shkurt 2021.

   Janë përfshirë pajisjet dhe materialet e konsumit të serisë Canon MAXIFY GX7000 dhe Canon MAXIFY GX6000, dhe për qëllimin e vetëm të këtij llogaritësi të TCO duke përdorur çmimin e rekomanduar të shitjes ("RRP") që përfshin TVSH-në.

   TVSH-ja është përfshirë, por vini re se tarifat e dorëzimit nuk përfshihen në llogaritjet e çmimeve. Çmimet mund të ndryshojnë për shkak të kushteve të tregut.

   Kostot e printimit bazohen në përdorimin e cilësimeve të paracaktuara që përdoren si në printerët Canon ashtu edhe në printerët e konkurrentëve. Kjo është në përputhje me kushtet e provës të përdorura në provën e rendimentit ISO/IEC për kategorinë përkatëse.

   Kostoja për faqe është llogaritur nga çmimi i konsumit i shitjes siç thuhet në faqet e internetit të prodhuesve, të ndara sipas rendimentit të publikuar të prodhuesve të zbuluar zyrtarisht në informacionin e disponueshëm publikisht. Kostoja për faqe bazohet në simulimin e printimit të modeleve të provës të dhëna në ISO/IEC24712 për printerët me bojë dhe ISO/IEC 19798 për printerin me laser me ngjyra.

   Të gjitha specifikimet e prodhuesve dhe të dhënat e performancës janë mbledhur nga informacioni i disponueshëm publikisht, duke përfshirë mes të tjerash broshurat dhe faqet e internetit të vetë prodhuesve. Rendimentet e tonerit dhe të bojës nga Canon dhe konkurrentët janë marrë nga specifikimet e publikuara nga prodhuesit.

   Për qëllim të krahasimit të drejtë dhe të raportimit të saktë të të dhënave, të dhënat e rendimentit të materialit të konsumit janë marrë nga toneri standard më i lartë ose materiale e konsumit me rendiment boje në dispozicion në kohën e publikimit të cilat janë përcaktuar në përputhje me standardet ISO. Krahasimi përjashton paketat e kombinuara, XL dhe multipaketat. Këto të dhëna janë në dispozicion të publikut.