MAXIFY GX2040
Risi

Printerët për zyra të vogla

Canon MAXIFY GX2040

Sill përvojën e zyrës në shtëpi me printerin 4-në-1 MegaTank. Printo volume të mëdha të dokumenteve me cilësi të lartë shpejt dhe me shishe të zëvendësueshme boje me kosto të përballueshme.

Përfitimet kryesore

 • MAXIFY GX2040

  Produktivitet si në zyrë në shtëpi

  Printo dokumente për biznesin me shpejtësi të lartë prej 15 imp (mono) dhe 10 ipm (me ngjyra)1 ose skano drejtpërdrejt në dosjet e rrjetit dhe në email për akses të menjëhershëm nga kolegët.

 • MAXIFY GX2040

  Përshtatet në jetën tënde

  Vendose printerin në hapësira kompakte ose ngjitur me murin falë dizajnit të tij të plotë të funksionit për qasje të lehtë. I thjeshtë për t'u përdorur me ekranin e vet LCD prej 2,7 inç, dritën e statusit dhe UI intuitive.

 • MAXIFY GX2040

  Printo, skano dhe fotokopjo pa ndalim

  Printim automatik 2-anësh pa rimbushjet acaruese me letër falë kasetës së përparme 250-fletëshe. Me një fishek mirëmbajtjeje që ndërrohet nga përdoruesi, mund të sigurohesh që fluksi i punës së printimit nuk ndërpritet kurrë.

 • MAXIFY GX2040

  Shishe boje me kosto të përballueshme

  Shishe që mund të rimbushen me kosto efikase që e bëjnë të përballueshëm printimin me volume të mëdha. Printo deri në 3000 fleta nga një shishe e vetme boje të zezë ose deri në 3000 fleta nga një grup i plotë bojërash.2

 • MAXIFY GX2040

  Printime rezistente me cilësi për biznes

  Shijo printime me cilësi për biznes me lexueshmëri të shkëlqyer dhe rezistencë ndaj zbehjes, ujit, shënuesve dhe transferimit, të printuara shpejt dhe me volume të mëdha.

 • MAXIFY GX2040

  I thjeshtë dhe i sigurtë

  Mbaj të dhënat më të rëndësishme të sigurta me cilësime sigurie të thjeshta dhe të lehta për navigim që mund të përshtaten pa mundim me mjedisin tënd.

 • Specifikimet

  • multi-function_key-specs_01.png

   Shumëfunksionale

   Wi-Fi, printim, skanim, fotokopjim, faks dhe re kompjuterike

  • adf_key-specs_02.png

   me 20 fletë

   Furnizues automatik dokumentesh me 35 fletë

  • print-technology_key-specs_03.png

   Teknologjia e printimit

   Printer me kuti boje me rimbushje

  • fast-print-speeds_key-specs_04.png

   Shpejtësi të larta printimi

   15 ipm (mono) dhe 10 ipm (me ngjyra)

  • page-yield_key-specs_05.png

   Rendimenti i faqeve

   3000 faqe (e zezë); 3000 faqe (me ngjyra)

  • display_key-specs_06.png

   Ekrani

   Ekran LCD 2,7-inçësh, me prekje

  • connectivity_key-specs_07.png

   Lidhshmëria

   USB, Wi-Fi dhe ethernet

  • plain-paper-capacity_key-specs_08.png

   Kapaciteti i letrës së thjeshtë

   Kasetë 250-fletëshe

  MAXIFY GX2040

  Çfarë ka në kuti

  • MAXIFY GX2040

  • 4 shishe boje rendimenti të lartë (1 e zezë dhe 1 C/M/Y)

  • Kordoni elektrik

  • Manualet dhe dokumentet e tjera

  • CD-ROM i instalimit (CD vetëm për "Windows")

  Produktet e lidhura

 • Printerët për zyra të vogla

  MAXIFY GX1040

  Qëndro produktiv në shtëpi me printerin e shpejtë, kompakt, të lehtë në përdorim dhe ekonomik 3-në-1 me depozita boje me rimbushje.
 • Printerë "MegaTank"

  MAXIFY GX3040

  Printeri 3-në-1 për biznesin e vogël që arrin kursime të mëdha
 • Printerë "MegaTank"

  MAXIFY GX4040

  Printeri 4-në-1 për biznesin e vogël që arrin kursime të mëdha
  1. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
  2. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me bojën zëvendësuese pas konfigurimit fillestar.
  3. Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standard të Canon me përjashtim ku tregohet.
   Mund të ndryshohet pa paralajmërim.