PRINTIME KRIJUESE

Printimi i kujtimeve teksa i bëni: zgjidhni fotoprinterin më të mirë për portativ për ju

Canon krijon një sërë fotoprinterësh kompaktë që mund t'i përdorni me lehtësi në shtëpi ose në lëvizje. Mësoni se cili u përshtatet më shumë nevojave tuaja.
Një Canon SELPHY CP1500 i zi, një Canon SELPHY Square QX10 i gjelbër, një Canon Zoemini S2 kaltërosh dhe Canon Zoemini 2 në të artë trëndafili janë përhapur në një sfond gri, rrethuar nga printime, ngjitëse dhe aksesorë.

Printerët portativë janë një mënyrë argëtuese për të mbajtur e shpërndarë kujtime e shumëçka tjetër. Nga printimi i ngjitëseve për personalizimin e aksesorëve deri te krijimi i albumeve, dokumentimi i jetës suaj ose krijimi i kartolinave për t'i dërguar anembanë botës, fotoprinterët portativë të Canon mund të përdoren për të gjitha llojet e detyrave krijuese.

Ata ofrojnë një gamë madhësish të ndryshme, përmasash letre, funksionesh dhe teknologjish për t'iu përshtatur nevojave tuaja të printimit, në varësi të asaj që dëshironi të printoni dhe asaj që dëshironi të bëni me rezultatin përfundimtar.

Le t'i hedhim një sy mënyrës se si krahasohen modelet dhe çfarë mund të ofrojë secili për sa i përket portativitetit, llojit të letrës, madhësisë së printimit dhe më tej, që të mund të gjeni partnerin tuaj ideal për printim.

Gama Canon Zoemini

Një Canon Zoemini 2 në të artë trëndafili qëndron në një sfond të shndritshëm blu pranë një Canon Zoemini S2 bardhë e kaltërosh.

Kamerat dhe printerët Canon Zoemini janë plotësisht portativë, idealë për prodhimin e printimeve për t'i shpërndarë në vend teksa krijoni kujtime.

Mjaftueshëm i vogël për t'u mbajtur në xhepin rezervë dhe me peshë diçka më pak se shumë prej smartfonave, gjenerata e dytë e modeleve Canon Zoemini është ideale për printimin në lëvizje. Nëse jeni duke u takuar me shoqërinë, mund t'i ktheni fotot digjitale në printime fizike në pak sekonda, duke i dhuruar si kujtim të një rasti të veçantë. Ato janë gjithashtu ideale për festat, netët jashtë - kudo që mund të dëshironi ta kapni dhe gëzoni printimin në çast.

Kudo që të jeni mund t'i shfrytëzoni më së miri fletët me shpinë ngjitëse, të cilat janë ideale për t'i vënë pozat tuaja të preferuara në gjithçka, që nga frigoriferi deri te shishet e pijeve. Nuk ka rrëmujë as telashe, falë teknologjisë së printimit ZINK™ (Zero Ink) nga Canon dhe kompleti mbahet në minimum, ndërsa programi Canon Mini Print ju jep kontroll të plotë krijues dhe ju mundëson të nxirrni saktësisht pamjen që dëshironi.

Canon Zoemini S2

Një dorë mban një Canon Zoemini S2 të bardhë, një dorë tjetër heq një printim prej tij. Në sfond ka një përzgjedhje pakosh letre printeri dhe një bllok me një fletë dy ngjitësesh të printuara përsipër.

Me programin Canon Mini Print mund të shtoni korniza, filtra dhe vizatime në fotot tuaja përpara se t'i printoni. Ka gjithashtu opsione për komandimin e kamerës së Canon Zoemini S2 nga telefoni, komplet me opsione shikimi të drejtpërdrejtë dhe kohëmatës për kur doni të jeni dhe vetë në kuadër.

Pavarësisht konstruksionit kompakt, Canon Zoemini S2 është tërësisht i vetëmjaftueshëm. Mbështetet nga paketa e vet e brendshme e baterisë së karikueshme me fuqi të mjaftueshme për të krijuar deri në 25 printime fotografike me një karikim të vetëm dhe nuk ka fishekë boje as pako shiriti me ngjyrues. Ngritur mbi teknologjinë ZINK, e gjithë kimia për zhvillimin e printimeve fotografike është e integruar në letër, që është 50 x 76mm dhe futet në printer në sete 10-she.

Modeli dy-në-një Canon Zoemini S2 vjen gjithashtu me një kamerë të integruar digjitale 8MP dhe i kompletuar me pasqyrë për kompozimin e autoportreteve, plus një dritë rrethore për ndriçim të mëtejshëm. Ka gjithashtu një fole kartash microSD, përveç memories së integruar, që dhe të mund t'i ruani fotot, përveç se t'i printoni.

Lidhja me Bluetooth ju mundëson çiftimin e printerit me smartfonin, duke shfrytëzuar pamjen e drejtpërdrejtë në programin Canon Mini Print për inkuadrim më të saktë dhe aftësinë për të personalizuar imazhet me filtra dhe finicione krijuese.

Canon Zoemini 2

Një dorë mban një Canon Zoemini 2 në të artë trëndafili, një dorë tjetër heq një fletë letre ngjitëse prej pajisjes, me dy ngjitëse rrethore me foto të printuara.

Të dy modelet Canon Zoemini 2 dhe Canon Zoemini S2 ju mundësojnë printimin e ngjitëseve rrethore, me opsionin e Canon ZINK™ ZP-Circle Photo Paper.

Edhe më i lehtë se Canon Zoemini S2, Canon Zoemini 2 e mban peshën në minimumin absolut duke mos përfshirë kamerën e integruar. Ka gjithashtu nevojë për më pak kohë për t'u karikuar dhe, me programin Canon Mini Print, mund të shfrytëzoni më së miri fotot që nxirrni në smartfon apo tabletë, si dhe të hapni skedarët e fotografive nga Facebook, Instagram, Google Photos, Dropbox ose iCloud.

Programi Canon Mini Print është i fokusuar në argëtim, me opsione për shtimin e vizatimeve dhe të diçiturave, si dhe për krijimin e kolazheve për shumë printime. Edhe një herë, teknologjia ZINK realizon printime fotografike me cilësi të lartë në letër 50×76mm me shpinë të shqitshme, të riciklueshme dhe printimet janë rezistente ndaj njollosjes, grisjes dhe ujit.

Një opsion tjetër i këndshëm me të dy printerët Canon Zoemini është se mund të krijoni ngjitëse rrethore, si dhe printime të zakonshme drejtkëndore, ideale për etiketat nëpër shtëpi dhe për përdorim në projektet shkollore të fëmijëve.

Specifikimet e Canon Zoemini

Madhësia e printerit

121 x 80.3 x 22.4 mm
120 x 84 x 21.5mm

Pesha

188g
177g

Ngjyrat e mundshme

Kaltëroshe, e bardhë, e artë trëndafili
Marinë, e bardhë perle, e artë trëndafili

Koha e printimit

rreth 50 sek
rreth 50 sek

Lloji i printimit

ZINK
ZINK

Rezolucioni i printimit

314 x 600 dpi
313 x 500 dpi

Kamera

8 MP
N/A

Koha e karikimit

Deri në 120 min
Deri në 50 min

Kapaciteti për karikim

25 printime
20 printime

Memoria e brendshme

512MB
N/A

Memoria shtesë

microSD, deri në 256GB
N/A

Aplikacioni

Canon Mini Print
Canon Mini Print

Madhësia e letrës

50 x 76 mm
Ngjitëse të gatshme rrethore 33mm
50 x 76 mm
Ngjitëse të gatshme rrethore 33mm

Gama Canon SELPHY

Dy printerë Canon SELPHY CP1500 qëndrojnë pranë dy printerëve Canon SELPHY Square QX10 në një sfond të shndritshëm rozë.

Gama Canon SELPHY e printerëve kompaktë punon më së miri me pajisjet tuaja inteligjente dhe krijon një botë me mundësi krijuese.

Për cilësi superiore fotoprintimi dhe jetëgjatësi arkivimi prej rreth 100 vitesh, printerët Canon SELPHY përdorin teknologji printimi sublimimi me ngjyrues në vend të ZINK. Si të tillë, ata punojnë me tjetër lloj fotoletre të specializuar dhe, ndërsa sërish nuk kanë bojë të lëngët për të cilën të shqetësoheni, ata punojnë me një shirit me bazë kasete. Printerët Canon SELPHY ofrojnë gjithashtu një opsion Auto Image Optimize për fotot tuaja, i cili dallon dhe korrigjon cenet e figurës, duke rregulluar ndriçimin e fytyrës dhe ngjyrën ndërsa redukton zhurmën e padëshiruar.

Për të krijuar secilin printim, letra kalon katër herë përmes printerit, me shtresa të njëpasnjëshme boje të kaltër, rozë dhe të verdhë që shtohen, pasuar nga një veshje mbrojtëse me shkëlqim. Ndryshe nga printerët me bojë, ngjyrat e ndryshme të ngjyruesit mund të vendosen përmbi njëra-tjetrën, në vend që të nevojiten pika boje që duhen vendosur pranë njëra-tjetrës, ndaj mund të ruhet një detaj shumë i imët.

Canon SELPHY Square QX10

Një printer Canon SELPHY Square QX10 ndodhet në një sfond rozë, i rrethuar nga printime, një album dhe aksesorë. Një dorë po heq një printim nga printeri.

Canon SELPHY Square QX10 plotësisht portativ është ideal për printim portativ në dasma, festa dhe aktivitete të tjera.

Dy duar fusin fishekët e bojës në anën e një printeri Canon SELPHY Square QX10.

Canon SELPHY Square QX10 ka bojë fisheku të posaçëm sublimimi me ngjyrues dhe kaseta letre, ndaj nuk ka pjesë që të dalin për jashtë. Mund të nxjerrë deri në 20 printime nga një bateri me karikim të plotë.

Modeli plotësisht portativ Canon SELPHY Square QX10 ka një paketë të brendshme baterie të karikueshme, si dhe kaseta të brendshme për shiritin e letrës dhe të sublimimit me ngjyrues. Për këtë arsye është ideal për ta marrë kudo dhe për prodhimin e printimeve të fotove katrore me cilësi të lartë 68mm kudo që të dëshironi. Dhe ndonëse fotot vetë janë katrore, fotoletra ka përmasa pak më të mëdha 72 x 85mm, duke ju dhënë mundësinë të shkruani një diçiturë sipas pamjes.

Ashtu si me letrën fotografike ZINK nga Canon, fletët për SELPHY QX10 kanë shpinë të heqshme, duke zbuluar një sipërfaqe vetëngjitëse që mundëson ngjitjen e printimeve në thuajse çfarëdo sipërfaqeje duke i bërë ideale për krijim albumesh. Me Wi-Fi të integruar, mund të printoni me valë nga një pajisje inteligjente shpejt dhe lehtë në çfarëdo vendi, pa qenë nevoja të krijoni pikëhyrje Wi-Fi. Programi Canon SELPHY Photo Layout sjell shpejtësi dhe lehtësi në krijimtari, duke ju mundësuar të zbatoni një gamë të gjerë opsionesh faqosjeje, pullash dhe bordurash.

Canon SELPHY CP1500

Një printer Canon SELPHY CP1500 me një foto të familjes në sirtarin e printimit. Pranë tij ka një përzgjedhje printimesh fotografike, një pako letre printeri dhe një dorë që mban një smartfon, duke shfaqur programin SELPHY Photo Layout.

Canon SELPHY CP1500 e bën super të thjeshtë lidhjen e pajisjeve tuaja inteligjente dhe të kamerave të pajtueshme përmes Wi-Fi Direct, me mundësinë për të shfaqur një kod QR në ekranin e integruar LCD me ngjyra që mund të skanohet nga pajisjet inteligjente për lidhje të shpejtë.

Me përmasat e printimit deri në 100 x 148mm, Canon SELPHY CP1500 është ende kompakt dhe i lehtë për të lëvizur me të përreth. Është i shpejtë dhe pa telashe në krijimin e printimeve me përmasa kartoline, i kompletuar me anën e pasme të shkrueshme që vjen me fusha për adresa dhe është dy herë më i shpejtë për të nxjerrë printime në madhësi karte krediti.

Ashtu si SELPHY Square QX10, ai vjen me Wi-Fi Direct për printim me valë nga pajisjet inteligjente, por shton një fole USB-C për lidhjen e lehtë të kompjuterëve, kamerave dhe USB, si dhe një fole SD/SDHC/SDXC për printim të drejtpërdrejtë nga kartat e memories. Ai vjen gjithashtu me një ekran LCD me ngjyra 8.9cm për prakticitet të përmirësuar. Sërish, printimi i sublimimit me ngjyrues siguron rezultate cilësie laboratorike me jetëgjatësi printimi prej deri në 100 vjet1.

Megjithatë, ndryshe nga SELPHY Square QX10, SELPHY CP1500 mund të printojë në një gamë madhësish të ndryshme, duke përfshirë kartolinën, kartën e kreditit dhe fletët e miningjitëseve, që realizohet duke përdorur kaseta të ndryshme letre. Për shembull, për të printuar fotot dhe etiketat në përmasa karte krediti (54 x 86mm) do t'ju duhet kaseta e letrës PCC-CP400.

Programi SELPHY Photo Layout shkurton punë në krijimin e fotove, kartolinave, miningjitëseve dhe faqeshënuesve të personalizuar drejtpërdrejt nga celulari apo tableta, falë një game të gjerë opsionesh fishekësh shoqërues letre dhe sublimimi me ngjyrues për SELPHY CP1500. Me këtë model mund t'u shtoni gjithashtu një kod QR printimeve, duke u mundësuar marrësve të skanojnë me pajisjen e tyre inteligjente për të hapur në çast një album, video apo faqe në internet.

Madhësia e printerit

102×143×31 mm
182 x 58 x 133mm

Pesha

445 g
850g

Ngjyrat e mundshme

E zezë, e bardhë, rozë, e gjelbër
E zezë, e bardhë, rozë

Koha e printimit

43 sek
23 sek (54 x 85mm)
41 sek (100 x 148mm)

Lloji i printimit

Printimi sublimimi me
Printimi sublimimi me

Rezolucioni i printimit

287×287 dpi
300 x 300 dpi

Bateria

Karikim i brendshëm
Ekstra opsionale

Lidhshmëria

Mbështet
Wi-Fi, USB, kartë SD/SDHC

i tipit 2,7"

N/A
8.9cm

Aplikacioni

SELPHY Photo Layout
SELPHY Photo Layout

Madhësia e letrës

Zonë e printueshme 72×85 mm, 68×68 mm
100 x 148mm
54 x 86mm
54 x 54mm
22 x 17.3mm

Një Canon SELPHY CP1500, SELPHY Square QX10 dhe Canon Zoemini 2 qëndrojnë në një sipërfaqe gri, me një printim të vetin nën secilin printer.

Sido që të dëshironi të shfaqni fotot tuaja, ka një printer kompakt Canon për ju.

Një përzgjedhje letrash printeri për printerët Canon SELPHY dhe Canon Zoemini shpalosen, me një version të printuar të çdo letre të sistemuar poshtë tyre.

Canon SELPHY CP15 ofron katër madhësi letre, duke përfshirë printimet e kartolinave dhe të kartave të kreditit, ngjitëse në përmasë karte krediti, ngjitëse katrore dhe miningjitëse, ndërsa SELPHY Square QX10 ka një madhësi letre 72 x 85mm me një zonë printimi 68 x 68mm. Canon Zoemini S2 dhe Canon Zoemini 2 printojnë të dy ngjitëse 50 x 76mm, si dhe ngjitëse rrethore të gatshme 33mm.

Është shumë e lehtë që fotot e preferuara të humbasin në një koleksion të madh imazhesh digjitale, të vënë diku mënjanë nëpër celularët dhe pajisjet tona të tjera inteligjente, për të mos u parë më kurrë. Gama e printerëve portativë të Canon e bëjnë të shpejtë, të lehtë, efikas dhe argëtues krijimin e printime fotografike fizike, ngjitëseve, kartolinave e më tej, ndaj qëndroni të qetë se do të marrin vëmendjen që meritojnë.

Matthew Richards
 1. Kur ruhet në album. Në bazë të analizave të përshpejtuara, duke prezumuar një temperaturë prej 23°C / 73.4°F dhe lagështirë 50%.

Produktet e lidhura

Artikuj të ngjashëm

 • PRINTIM KRIJUES

  Viti im i parë në printim

  Fotografja e portreteve, Jemella Ukaegbu, tregon këshillat e saj më të mira për të shkrepur dhe ruajtur vitin e parë të fëmijës suaj.

 • PRINTIMI DHE PUNËDORET

  Bëni një kuti "shpërthyese" me foto

  Lini Trinh ndan kutinë e saj "shpërthyese" me foto të bërë me punëdore duke përdorur printerin Canon SELPHY CP1500.

 • PRINTIM KRIJUES

  Krijoni një fotokabinë Canon Zoemini DIY

  Duke përdorur Canon Zoemini S2 dhe aplikacionin Mini Print, argëtohuni më shumë në festën tuaj të radhës me kujtime në stilin e fotokabinës.

 • PRINTIM KRIJUES

  Bëhuni krijues me gamën "Canon Zoemini"

  Çlirojeni krijimtarinë kudo që të jeni me anë të një kamere çasti dhe printeri xhepi.