Canon SELPHY CP1300

Elegant dhe portativ, ky printer fotografish me Wi-Fi është ideal për të krijuar printime unike nga pajisjet inteligjente, kamerat e pajtueshme dhe më shumë

Hero

Printime super të shpejta me cilësi laboratori nga pajisjet inteligjente dhe më shumë

Krijoni menjëherë printime me cilësi mahnitëse, rezistente direkt nga pajisjet inteligjente, kamerat e pajtueshme dhe më shumë - kudo që shkoni - me këtë printer fotografish me Wi-Fi. Ndani momentet e çmuara në mënyra unike me një gamë mundësish për faqosje dhe 'përzierje'.

Shikoni specifikimet e plota

Front

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Wi-Fi printing

Printimi me Wi-Fi

Apple AirPrint

Apple AirPrint

Mopria

Mopria

Fast lab quality prints

Printime të shpejta, me cilësi laboratori

Large 8.1 cm tilt up screen

Ekran i madh 8.1 cm me anosje

2x6 photo-booth prints

Printime fotografish në shirit 2x6

ID photo print

Printim fotografish ID

Choice of 4 finishes

Mundësi zgjedhjeje prej 4 lustrash

Shikoni specifikimet e plota

Specifications side profile

Produktet përkatëse

iPad, iPhone, iPod dhe iPod touch janë marka tregtare të Apple Inc., të regjistruara në SHBA. dhe vende të tjera. AirPrint™ dhe logoja e AirPrint janë marka tregtare të Apple Inc.

Android™, Google Cloud Print™ dhe Picasa™ janë marka tregtare të rregjistruara të Google Inc.