selpy photo layout
alt text goes here

Selphy Aplikacioni Photo Layout

Krijoni dhe printoni fotokolazhe drejtpërdrejt nga celulari në fotoprinterin portativ.

Shkarkoni në "iOS"

Shkarkoni në Android

Mënyra e lehtë dhe e shpejtë për printimin e shumë fotove në një faqe

selphy photo layout video

Selphy photo layout

Shikoni videon

Faqosje të ndryshme nga kolazhet, te faqeshënuesit, te ngjitëset

  • "Shuffle Layout" kombinon automatikisht foto me formate të ndryshme kuadri për të krijuar një kolazh
  • Faqosja "N-up" e ndan letrën baras në 2, 4 ose 8 foto për faqe
  • "Bookmark" krijon dy faqosje gjatësore për faqeshënues
  • Faqosja "Combination", vë së bashku foto të madhësive të ndryshme që mund të priten në vijim veç e veç pas printimit.
  • "Sticker Layout" krijon faqosje të përshtatshme për printim në letër ngjitëse "SELPHY KC-18IL, KC-18IS" (shitet veçmas)

Punon me…

Shkoni në printim!

Kolazhet e krijuara duke bërë këtë aplikacion falas fotomontazhi mund të printohen drejtpërdrejt na celulari juaj në SELPHY CP1300 ose SELPHY Square QX10, ose të ruhen sërish në pajisjen inteligjente për printim nga aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY në SELPHY CP1300.

Mësoni më shumë

Go to print

Shkarkim falas

Pajtueshmëria

Aplikacioni "SELPHY Photo Layout" ofrohet për shkarkim falas nëpërmjet "Apple App Store", për pajisjet me "iOS", ose "Google Play", për pajisjet me "Android".

Get Inspired

#FreeYourStory

Jini të guximshëm. Jini ekspresivë. Jini origjinalë. Na e tregoni jetën përmes objektivit tuaj. Qoftë përmes fotove, printimeve apo filmimeve, ne duam të shikojmë perspektivën tuaj unike mbi botën ashtu siç e shkrepni ju.

Mësoni më shumë

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III