Printerët për zyra të vogla

Canon MAXIFY GX1040

Sill përvojën e zyrës në shtëpi me printerin 3-në-1 MegaTank. Printo volume të mëdha të dokumenteve me cilësi të lartë shpejt dhe me shishe të zëvendësueshme boje me kosto të përballueshme.

 • Produktivitet në shtëpi si në zyrë

  Printo dokumente biznesi me shpejtësi të lartë prej 15 imp (mono) dhe 10 ipm (me ngjyra)1ose skano drejtpërdrejt në dosjet e rrjetit dhe në email për fluks pune të pandërprerë.

 • Përshtatet në jetën tënde

  Vendose printerin në hapësira kompakte ose ngjitur me murin falë dizajnit të tij të plotë të funksionit për qasje të lehtë. I thjesht për t'u përdorur me ekranin e tij 2.7” LCD , dritën e statusit dhe ndërfaqe intuitive.

 • Printo, skano dhe fotokopjo pa ndërprerje

  Printim automatik 2-anësh pa rimbushjet acaruese me letër falë kasetës së përparme 250-fletëshe. Me një fishek mirëmbajtjeje që ndërrohet nga përdoruesi, mund të sigurohesh që fluksi i punës së printimit nuk ndërpritet kurrë.

 • Shishe boje me kosto të përballueshme

  Shishe që mund të rimbushen me kosto efikase që e bëjnë të përballueshëm printimin me volume të mëdha. Printo deri në 3000 fletë nga një shishe e vetme boje të zezë ose deri në 3000 fletë nga një grup i plotë bojërash.2

 • Printime rezistente me cilësi për biznes

  Shijo printime me cilësi biznesi me lexueshmëri të shkëlqyer dhe rezistencë ndaj zbehjes, ujit, shënuesve dhe transferimit, të printuara shpejt dhe me volume të mëdha.

 • I thjeshtë dhe i sigurtë

  Mbaj të dhënat më të rëndësishme të sigurta me cilësime sigurie të thjeshta dhe të lehta për navigim që mund të përshtaten pa mundim me mjedisin tënd.

 • Specifikimet

  • Shumëfunksionale

   Wi-Fi, printim, skanim, fotokopjim, dhe re kompjuterike

  • Teknologjia e printimit

   Printer me kuti boje me rimbushje

  • Shpejtësi të larta printimi

   15 ipm (mono) dhe 10 ipm (me ngjyra)

  • Rendimenti i faqeve:

   3000 faqe (e zezë); 3000 faqe (me ngjyra)

  • Ekrani

   Ekran LCD 2.7” me prekje

  • Lidhshmëria

   USB, Wi-Fi dhe ethernet

  • Kapaciteti i letrës së thjeshtë

   Kasetë 250-fletëshe

  Çfarë ka në kuti

  • MAXIFY GX1040

  • 4 shishe boje rendimenti të lartë (1 e zezë dhe 1 C/M/Y)

  • Kordoni elektrik

  • Manualet dhe dokumentet e tjera

  • CD-ROM i instalimit (CD vetëm për "Windows")

  Produktet e lidhura

  1. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
  2. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me bojën zëvendësuese pas konfigurimit fillestar.