Printerë "MegaTank"

Canon MAXIFY GX7040

Specifikimet

Numrat e modeleve
MAXIFY GX7040
Funksionet
Wi-Fi, Ethernet, printim, fotokopjim, skanim, faks dhe re kompjuterike
MAFIXY GX7050 - Këndi i përparmë
MAFIXY GX7050 - Ana e përparme majtas
MAFIXY GX7050 - Ana e përparme majtas
MAFIXY GX7050 - Këndi i përparmë me sirtar letre
MAFIXY GX7050 - Ana e përparme majtas me sirtar letre

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

 • Numrat e modeleve
  MAXIFY GX7040
 • Funksionet
  Wi-Fi, Ethernet, printim, fotokopjim, skanim, faks dhe re kompjuterike

Specifikimet e printerit

 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 600 x 1200 dpi1
 • Bordurat e printimit (min.)
  Lart: 3mm, Poshtë: 5mm, Majtas & Djathtas: 3.4mm
 • Teknologjia e printimit
  1 Koka e printimit
  Printer me kuti boje me rimbushje
 • Shpejtësia e Printimit Mono
  Afro 24,0 in/min2
 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë
  Afro 15.5 ipm3
 • Koha e nxjerrjes së printimit të parë
  Mono: 7 sek (gati/njëanëshe)4
  Me ngjyra: 8 sek (gati/njëanëshe)5
 • Printim nga të Dyja Anët
  Auto Duplex Print (A4, Letter - Plain Paper)

Pjesët e konsumit dhe rendimentet

 • Shishe boje standarde
  GI-46 BK
  GI-46 C
  GI-46 M
  GI-46 Y
 • Fisheku i mirëmbajtjes
  MC-G01 (i zëvendësueshëm nga përdoruesi)
 • Rendimenti për shishe (letër e thjeshtë)
  Printim i dokumenteve A4 me ngjyra6
  E zezë: 6,000 faqe (modaliteti Economy 9,000 faqe)7
  Me ngjyra: 14,000 faqe (modaliteti Economy 21,000 faqe)8
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

 • Llojet e letrës
  Letër e thjeshtë
  Red Label Superior 80 g/m2 (WOP111),
  Canon Oce Office Colour Paper 80 g/m2 (SAT213)
  Photo Paper Pro Luster (LU-101),
  Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II (PP-201)
  Matte Photo Paper (MP-101),
  Letër Fotografike me Shkëlqim “Përdorimi i Përditshëm” (GP-501)
  High Resolution Paper (HR-101N),
  Envelope,
  Photo Paper Plus Semi-gloss (SG-201),
  Restickable Photo Paper (RP-101)
  Letër fotografike magnetike (MG-101)
  Light Fabric Iron on Transfers (LF-101),
  Double sided Matte Paper (MP-101D)
 • Hyrja maksimale e letrës
  Sirtari i pasmë: maks. 100 fletë (letër e thjeshtë)
  Kaseta 1: maks. 250 fletë (letër e thjeshtë)
  Kaseta 2: maks. 250 fletë (letër e thjeshtë)
  ADF: A4, A5, LTR: 50 fletë, LGL: 10 fletë
 • Madhësitë e letrës
  Sirtari i pasmë: A4, A5, A6, B5, LTR, LGL, 4"x6" (10 x 15 cm), 5"x7" (13 x 18 cm), 7"x10" (18 x 25 cm), 8"x10" (20 x 25 cm), katrore 5"x 5", (127mm x 127mm), zarfe (DL, COM10), përmasa të posaçme (gjerësia: 89 mm - 216 mm, gjatësia: 127 mm - 1,200 mm)
  Kaseta 1: A5, B5, A4, LTR
  Kaseta 2: A4, LTR

  ADF: A4, A5, LTR, LGL
 • Pesha e Letrës
  Sirtari i pasmë: Letër e thjeshtë: 64 g/m2 - 105 g/m2 ose letra të mbështetura origjinale të Canon
  Letër Canon: pesha maks. e letrës rreth 275 g/m2
  (Photo Paper Plus Glossy II (PP-201))

  Kaseta 1: Letër e thjeshtë: 64 g/m2 - 105 g/m2
  Kaseta 2: Letër e thjeshtë: 64 g/m2 - 105 g/m2

Specifikimet e skanerit

 • Lloji i skanerit
  Skaner me ngjyra i shtrirë (D-ADF / pllakë) CIS
 • Shpejtësia e skanimit
  Dupleks 23.2 ipm me ngjyra9
  Dupleks 22.6 ipm e zezë10
  Në një anë. 22.1 ipm me ngjyra11
  Në një anë. 22 1 ipm e zezë12
 • Rezolucioni i Skanerit (Optik)
  1200 x 1200 dpi13
 • Shpejtësia e skanimit të rreshtave
  Ngjyra: 1.4 ms/rresht (300 dpi)
  Gradacion grije: 1.4 ms/rresht (300 dpi)14
 • Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)
  Me ngjyra: RGB secila 16 bitë / 8 bitë
  Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit
 • Madhësia Maksimale e Dokumentit
  Pllakë: A4/Letter (216 x 297 mm)
  ADF: A4/Letter/Legal (216 x 356 mm)

Specifikimet e fotokopjes

 • Shpejtësia e kopjimit
  sFCOT (colour): rreth 12 sek15
  sESAT (colour): rreth 12.7 ipm16
  ESAT/njëanëshe ADF (ngjyra): rreth 12.2 ipm17
  ESAT/njëanëshe ADF (e zezë): rreth 22.2 ipm18
 • Cilësia e fotokopjes
  3 nivele (Economy, Standard, High)
 • Rregullimi i intensitetit
  9 nivele (ka rregullim automatik, kopje AE)
 • Kopjimi i shumëfishtë
  99 kopje (maks.)
 • Funksionet e Fotokopjimit
  Fotokopjim dokumentesh, fotokopjim dyanësh, fotokopjim 2-në-1 dhe 4-në-1, fotokopjim i bashkuar (vetëm ADF), fotokopjim me fshirje të kornizës (vetëm modeli i shtrirë), fotokopjim letërnjoftimi
 • Zmadhim Fotokopjimi
  25 - 400%
  Vendosja në faqe
  A5 deri në A4, B5 deri në A4, A4 deri në A5 dhe A4 deri në B5

Specifikimet e faksit

 • Lloji i Faksit
  Super G3 / Ngjyra
 • Rezolucioni i faksit
  Mono: 8pels/mm x 3.85 rreshta/mm (Standard)
  8pels/mm x 7.7 rreshta/mm (Fine)
  300 dpi x 300 dpi (Extra Fine)

  Ngjyra: 200 x 200 dpi
 • Shpejtësia e Faksit
  Mono: rreth 3 sek19
  Ngjyra: rreth 1 min20
 • Kujtesa e Faksit
  Afro 250 faqe21
 • Telefonim automatik
  Telefonim i shpejtë i koduar: maks. 100 vendndodhje
  Telefonim në grup: maks. 99 vendndodhje
 • Telefonim i Shpejtë i Koduar
  maksimumi 33.6 kbps (rënia automatike)

Ndërfaqja

 • Lloji & Madhësia e ekranit
  2.7" / 6.9cm LCD (ekran me prekje, ngjyra)
 • Gjuhët e ekranit
  32 gjuhë të zgjedhshme: japonisht, anglisht (mm dhe inç), gjermanisht, frëngjisht, italisht, spanjisht, portugalisht, holandisht, danisht, norvegjisht, suedisht, finlandisht, rusisht, ukrainisht, polonisht, çekisht, sllovenisht, hungarisht, sllovakisht, kroatisht, rumanisht, bullgarisht, turqisht, greqisht, estonisht, letonisht, lituanisht, kinezishte e thjeshtuar, koreanisht, kinezishte tradicionale, tajlandisht, indonzeisht, vietnamisht

Lidhshmëria

 • Ndërfaqe standarde
  USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)
  Ethernet: 10/100Mbps (i kalueshëm automatikisht)
  Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n/a22
  Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës
  Brezi i frekuencave të LAN me valë: 2.4GHz, 5GHz
 • Aplikacionet për celularë
  Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY23
  Aplikacioni "Easy-PhotoPrint Editor"24
 • Funksionet e printerit
  Easy-PhotoPrint Editor Software25
  PIXMA Cloud Link (print)26
  Canon Print Service Plugin (Android)27
  Apple AirPrint28
  Wireless Direct29
  Mopria (Android)30
 • Asistent inteligjent dhe mbështetje për automatizim
  Amazon Alexa™31
  Google Assistant™32

Softueri

 • Sistemet e Operuese që mbështeten
  Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 SP1
  Funksionimi mund të garantohet vetëm në një kompjuter me Windows 7 ose një version të mëvonshëm të instaluar paraprakisht.
  Drejtues softuerik dhe IJ Printer Assistant Tool vetëm: Windows Server 2008 R2 SP1, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016, Windows Server 2019
  Ambienti i shikimit: XGA 1024 x 768 e lart
  Mac: OS X 10.12.6 ~ macOS 10.15, macOS 11>
  Chrome OS
  Sisteme operative portative: iOS®, iPadOS, Android™33
 • Kërkesat minimale për sistemin
  Windows: 1.5GB e lart
  Shënim: për instalimin e softuerit të ardhur. Kërkohet sasia e nevojshme e hapësirës në disk i ngurtë.
 • Softueri i përfshirë
  Programi drejtues i printerit
  IJ Printer Assistant Tool
  Easy-PhotoPrint Editor (shkarko)

Karakteristikat fizike

 • Pesha
  Afro 13 kg
 • Përmasat (Gj x Th x L)
  Afro 399 x 410 x 314 mm (me sirtarët të mbledhur)
  Afro 399 x 645 x 387 mm (me sirtarët të hapur)
 • Nivelet e Zhurmës Akustike
  Afro 49.0dB (A)34
 • Mjedisi i rekomanduar i punimit
  5-35°C 10-90%RH (pa kondensim)
 • Energjia
  AC 100-240V, 50/60Hz
 • Cikli i punës
  Deri në 45.000 faqe
 • Konsumi i energjisë
  Joaktive: rreth 0.2W
  Në pritje (lidhja USB me kompjuterin): rreth 0.9W
  Në pritje (të gjitha foletë të lidhura): rreth 1.5W
  Koha për të kaluar në modalitet Standby: 5 minuta
  Fotokopjimi: rreth 23W35

  * Koha e pritjes për modalitetin standard nuk mund të ndryshohet (Lot26)
 • Konsumi tipik i energjisë
  0,15 kWh36
 1. Pikëzat e bojës mund të vendosen me gradim prej 1/600 inç minimumi.
 2. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 3. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 4. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 5. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 6. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me bojën zëvendësuese pas konfigurimit fillestar.
 7. Modaliteti ekonomik redukton konsumin e bojës duke i ulur dendësinë - mund të printohen 50% më shumë faqe sesa në modalitetin standard.
 8. Modaliteti ekonomik redukton konsumin e bojës duke i ulur dendësinë - mund të printohen 50% më shumë faqe sesa në modalitetin standard.
 9. Shpejtësitë e skanimit të vetëmbushëses janë mesatare të scESAT30secA në testin e "Matjes së produktivitetit të vetëmbushëses", ISO/IEC 17991:2015. Kur skanoni ose kopjoni vëllime të caktuara dokumentesh (afro 150 fletë në parametrat e parazgjedhur) në vazhdimësi nga njësia ADF, printeri mund të kalojë te "modaliteti i pritjes" ku furnizimi i letrës ndalon për disa dhjetëra sekonda pas çdo skanimi për të parandaluar nxehjen e tepërt të njësisë ADF.
 10. Shpejtësitë e skanimit të vetëmbushëses janë mesatare të scESAT30secA në testin e "Matjes së produktivitetit të vetëmbushëses", ISO/IEC 17991:2015. Kur skanoni ose kopjoni vëllime të caktuara dokumentesh (afro 150 fletë në parametrat e parazgjedhur) në vazhdimësi nga njësia ADF, printeri mund të kalojë te "modaliteti i pritjes" ku furnizimi i letrës ndalon për disa dhjetëra sekonda pas çdo skanimi për të parandaluar nxehjen e tepërt të njësisë ADF.
 11. Shpejtësitë e skanimit të vetëmbushëses janë mesatare të scESAT30secA në testin e "Matjes së produktivitetit të vetëmbushëses", ISO/IEC 17991:2015. Kur skanoni ose kopjoni vëllime të caktuara dokumentesh (afro 150 fletë në parametrat e parazgjedhur) në vazhdimësi nga njësia ADF, printeri mund të kalojë te "modaliteti i pritjes" ku furnizimi i letrës ndalon për disa dhjetëra sekonda pas çdo skanimi për të parandaluar nxehjen e tepërt të njësisë ADF.
 12. Shpejtësitë e skanimit të vetëmbushëses janë mesatare të scESAT30secA në testin e "Matjes së produktivitetit të vetëmbushëses", ISO/IEC 17991:2015. Kur skanoni ose kopjoni vëllime të caktuara dokumentesh (afro 150 fletë në parametrat e parazgjedhur) në vazhdimësi nga njësia ADF, printeri mund të kalojë te "modaliteti i pritjes" ku furnizimi i letrës ndalon për disa dhjetëra sekonda pas çdo skanimi për të parandaluar nxehjen e tepërt të njësisë ADF.
 13. Rezolucioni optik është një matje e rezolucionit model maksimal të harduerit bazuar në standardin ISO 14473.
 14. Shpejtësia më e lartë në Hi-Speed USB në kompjuter me Windows. Koha e transferimit në kompjuter nuk përfshihet.
 15. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183. Shpejtësitë e kopjimit (ADF) janë ESAT për kopjimin në sekuencë, ISO/IEC24735. Shpejtësia e fotokopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të fotokopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 16. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183. Shpejtësitë e kopjimit (ADF) janë ESAT për kopjimin në sekuencë, ISO/IEC24735. Shpejtësia e fotokopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të fotokopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 17. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183. Shpejtësitë e kopjimit (ADF) janë ESAT për kopjimin në sekuencë, ISO/IEC24735. Shpejtësia e fotokopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të fotokopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 18. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183. Shpejtësitë e kopjimit (ADF) janë ESAT për kopjimin në sekuencë, ISO/IEC24735. Shpejtësia e fotokopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të fotokopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 19. Shpejtësia e transmetimit të faksit për dokumentet bardhë e zi bazohet në parametrin e parazgjedhur duke përdorur skicën ITU-T No.1. Shpejtësia e transmetimit të faksit për dokumentet me ngjyra bazohet në parametrin e parazgjedhur duke përdorur fletën e testimit të faksit me ngjyra të Canon. ¹ Shpejtësia e transmetimi real mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimeve të faksit në skajin e marrjes, kushteve të linjës, etj.
 20. Shpejtësia e transmetimit të faksit për dokumentet bardhë e zi bazohet në parametrin e parazgjedhur duke përdorur skicën ITU-T No.1. Shpejtësia e transmetimit të faksit për dokumentet me ngjyra bazohet në parametrin e parazgjedhur duke përdorur fletën e testimit të faksit me ngjyra të Canon. ¹ Shpejtësia e transmetimi real mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimeve të faksit në skajin e marrjes, kushteve të linjës, etj.
 21. Numri i faqeve bazohet në tabelën "ITU-T No.1" ose në "Canon FAX Standard Chart No.1".
 22. Printimi me valë kërkon një rrjet me kapacitet lidhjeje me valë 802.11b/g/n/ac ose ad, me 2.4 GHz. Performanca e lidhjes me valë mund të luhatet në varësi të terrenit dhe të distancës mes printerit dhe klientëve të rrjetit me valë.
 23. Kërkon lidhje me internetin dhe aplikacionin "Inkjet/SELPHY", që ofrohet falas në "App Store" dhe në "Google Play". Pajtohet me pajisje "iPad", "iPhone 3GS" e lart dhe "iPod touch" gjenerata 3 e lart me "iOS 7.0" e lart dhe pajisje portative me "Android 2.3.3" e lart. Pajisja duhet të jetë e lidhur me të njëjtin rrjet funksional me kapacitet 802.11 b/g/n/a si të printerit. Kërkon një llogari të pajtueshme rrjeti social dhe zbaton kushtet e shërbimit të llogarisë përkatëse të rrjetit social. Mund të ketë përjashtime të caktuara.
 24. Softueri "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe pajtohet me të gjitha sistemet e mëposhtme operative: Microsoft Windows 10 (64/32 bit), Microsoft Windows 8.1 (64/32 bit), Microsoft Windows 7 SP1 (64/32 bit), macOS High Sierra v10.13, macOS Sierra v10.12, Mac OS X El Capitan v10.11 dhe Mac OS X El Capitan v10.10.5. Kërkesa minimale për "Windows" dhe "macOS/Mac OS X" janë: 2 GB RAM dhe monitor me rezolucion 1024×768. Aplikacioni celular "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe "Easy-PhotoPrint Editor app v1.1.0" ofrohet falas në "App Store" dhe "Google Play". Pajtohet me pajisje "iPad Air2" (gjenerata 2), "iPad Mini 4" dhe "iPhone 6s" e lart me "iOS 10" e lart dhe me pajisje portative me "Android 5.x" e lart. Mund të ketë përjashtime të caktuara. Mbështeten formatet e mëposhtme të skedarëve: JPEG, PNG, HEIF (pajisje me "iOS 11" dhe "mac OS v10.13" e lart), DLP për ruajtje, Poster Artist për eksport, EasyPhoto+ për eksport, Easy-PhotoPrint Editor për eksport.
 25. Softueri "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe pajtohet me të gjitha sistemet e mëposhtme operative: Microsoft Windows 10 (64/32 bit), Microsoft Windows 8.1 (64/32 bit), Microsoft Windows 7 SP1 (64/32 bit), macOS High Sierra v10.13, macOS Sierra v10.12, Mac OS X El Capitan v10.11 dhe Mac OS X El Capitan v10.10.5. Kërkesa minimale për "Windows" dhe "macOS/Mac OS X" janë: 2 GB RAM dhe monitor me rezolucion 1024×768. Aplikacioni celular "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe "Easy-PhotoPrint Editor app v1.1.0" ofrohet falas në "App Store" dhe "Google Play". Pajtohet me pajisje "iPad Air2" (gjenerata 2), "iPad Mini 4" dhe "iPhone 6s" e lart me "iOS 10" e lart dhe me pajisje portative me "Android 5.x" e lart. Mund të ketë përjashtime të caktuara. Mbështeten formatet e mëposhtme të skedarëve: JPEG, PNG, HEIF (pajisje me "iOS 11" dhe "mac OS v10.13" e lart), DLP për ruajtje, Poster Artist për eksport, EasyPhoto+ për eksport, Easy-PhotoPrint Editor për eksport.
 26. Softueri "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe pajtohet me të gjitha sistemet e mëposhtme operative: Microsoft Windows 10 (64/32 bit), Microsoft Windows 8.1 (64/32 bit), Microsoft Windows 7 SP1 (64/32 bit), macOS High Sierra v10.13, macOS Sierra v10.12, Mac OS X El Capitan v10.11 dhe Mac OS X El Capitan v10.10.5. Kërkesa minimale për "Windows" dhe "macOS/Mac OS X" janë: 2 GB RAM dhe monitor me rezolucion 1024×768. Aplikacioni celular "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe "Easy-PhotoPrint Editor app v1.1.0" ofrohet falas në "App Store" dhe "Google Play". Pajtohet me pajisje "iPad Air2" (gjenerata 2), "iPad Mini 4" dhe "iPhone 6s" e lart me "iOS 10" e lart dhe me pajisje portative me "Android 5.x" e lart. Mund të ketë përjashtime të caktuara. Mbështeten formatet e mëposhtme të skedarëve: JPEG, PNG, HEIF (pajisje me "iOS 11" dhe "mac OS v10.13" e lart), DLP për ruajtje, Poster Artist për eksport, EasyPhoto+ për eksport, Easy-PhotoPrint Editor për eksport.
 27. "Canon Print Service" është një modul printimi për pajisje inteligjente me "Android" që mundëson printimin nga pajisjet me "Android v4.4 - v5.0" drejt shumë printerëve të "Canon" përmes rrjetit "Wi-Fi". Moduli nuk punon si aplikacion i pavarur. Ofrohet falas në "Google Play".
 28. Funksioni "AirPrint" kërkon pajisje të pajtueshme "iPad", "iPhone" ose "iPod Touch" me "iOS 7.0" e lart dhe një printer që mbështet "AirPrint", të lidhur në të njëjtin rrjet me pajisjen me "iOS". Printeri i lidhur në folenë USB të "Mac", kompjuterit, platformës "AirPort Base" ose "Time Capsule" nuk mbështetet.
 29. Kërkon pajisje inteligjente me aplikacionin "Canon PRINT Inkjet/SELPHY" të instaluar e të lidhur në rrjetin e dëshiruar aktiv me valë për konfigurim krejt pa kabllo.
 30. Kërkon pajisje inteligjente me sistem operativ "Android 4.4" e lart, me "Mopria Print Service" të parangarkuar në pajisje dhe me printer të pajtueshëm "PIXMA" në të njëjtin rrjet me valë. "Mopria experience" ofrohet edhe në pajisjet portative me "Android 4.4" duke shkarkuar "Mopria Print Service" nga "Google Play".
 31. Kërkon llogari të lidhur e aktive asistenti inteligjent dhe aplikacionin shoqërues të aktivizuar, pajisjen inteligjente dhe printerit të lidhur në formë aktive me autorizim për te "Canon Inkjet Cloud Printing Center" dhe veprimet, rutinat apo miniaplikacionet e disponueshme/aktive në printerin e pajtueshëm. Komandat zanore nuk mund të shfaqen si tekst në pajisjet inteligjente të "Amazon" me ekrane. Mbështetet vetëm anglisht, frëngjisht dhe gjermanisht.
 32. Kërkon llogari të lidhur e aktive asistenti inteligjent dhe aplikacionin shoqërues të aktivizuar, pajisjen inteligjente dhe printerit të lidhur në formë aktive me autorizim për te "Canon Inkjet Cloud Printing Center" dhe veprimet, rutinat apo miniaplikacionet e disponueshme/aktive në printerin e pajtueshëm. Komandat zanore nuk mund të shfaqen si tekst në pajisjet inteligjente të "Amazon" me ekrane. Mbështetet vetëm anglisht, frëngjisht dhe gjermanisht.
 33. Disa funksione mund të mos ofrohen me këto sisteme operative. Shihni manualin ose faqen për detaje.
 34. Letër e thjeshtë (A4, bardhezi). Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.
 35. Fotokopjimi: Kur fotokopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printer me bojë) në madhësi letre të thjeshtë A4 me cilësimet standarde.
 36. Vlera e konsumit tipik të energjisë elektrike (TEC): Vlera TEC është llogaritur duke supozuar se njësia do të ndryshojë vazhdimisht mes modalitetit të punës, modalitetit të gjumit dhe modalitetit të fikjes për 5 ditë, dhe se do të jetë në modalitetin e gjumit ose të fikjes për 2 ditët e mbetura në të njëjtën javë. Vlera TEC e këtij produkti është llogaritur nga Canon sipas marrëveshjes së tyre duke përdorur procedurën e matjes TEC në programin ndërkombëtar të ENERGY STAR.