Canon SELPHY Square QX10
Specifikimet

Operational Environment

5 - 40 °C, 20 - 80% lagështirë

Përmasat

Rreth 102,2 x 143,3 x 31,0 mm (duke përjashtuar pjesët që dalin)

Pesha

Rreth 445 g (me përjashtim të fishekut të bojës dhe etiketës)

Specifikimet

Dye Sublimation Printing

Printim me sublimim boje

Për figura vibrante, të njësuara e të pasura

XS-20L Square Photo Paper

XS-20L - letër fotografike katrore

Printoni foto dhe ngjitëse katrore, me kontur të shkrueshëm

100 Year Print

Printime 100-vjeçare

Printimet do të ruajnë cilësinë e lartë për deri në 100 vjet

Wi-Fi printing

Wi-Fi

Lidhni me lehtësi mes smartfonit dhe printerit

USB Charging

Karikimi me USB

Karikojeni me lehtësi me kabëll USB

SELPHY Photo Layout app

Aplikacioni "SELPHY Photo Layout"

Shtoni vula, filtra, bordura, tekst etj.

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Sistemi I Printimit

Metoda

Sistem printimi me transferim termal me sublimim boje

Rezolucioni maksimal

287×287 dpi

Ngjyrat

Bojëra me 3 ngjyra (e verdhë, cianike, e purpurt) me veshje mbrojtëse
256 nivele për ngjyrë (thellësi ngjyre 24 bit)

Media & kutitë e bojës

Letër ngjitëse

Zonë e printueshme 72×85 mm, 68×68 mm

Kutia e bojës

I përfshirë me mediat

Jetëgjatësia e imazhit

Printime 100-vjeçare1

Shpejt. e printimit

Letër ngjitëse

afro 43 sek 2

Printimi

Cilësimet dhe modalitetet e printimit

Kontrolluar nga aplikacioni "SELPHY Photo Layout"

Metoda e printimit

Direkt nga pajisja inteligjente

Pajisjet e pajtueshme me "iOS" dhe "Android" përmes "Direct Wi-Fi", që përdorin aplikacionin "SELPHY Photo Layout"

Burimi i Energjisë

Furnizimi me energji AC

Nuk mbështetet

Paketa e baterisë

Kapacitet i integruar printimi maksimal prej 20 fletësh, për karikim të plotë

Konsumi i energjisë

3 W a më pak (pasive), 62 W a më pak (printim)

Aksesorët

Materiali

Bojë me ngjyra / komplet etiketash XS-20L

Tjetër

Fishë USB Micro B në USB Type-A për karikim (përfshihet)

Të gjitha të dhënat janë të mbështetura në metodat standarde të testimit të Canon.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

  1. Për të provuar qëndrueshmërinë e imazhit të printimeve që janë të ruajtura në një album, ne përdorim një metodë testimi të përshpejtuar të ngjashme me atë sesi qëndrueshmëria e imazhit të letrave fotografike argjend-halide maten kur ruhen në vende të errëta. Modelet e printimit printohen me densitetin optik prej 1.0 (secila Bk, C, M,Y). Modelet e printimit mbahen në një mjedis të caktuar me temperaturë të lartë dhe lagështi 50%. Shpejtësia e zvogëlimit në densitetin optik dhe shpejtësia e ndryshimit të ngjyrës së verdhë janë të rregjistruara. Rezultatet e regjistruara më pas konvertohen në gjatësinë e kohës kur printimi i imazheve mbahet në një mjedis prej 23°C/ 50% lagështi. (Kriteret për vlerësimin e printimit me jetëgjatësi) 'Pika ku densiteti optik monokromatik/ reflektiv tregon humbjet e 30% (fillimi i densitetit të 1.0).
  2. Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së të dhënave, metodës së printimit dhe konfigurimit të finicionit të printimit. Shpejtësia e printimit matet nga fillimi i printimit duke përjashtuar marrjen e letrës