SELPHY Square QX10
Blank-Rect Image

Canon SELPHY Square QX10

Printoni, mblidhni dhe ndani me krijimtari kujtimet tuaja të çmuara. Pa fisha, kabllo apo kokëçarje. Thjesht printim me ëndje.

FITONI një në tri "SELPHY SQUARE QX10"

Hyni në short për një mundësi për të FITUAR një nga tri kamerat "SELPHY SQUARE QX10". Mund dhe të regjistroheni për të marrë këshilla të personalizuara, udhëzues dhe frymëzim për t'ju ndihmuar të përmirësoni aftësitë tuaja rrëfyese.

Kushtet e përgjithshme për hedhjen e shortit

Tregoni pasionin tuaj - printime të vyera, të punuara me hijeshi

Nxirrni printime të pasura e të detajuara katrore 68×68 mm (2,7×2,7 in) direkt nga celulari dhe gëzoni cilësi sublimimi boje me ngjyra të pasura, vibrante dhe detaje që zgjasin për deri në 100 vjet.

Shikoni specifikimet e plota

SELPHY Square QX10
Your mobile printer in square style

Printeri juaj portativ në stil katror

Kompakt, komod dhe cilësor, "SELPHY SQUARE QX10" është krijuar për t'u bërë më së miri pjesë e jetës suaj.

Shikoni videon

Zbuloni se çfarë mund të bëjë ky printer i vogël

Preserve your memories_1

Ruani kujtimet tuaja

Shikoni videon

Show your passion

Tregoni pasionin

Shikoni videon

Remember, Decorate, Gift, Label

Kujtoni, dekoroni, dhuroni, etiketoni

Shikoni videon

 

Krahasimi

 

Pamje produkti e "Zoemini"

Canon Zoemini

Pamje produkti e "SELPHY Square QX10"

Canon SELPHY Square QX10

Metoda e printimit

ZINK

Sublimim boje

Printoni

Ngjitëse pa bordurë 76×51 mm

Ngjitëse me bordurë 72×85 mm

Printime 100-vjeçare

Jo

Po

Printim fotosh letërnjoftimi

Jo

Jo

Lidhshmëria

Bluetooth

Wi-Fi

Ngjyrat e mundshme

E zezë dhe e hirtë rreshpeje, e bardhë dhe e argjendtë, e artë trëndafili dhe e bardhë

E zezë, e bardhë, rozë, e gjelbër

Pesha

160 g

445 g

Përmasat

118,31 x 82,36 x 18,7 mm

102×143×31 mm

Specifikimet

Dye Sublimation Printing

Printim me sublimim boje

Për figura vibrante, të njësuara e të pasura

XS-20L Square Photo Paper

XS-20L - letër fotografike katrore

Printoni foto dhe ngjitëse katrore, me kontur të shkrueshëm

100 Year Print

Printime 100-vjeçare

Printimet do të ruajnë cilësinë e lartë për deri në 100 vjet

Wi-Fi printing

Wi-Fi

Lidhni me lehtësi mes smartfonit dhe printerit

USB Charging

Karikimi me USB

Karikojeni me lehtësi me kabëll USB

SELPHY Photo Layout app

Aplikacioni "SELPHY Photo Layout"

Shtoni vula, filtra, bordura, tekst etj.

Shikoni specifikimet e plota

Specifications selphy square
SELPHY Square QX10

Çfarë ka në kuti?

Gjithçka që ju duhet për të printuar pamje të bukura, përmes valëve, kudo dhe në çdo kohë.

Canon SELPHY SQUARE QX10

Kasetë letre 72×85 mm

Paketa e manualit të përdoruesit

Fishë USB Micro B në USB Type-A

Produktet e lidhura