Printerët për zyra të vogla

Canon MAXIFY GX2040

Specifikimet

Numrat e modeleve
MAXIFY GX2040
Funksionet
Wi-Fi, Ethernet, printim, fotokopjim, skanim, faks dhe re kompjuterike
MAXIFY GX2040
MAXIFY GX2040
MAXIFY GX2040
MAXIFY GX2040
MAXIFY GX2040

Specifikimet

 • Shumëfunksionale

  Wi-Fi, printim, skanim, fotokopjim, faks dhe re kompjuterike

 • me 20 fletë

  Furnizues automatik dokumentesh me 35 fletë

 • Teknologjia e printimit

  Printer me kuti boje me rimbushje

 • Shpejtësi të larta printimi

  15 ipm (mono) dhe 10 ipm (me ngjyra)

 • Rendimenti i faqeve

  3000 faqe (e zezë); 3000 faqe (me ngjyra)

 • Ekrani

  Ekran LCD 2,7-inçësh, me prekje

 • Lidhshmëria

  USB, Wi-Fi dhe ethernet

 • Kapaciteti i letrës së thjeshtë

  Kasetë 250-fletëshe

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

 • Numrat e modeleve
  MAXIFY GX2040
 • Funksionet
  Wi-Fi, Ethernet, printim, fotokopjim, skanim, faks dhe re kompjuterike

Specifikimet e printerit

 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 600 x 1200 dpi1
 • Bordurat e printimit (min.)
  Pjesa e sipërme: 5 mm, Pjesa e poshtme: 5 mm, Djathtas: 5 mm, Majtas: 5 mm
 • Teknologjia e printimit
  2 koka printimi
  Printer me kuti boje me rimbushje
 • Shpejtësia e Printimit Mono
  afro 15,0 ipm2
 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë
  afro 10.0 ipm3
 • Koha e nxjerrjes së printimit të parë
  Mono: 9 sek (gati/njëanëshe)4
  Me ngjyra: 11 sek (gati/njëanëshe)5
 • Printim nga të Dyja Anët
  A4, Letter - letër e zakonshme

Pjesët e konsumit dhe rendimentet

 • Shishe boje standarde
  GI-45 BK
  GI-45 C
  GI-45 M
  GI-45 Y
 • Fisheku i mirëmbajtjes
  MC-G05 (i zëvendësueshëm nga përdoruesi)
 • Rendimenti për shishe (letër e thjeshtë)
  Printim i dokumenteve A4 me ngjyra6
  E zezë: 3000 faqe (modaliteti Economy 4500 faqe)7
  Me ngjyra: 3000 faqe (modaliteti Economy 4,500 faqe)8

Mbështetja për letrën

 • Llojet e letrës
  Letër e thjeshtë: Letër e thjeshtë (64 g/m2 - 105 g/m2),
  Canon Red Label Superior (WOP111)
  Canon Oce Office Colour Paper (SAT213)
  Photo Paper Plus Glossy II (PP-201)
  Letër Fotografike Pro me Llustër (LU-101)
  Letra Fotografike Plus me Gjysmë Shkëlqim (SG-201)
  Glossy Photo Paper "Everyday Use" (GP-501)
  Matte Photo Paper (MP-101),
  Light Fabric Iron on Transfers (LF-101)
 • Hyrja maksimale e letrës
  Kasetë: maks. 250 fletë (letër e thjeshtë)
  ADF: A4, LTR = 35, LGL = 5, të tjerat = 1
 • Madhësitë e letrës
  A4, A5, A6, B5, LTR, LGL, B-Oficio, M-Oficio, Foolscap, Executive,
  Zarfi #10 , zarfi DL, zarfi C5, zarfi Monarch,
  4" x 6", 5" x 7", 7" x 10", 8" x 10",
  Përmasa të posaçme (gjerësi: 89 mm - 216 mm, gjatësi: 127 mm - 355,6 mm)

  ADF: A5, A4, LTR, LGL
 • Pesha e Letrës
  Letër e thjeshtë: 64 g/m2 - 105 g/m2 ose letra të mbështetura origjinale të Canon
  Letër Canon: pesha maks. e letrës rreth 265 g/m2
  (Photo Paper Plus Glossy II (PP-201)

Specifikimet e skanerit

 • Lloji i skanerit
  Skaner me ngjyra i shtrirë (ADF/Platen) CIS
 • Rezolucioni i Skanerit (Optik)
  1,200 x 2,400 dpi9
 • Shpejtësia e skanimit të rreshtave
  Ngjyrat: 3.5 ms/vijë (300 dpi)10
  Gradacion grije: 1.5 ms/rresht (300 dpi)11
 • Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)
  Me ngjyra: RGB secila 16 bit/8 bit
  Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit
 • Madhësia Maksimale e Dokumentit
  Pllakë: A4/Letter (216 x 297 mm)
  ADF: A4/Letter/Legal (216 x 356 mm)

Specifikimet e fotokopjes

 • Shpejtësia e kopjimit
  sFCOT (me ngjyra): afro 17sek12
  sESAT (me ngjyra): afro 9,1 in/min13
  ESAT/vetëmbushëse njëanëshe (ngjyra): afro 8.1 ipm14
  ESAT/njëanëshe me vetëmbushëse (e zezë): afro 14.1 ipm15
 • Cilësia e fotokopjes
  3 nivele (ekonomik, standard, i lartë)
 • Rregullimi i intensitetit
  9 pozicione, intensitet automatik (kopje AE)
 • Kopjimi i shumëfishtë
  99 kopje (maks.)
 • Funksionet e Fotokopjimit
  Fotokopjim dokumentesh, fotokopjim dyanësh, fotokopjim 2-në-1 dhe 4-në-1, fotokopjim i bashkuar (vetëm ADF), fotokopjim me fshirje të kornizës (vetëm modeli i shtrirë), fotokopjim letërnjoftimi
 • Zmadhim Fotokopjimi
  25 - 400%
  Vendosja në faqe
  A5 deri në A4, B5 deri në A4, A4 deri në A5 dhe A4 deri në B5

Specifikimet e faksit

 • Lloji i Faksit
  Transmetuesi i desktop (Komunikimi i ngjyrave/Super G3)
 • Rezolucioni i faksit
  Mono: 8pels/mm x 3.85 rreshta/mm (Standard)
  8pels/mm x 7.7 rreshta/mm (Fine)
  300 dpi x 300 dpi (Extra Fine)

  Ngjyra: 200 x 200 dpi
 • Shpejtësia e Faksit
  Mono: Afërsisht 3 sek.16
  Ngjyra: Afërsisht 1 min.17
 • Shpejtësia e modemit
  maksimumi 33.6 kbps (rënia automatike)
 • Madhësia e printimit
  A4, LTR, LGL
 • Kujtesa e Faksit
  Afro 250 faqe18
 • Telefonim automatik
  Telefonim i shpejtë i koduar: maks. 100 vendndodhje
  Telefonim në grup: maks. 99 vendndodhje

Ndërfaqja

 • Lloji & Madhësia e ekranit
  2.7" / 6.7cm LCD (ekran me prekje, me ngjyra)
 • Gjuhët e ekranit
  33 gjuhë të zgjedhshme: japonisht, anglisht (mm dhe inç), frëngjisht, gjermanisht, italisht, spanjisht, portugalisht, holandisht, danisht, norvegjisht, suedisht, finlandisht, greqisht, polonisht, çekisht, rusisht, hungarisht, sllovenisht, turqisht, kinezishte e thjeshtuar, kinezishte tradicionale, koreanisht, indonezisht, sllovakisht, estonisht, letonisht, lituanisht, ukrainisht, rumanisht, bullgarisht, kroatisht, tailandisht, vietnamisht

Lidhshmëria

 • Ndërfaqe standarde
  USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)
  Ethernet: 10/100Mbps (i kalueshëm automatikisht)
  Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n/a/ac19
  Wi-Fi Security: WPA-PSK (TKIP/AES), WPA2-PSK (TKIP/AES), WPA3-SAE (AES), WPA-EAP (AES)* WPA2-EAP (AES)* WPA3-EAP (AES)*
  * IEEE802.1X (EAP-TLS/EAP-TTLS/PEAP)
  Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz
  Mbështetja e versioneve të SMB: SMB3.0.0, SMB3.0.2 dhe SMB3.1.1
  Versioni i mbështetjes TLS: 1.0, 1.1, 1.2, 1.3
 • Aplikacionet për celularë
  Aplikacioni "Canon PRINT"20
  Aplikacioni "Easy-PhotoPrint Editor"21
  Aplikacioni Creative Park22
 • Funksionet e printerit
  Easy-PhotoPrint Editor Software23
  Cloud Link24
  Canon Print Service Plugin (Android)25
  Apple AirPrint26
  Wireless Direct27
  Mopria (Android)28
  Uebi PosterArtist
  Easy-Layout Editor
 • Asistent inteligjent dhe mbështetje për automatizim
  Amazon Alexa™29
  Google Assistant™30

Softueri

 • Sistemet e Operuese që mbështeten
  Windows 11, Windows 10、Windows 8.1、Windows 7 SP1
  Funksionimi mund të garantohet vetëm në një kompjuter me Windows 7 ose një version të mëvonshëm të instaluar paraprakisht.
  Drejtues softuerik dhe IJ Printer Assistant Tool vetëm: Windows Server 2008 R2 SP1, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016, Windows Server 2019, Windows Server 2022

  Ambienti i shikimit: XGA 1024 x 768 e lart

  Mac: macOS 10.15.7 ~ macOS 11, macOS 12, macOS 13

  Chrome OS

  Sisteme operative portative: iOS®, iPadOS, Android™31
 • Kërkesat minimale për sistemin
  Windows: 1.5GB e lart
  Shënim: për instalimin e softuerit të ardhur. Kërkohet sasia e nevojshme e hapësirës në disk i ngurtë.
 • Softueri i përfshirë
  Drejtuesi i printerit (shkarkim)
  IJ Printer Assistant Tool (shkarkim)
  Easy-PhotoPrint Editor (shkarko)

Karakteristikat fizike

 • Pesha
  afro 8,1kg
 • Përmasat (Gj x Th x L)
  Me sirtarët të futur:
  Afro 374 x 380 x 225

  Me sirtarët të dalë:
  Afro 374 x 510 x 260
 • Nivelet e Zhurmës Akustike
  afro 46.5dB(A)32
 • Mjedisi i rekomanduar i punimit
  5-35°C
  10-90%RH (pa kondensim të ujit)
 • Energjia
  AC 100-240V, 50/60Hz
 • Cikli i punës
  deri në 27.000 faqe
 • Konsumi i energjisë
  Fikur: Afërsisht 0.1 W
  Në gatishmëri (lidhja USB me kompjuterin): afro 0,8 W
  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1.4W
  Koha për të kaluar në modalitet pasiv: 5 minuta 1 sekondë
  Kopjimi: Afërsisht 22 W33

  * Koha e pritjes për modalitetin standard nuk mund të ndryshohet (Lot26)
 • Konsumi tipik i energjisë
  0,14 kWh34
 1. Pikëzat e bojës mund të vendosen me gradim prej 1/600 inç minimumi.
 2. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 3. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 4. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 5. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 6. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me bojën zëvendësuese pas konfigurimit fillestar.
 7. Modaliteti ekonomik redukton konsumin e bojës duke i ulur dendësinë - mund të printohen 50% më shumë faqe sesa në modalitetin standard.
 8. Modaliteti ekonomik redukton konsumin e bojës duke i ulur dendësinë - mund të printohen 50% më shumë faqe sesa në modalitetin standard.
 9. Rezolucioni optik është një matje e rezolucionit model maksimal të harduerit bazuar në standardin ISO 14473.
 10. Shpejtësia më e madhe në USB me shpejtësi të madhe në PC me Windows. Koha e transferimit në kompjuter nuk përfshihet
 11. Shpejtësia më e madhe në USB me shpejtësi të madhe në PC me Windows. Koha e transferimit në kompjuter nuk përfshihet
 12. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183. Shpejtësitë e kopjimit (ADF) janë ESAT për kopjimin në sekuencë, ISO/IEC24735. Shpejtësia e fotokopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të fotokopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 13. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183. Shpejtësitë e kopjimit (ADF) janë ESAT për kopjimin në sekuencë, ISO/IEC24735. Shpejtësia e fotokopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të fotokopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 14. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183. Shpejtësitë e kopjimit (ADF) janë ESAT për kopjimin në sekuencë, ISO/IEC24735. Shpejtësia e fotokopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të fotokopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 15. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183. Shpejtësitë e kopjimit (ADF) janë ESAT për kopjimin në sekuencë, ISO/IEC24735. Shpejtësia e fotokopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të fotokopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 16. Shpejtësia e transmetimit të faksit për dokumentet bardhë e zi bazohet në parametrin e parazgjedhur duke përdorur skicën ITU-T No.1. Shpejtësia e transmetimit të faksit për dokumentet me ngjyra bazohet në parametrin e parazgjedhur duke përdorur fletën e testimit të faksit me ngjyra të Canon. ¹ Shpejtësia e transmetimi real mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimeve të faksit në skajin e marrjes, kushteve të linjës, etj.
 17. Shpejtësia e transmetimit të faksit për dokumentet bardhë e zi bazohet në parametrin e parazgjedhur duke përdorur skicën ITU-T No.1. Shpejtësia e transmetimit të faksit për dokumentet me ngjyra bazohet në parametrin e parazgjedhur duke përdorur fletën e testimit të faksit me ngjyra të Canon. ¹ Shpejtësia e transmetimi real mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimeve të faksit në skajin e marrjes, kushteve të linjës, etj.
 18. Numri i faqeve bazohet në tabelën "ITU-T No.1" ose në "Canon FAX Standard Chart No.1".
 19. Printimi me valë kërkon një rrjet me kapacitet lidhjeje me valë 802.11b/g/n/a ose ac me 2.4 GHz. Performanca e lidhjes me valë mund të luhatet në varësi të terrenit dhe të distancës mes printerit dhe klientëve të rrjetit me valë.
 20. Kërkon lidhje me internetin dhe aplikacionin "Inkjet/SELPHY", që ofrohet falas në "App Store" dhe në "Google Play". Pajtohet me pajisje "iPad", "iPhone 3GS" e lart dhe "iPod touch" gjenerata 3 e lart me "iOS 7.0" e lart dhe pajisje portative me "Android 2.3.3" e lart. Pajisja duhet të jetë e lidhur me të njëjtin rrjet funksional me kapacitet 802.11 b/g/n/a si të printerit. Kërkon një llogari të pajtueshme rrjeti social dhe zbaton kushtet e shërbimit të llogarisë përkatëse të rrjetit social. Mund të ketë përjashtime të caktuara.
 21. Softueri "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe pajtohet me të gjitha sistemet e mëposhtme operative: Microsoft Windows 10 (64/32 bit), Microsoft Windows 8.1 (64/32 bit), Microsoft Windows 7 SP1 (64/32 bit), macOS High Sierra v10.13, macOS Sierra v10.12, Mac OS X El Capitan v10.11 dhe Mac OS X El Capitan v10.10.5. Kërkesa minimale për "Windows" dhe "macOS/Mac OS X" janë: 2 GB RAM dhe monitor me rezolucion 1024×768. Aplikacioni celular "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe "Easy-PhotoPrint Editor app v1.1.0" ofrohet falas në "App Store" dhe "Google Play". Pajtohet me pajisje "iPad Air2" (gjenerata 2), "iPad Mini 4" dhe "iPhone 6s" e lart me "iOS 10" e lart dhe me pajisje portative me "Android 5.x" e lart. Mund të ketë përjashtime të caktuara. Mbështeten formatet e mëposhtme të skedarëve: JPEG, PNG, HEIF (pajisje me "iOS 11" dhe "mac OS v10.13" e lart), DLP për ruajtje, Poster Artist për eksport, EasyPhoto+ për eksport, Easy-PhotoPrint Editor për eksport.
 22. Kërkon lidhje me internetin dhe aplikacionin "Creative Park", që ofrohet falas në "App Store" dhe "Google Play". Pajtohet me sistemet operative iOS 12.0 e lart/Android OS 5.0 e lart. Duhet të keni një Canon ID dhe një printer boje Canon për ta përdorur këtë aplikacion.
 23. Softueri "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe pajtohet me të gjitha sistemet e mëposhtme operative: Microsoft Windows 10 (64/32 bit), Microsoft Windows 8.1 (64/32 bit), Microsoft Windows 7 SP1 (64/32 bit), macOS High Sierra v10.13, macOS Sierra v10.12, Mac OS X El Capitan v10.11 dhe Mac OS X El Capitan v10.10.5. Kërkesa minimale për "Windows" dhe "macOS/Mac OS X" janë: 2 GB RAM dhe monitor me rezolucion 1024×768. Aplikacioni celular "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe "Easy-PhotoPrint Editor app v1.1.0" ofrohet falas në "App Store" dhe "Google Play". Pajtohet me pajisje "iPad Air2" (gjenerata 2), "iPad Mini 4" dhe "iPhone 6s" e lart me "iOS 10" e lart dhe me pajisje portative me "Android 5.x" e lart. Mund të ketë përjashtime të caktuara. Mbështeten formatet e mëposhtme të skedarëve: JPEG, PNG, HEIF (pajisje me "iOS 11" dhe "mac OS v10.13" e lart), DLP për ruajtje, Poster Artist për eksport, EasyPhoto+ për eksport, Easy-PhotoPrint Editor për eksport.
 24. Softueri "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe pajtohet me të gjitha sistemet e mëposhtme operative: Microsoft Windows 10 (64/32 bit), Microsoft Windows 8.1 (64/32 bit), Microsoft Windows 7 SP1 (64/32 bit), macOS High Sierra v10.13, macOS Sierra v10.12, Mac OS X El Capitan v10.11 dhe Mac OS X El Capitan v10.10.5. Kërkesa minimale për "Windows" dhe "macOS/Mac OS X" janë: 2 GB RAM dhe monitor me rezolucion 1024×768. Aplikacioni celular "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe "Easy-PhotoPrint Editor app v1.1.0" ofrohet falas në "App Store" dhe "Google Play". Pajtohet me pajisje "iPad Air2" (gjenerata 2), "iPad Mini 4" dhe "iPhone 6s" e lart me "iOS 10" e lart dhe me pajisje portative me "Android 5.x" e lart. Mund të ketë përjashtime të caktuara. Mbështeten formatet e mëposhtme të skedarëve: JPEG, PNG, HEIF (pajisje me "iOS 11" dhe "mac OS v10.13" e lart), DLP për ruajtje, Poster Artist për eksport, EasyPhoto+ për eksport, Easy-PhotoPrint Editor për eksport.
 25. "Canon Print Service" është një modul printimi për pajisje inteligjente me "Android" që mundëson printimin nga pajisjet me "Android v4.4 - v5.0" drejt shumë printerëve të "Canon" përmes rrjetit "Wi-Fi". Moduli nuk punon si aplikacion i pavarur. Ofrohet falas në "Google Play".
 26. Funksioni "AirPrint" kërkon pajisje të pajtueshme "iPad", "iPhone" ose "iPod Touch" me "iOS 7.0" e lart dhe një printer që mbështet "AirPrint", të lidhur në të njëjtin rrjet me pajisjen me "iOS". Printeri i lidhur në folenë USB të "Mac", kompjuterit, platformës "AirPort Base" ose "Time Capsule" nuk mbështetet.
 27. Kërkon pajisje inteligjente me aplikacionin "Canon PRINT Inkjet/SELPHY" të instaluar e të lidhur në rrjetin e dëshiruar aktiv me valë për konfigurim krejt pa kabllo.
 28. Kërkon pajisje inteligjente me sistem operativ "Android 4.4" e lart, me "Mopria Print Service" të parangarkuar në pajisje dhe me printer të pajtueshëm "PIXMA" në të njëjtin rrjet me valë. "Mopria experience" ofrohet edhe në pajisjet portative me "Android 4.4" duke shkarkuar "Mopria Print Service" nga "Google Play".
 29. Kërkon llogari të lidhur e aktive asistenti inteligjent dhe aplikacionin shoqërues të aktivizuar, pajisjen inteligjente dhe printerit të lidhur në formë aktive me autorizim për te "Canon Inkjet Cloud Printing Center" dhe veprimet, rutinat apo miniaplikacionet e disponueshme/aktive në printerin e pajtueshëm. Komandat zanore nuk mund të shfaqen si tekst në pajisjet inteligjente të "Amazon" me ekrane. Mbështetet vetëm anglisht, frëngjisht dhe gjermanisht.
 30. Kërkon llogari të lidhur e aktive asistenti inteligjent dhe aplikacionin shoqërues të aktivizuar, pajisjen inteligjente dhe printerit të lidhur në formë aktive me autorizim për te "Canon Inkjet Cloud Printing Center" dhe veprimet, rutinat apo miniaplikacionet e disponueshme/aktive në printerin e pajtueshëm. Komandat zanore nuk mund të shfaqen si tekst në pajisjet inteligjente të "Amazon" me ekrane. Mbështetet vetëm anglisht, frëngjisht dhe gjermanisht.
 31. Disa funksione mund të mos ofrohen me këto sisteme operative. Shihni manualin ose faqen për detaje.
 32. Letër e thjeshtë (A4, B/W). Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.
 33. Fotokopjimi: Kur fotokopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printer me bojë) në madhësi letre të thjeshtë A4 me cilësimet standarde.
 34. Vlera e konsumit tipik të energjisë elektrike (TEC): Vlera TEC është llogaritur duke supozuar se njësia do të ndryshojë vazhdimisht mes modalitetit të punës, modalitetit të gjumit dhe modalitetit të fikjes për 5 ditë, dhe se do të jetë në modalitetin e gjumit ose të fikjes për 2 ditët e mbetura në të njëjtën javë. Vlera TEC e këtij produkti është llogaritur nga Canon sipas marrëveshjes së tyre duke përdorur procedurën e matjes TEC në programin ndërkombëtar të ENERGY STAR.